1117659.jpg

Pimun lauantaiaamun aikaansaannoksia

Maanantaina... oli tosiaan Jazin 5-vuotis synttäripäivä. Mä huonona "äitinä" lähdin suoraan töistä Fazerin myymälään Hesaan. Kotona olin vasta iltasella. Ajokeli oli ihan karmea! Onneks mun ei tarvinnut ajaa kun Tervakoskelta Hämeenlinnaan. Hesassa keli oli tosi surkea. Tulihan ostettua suklaata. Osa niistä menee kyllä joulupaketteihin. Itse yritän pärjätä 2 kilolla wiener nougata ;). Tai no, ostin mä muutaman suklaalevyn ja lakua vielä lisäks...

Tiistai meni siinä sivussa. Lenkkeiltiin vaan.

Keskiviikkona oli taas treenit. Paikalle saapui meidän lisäksi vaan Suvi ja Teemu. Meitä oli siis kaksi miniä ja neljä maksia + Pimu. Olin suunnitellut kolme treenipätkää, mutta suunnitelmat meni uusiksi kun puomi oli vaihtanut paikkaa. Sumplittiin sitten yhdessä uudet treenit. Jazi meni taas niin kun se on nyt mennyt. Joku oli tosin hajustanut mattoa jollain herkulla, joten alku oli vähän kankea. Jedistä on pakko aina sanoa sitä samaa...hyvin menee.

Pimu pääsi taas treenien päätteeksi toteuttamaan itseään. Nyt nostettiin rimat lattialta vähän ylemmäksi. Hyvin menee rimojen yli ja siipien välistä. Taitava tyttö. Taas treenattiin myös puomin alastuloa ja ylösmenoa, sujuu hyvin. Putkiahan tuo menee jo kun vanha tekijä ja kepeillä Pasi on ihmeissään Pimun vauhdista. Ei pysy ohjaajan käsi mukana ;).

Torstaina vietettiin rauhallista itsenäisyyspäivää. Pasi vietti päivän autotallissa autoa vahaten. Mä touhuilin hiljalleen omiani ja koirat sai möllötellä. Äiti kävi rapsuttelemassa iltapäivällä. Pimu ja Jazi oli mielissään kun joku kerrankin jaksoi kupsuttaa... Sen jälkeen tein Jazin ja Jedin kanssa pidemmän iltapäivälenkin ja Pasi ulkoilutti Pimun. Loppuilta menikin syöden, juoden ja telkkaria katsellen.

Perjantaina lähdettiin puoliltapäivin käymään ekaa kertaa Ideaparkissa. Johan oli laitos... seuraavaksi kun lenkkareitten hankinta tulee ajankohtaiseksi niin varmasti ajellaan sinne! Farkutkin houkutteli kovasti, mutta kun niitä on kaapit väärällään... Meillä ei ollut mielessä mitään varsinaista hankittavaa. Löysin itselleni halvalla turf-kengät kisakengiksi. Ovat ainakin pehmeämmät jalkaan kun ditat ja huomattavasti halvemmat! Ei ainakaa jää nollat kengistä kiinni ;). Pasille ei harmi kyllä löydetty edullisista kengistä kokoa ja kalliita ei edes kokeillut. Tulihan sekin paikka nähtyä. Illalla taas vaan lenkkeiltiin ja möllöteltiin.

Tänään on ollut koirien päivä. Alunperin suunniteltiin lähtevämme katsomaan messariin russeleita (Voittaja 2007-näyttely). Muuttettiin suunnitelmia koska omat on jääneet tällä viikolla niin vähälle huomiolle. Yllä olevasta kuvasta näkee mitä mieltä Pimu oli kun vaan löhöttiin sängyssä... Aamupäivälenkin jälkeen lähdettiin Jazin ja Jedin kanssa Pekan Akvaarioon. Jazi sai uuden takin ja Jedi valjaat.

1117663.jpg

Jedi & uudet valjaat ja Jazi & uusi takki

On se kiva huomata miten noi meidän "vanhat", ei niin sosiaalistetut, osaa käyttäytyä mahdottoman hyvin yleisillä paikoilla =). Kaupassa oli hurjasti porukkaa ja Jazin vieressä sovitti bichoni sadepukua. Tyttö ei noteerannut vierasta koiraa mitenkään! Vapaanakin pystyin sitä siinä liikuttelemaan ihan helposti. Hieno tyttö.

Kotona levähdettiin hetki ja lähdettiin Pekolaan treenaamaan, yllätys yllätys, agilitya =D. Jazilla oli ihan mieletön draivi päällä! Mahtavaa liitää tuollaisen koiran kanssa! Mä olen ihan tohkeissani tytön menosta. Jedi meni kanssa hyvin, niin kun vaan Jedi osaa. Suunnitelmissa 5.1. RimAn ja 6.1. Tamskin kisat.

Pimu meni ekaa kertaa puomin kokonaan. Oikein kaksi kertaa! Kepitkin meni kertaalleen täysin puhtaasti, kaikki 12 kpl! Hyvältä näyttää. Ton ikäsen ei vielä tarvi enempää osatakkaan. Taistelun tuoksinassa putosi sitten toinen alakulmahammaskin. Enää siis yläkulmurit jäljellä!

Pasi on viikon aikana opettanut Pimulle maahan menoa ja tassun antamista. Lenkillä käyttäytymistä on myös treenattu päivittäin... Pasi on ihmeissään nartun kanssa, ehhehee! Mun pöytä- ja seisomistreenit on jääneet vähemmälle. Viimeistään maanantaina lupaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä! Maaliskuun Tampereen näyttely ei enää ole kaukana...

Jedin pissavaivat on olleet kurissa viime viikonlopun jälkeen. Niin, mainitsin aikaisemmin siitä työhaastattelusta. Tällä kertaa ei tärpännyt. No, eipä ainakaan lomat palaneet. Uusi yritys kunhan jotain mielenkiintoista taas ilmaantuu.