1123408.jpg

Pimpa

Jaahas, mitäs me ollaankaan touhuttu? No, eipä juuri mitään...tiistaina Pasi treenasi Pimun kanssa paikalla oloa ja maahan menoa. Normaalit lenkit, ei sen kummempaa.

Keskiviikkona oli treenipäivä. Treenit jäi kuitenkin meidän osalta väliin =(. Mä olin pitkään töissä ja Pasi kävi piiiitkästä aikaa hierojalla. Oli äijä aika hellänä illalla. Olis ehkä kannattanut mennä vähän aikasemmin? Treenien sijaan käytiin sitten Apparalla lenkkeilemässä.

Torstaina hoidettiin taas kauppatouhut ja sen sellasta. Normit lenkit.

Tänään lähdettiin jälleen kerran töitten jälkeen Kirstulaan. Kylläpä taas jäniksenpapanat maistui =P. Maistui kyllä menokin =D. Oli ihana saada itsekkin kunnolla happea työpäivän jälkeen. No, ensi viikko vielä ja sitten parin viikon loma. Iltasella leivoin jokajouluiset suklaamurupiparit, tällä kertaa vaan itselle. Niitä on joskus tullut kannettua muillekkin.

1131743.jpg

Pimullakin on takki

Sain tänään Mariannelta iskemättömän Hurtan takin, kiitos =). Kuten kuvasta näkyy, se menee Pimulle vielä hetken. Jos se nyt yleensä takkia tarvii...karvaa on sen verran paljon. On nyt sitten "Pasin koirilla" samanlaiset takit =). Pimu saa mennä Jazin ja Jedin vanhoilla palttoilla kunnes on täysikasvuinen. Ihmeesti vaan Jazillekkin kävi vanha palsa pieneksi vaikka tuntuu ettei tyttö ole kasvanut vuosiin. Kai se kuitenkin on sitten vähän ronskistunut?

Pimulta lähti tänään vasen yläkulmuri! Eiköhän se toinenkin sitten tipahda yhtä helposti, uskoisin ainakin. Tytöllä on luiden kaluaminen kestänyt melko kauan. Raukalla kun ei ole kunnon hampaita vielä. Ihanaa kun päästään eroon noista naskaleista!

Sitten ilmoitusluontoinen asia: Joka joulu on ollut tapana lähettää kortteja. Tänä vuonna ostettiin kuvausrekvisiitta suht ajoissa. Tarkoitus oli siis ottaa koirista joulukuva ja tehdä/teettää kortit. Kuva jäi ottamatta vaikka somisteet lojui näkyvillä tähän päivään asti =P. Kortit (pääasiassa invalidiliiton ilmaiset...) lähti lähinnä sukulaisille. Sen verran otetaan itseämme niskasta kiinni, että saadaan kuva otettua tänne blogiin ja sähköpostilla lähetettäväksi. Uusi yritys ensi jouluksi...

Jedille annoin taas kolmen päivän "kuurin" tällä viikolla kun on satunnaisesti tiputellut. Jazi ei jostain syystä ole ollut yhteistyökykyinen Pasin kanssa. Mulla on selkä ihan loppu, ehkä pitäis munkin harkita sitä hierojaa???

Mukavaa viikonloppua!