970283.jpg

Häkkinaapurit Jedi & Pimu (Jedillä on muutama lemmikki...;D)

Sunnuntaina taas möllöteltiin. Tai no, kyllähän meillä Pasin kanssa tekemistä riittää, mutta koirat sai olla aika rauhassa. Yksi vieras kävi. Siskoni, koirien virallinen hoitotäti, ehti vihdoinkin katsomaan uutta hoitolastaan. Tykkäsi kovasti karvanaamasta =). Iltasella jo tavaksi tullut pöytätreeni.

Maanantaina kävin näöntarkastuksessa. Tuli sitten todistettua se minkä jo tiesin: näkö on huonontunut =P. Tai oikeastaan taittovika on pahentunut...saman konkurssiin piti sitten tietty ottaa uudet pokatkin. Melkein pari vuotta noilla vanhoilla tiirailin, jos näkö huononee samaan tahtiin kun tähän asti niin ei naurata! Koirat oli maanantaina tosi vähän keskenään kun Pasilla oli koulupäivä. Meni kahdeksaan kouluun ja päivällä soitteli mulle töihin menevänsä kotona käymään kun on tunnin ruokis. Siis tunnin! Ei mun aikana amiksessa syöty tuntia! Sitten se pääsikin jo kahdelta pois. Ihme touhua =). Selvennökseksi tähän: Pasi ei ole "amislainen", vaan suorittaa ammattitutkintoa oman työnsä ohessa.

Tänään oltiin Pimun kanssa lääkärissä. Odotushuoneessa oli hälinää ja muutama koira. Tyttö meinasi ratketa liitoksistaan kun joutui olemaan sylissä. Paljon uutta ja ihanaa tutkittavaa! Lääkäri oli Pimun mielestä mukava mies ja pöytä ihan vanha juttu. Piikki kävi nahan alla suitsait sukkelaan. Tytöllä kaikki ok ja paino 3,25kg. Neljän viikon päästä saadaan sitten passikin mukaan.

Tänään vietiin auto korjaukseen. Saatiin tilalle uusi farmari johon ei saa viedä koiria. Tosi näppärää meidän kannalta! Kieltoa "uhmaten" laitettiin kyllä tänään häkki perään kun mentiin lääkäriin. Huomenna täytyy kai mennä treeneihin pikkuautolla ja virittää häkit sinne. No, onneksi saadaan oma perjantaina takaisin!

941315.jpg

Täytyyhän Jazinkin päästä kuviin...

Jedin pissavaivasta ei ole ollut neljään viikkoon mitään mainittavaa. Sitä juuri viikonloppuna puhuttiin...ja sittenhän se tietty eilen taas tiputti =(. No, ei muuta kun causticum C30:iä taas huuleen. Tänään ollut kuiva ja annoin calc.-phos C30:iä varoiksi. Pimu sai tänään ennen rokotusta annoksen DHPPI C30:iä veteen liotettuna ja rokotuksen jälkeen kaksi annosta lisää. Tuo aine auttaa pikkuista elimistöä kestämään paremmin myrkyt mitä siihen on tänään pistetty. Ylihuomenna annetaan thuja C200:a huuleen pari raetta. Tiedä sitten kuinka suuri apu/hyöty noista on, mutta ei niistä haittaakaan ole!