Taas perjantai, mikäs sen mukavampaa! Huomenna viikon ainoa päivä kun saa nukkua pitkään!

Viikko vierähti siinä sivussa. Maanataina normaalit lenkit, ei ihmeellistä. Tiistaina Pasi ja Pimu oli tokoilemassa. Pimu oli saanut taas kehuja. Oli se kuulemma Pasinkin mielestä mennyt tosi hyvin. Tuija aina ihmettelee meidän koirien kontaktia... nyt se on Jedillä ja Jazilla vielä entistä parempi kun joutuvat kilpailemaan huomiosta. Tein Jedin ja Jazin kanssa pitkän hikilenkin ja siihen vielä fillarointi ja jumppa päälle. Tuli syötyä päivällä runebergintorttua, laskiaispullaa ja pannaria... =P.

Keskiviikon agitreenit... mitäpä niistä kertoisin? Siellä oli valmiina Minnan tiistaina osaavien ryhmälle tekemä rata. Niinpä mentiin ensin se. Jazi meni ihan jees. Jotenkin ei ole jäänyt rekisteriin mitä treeneissä oikeestaan tapahtui. Olinkohan liian väsy tai jotain? Ohjaajan töppäilyä lukuunottamatta meni ihan hyvin. Kontakteja otettiin aika paljon, kaikki osui. Keppejäkin otettiin runsaasti ja hyvin meni. Että mua harmittaa kun menin Purinalla "avustamaan" Jazia kepeillä. Ei saa mennä sinne tökkimään kun tyttö osaa itse!

Jedin treeneistä voi sanoa joka viikko samaa. Toisaaltahan se on hyvä. On helppo huomata koska koiralla on jotain pielessä kun se normaalisti menee tasaisen varmasti. Pimu treenasi taas toisten jälkeen. Kauheasti en Pasin touhuilua seurannut kun höpöttelin muun porukan kanssa. Paikalla oli taas Suvi, Teemu, Mika, Minna ja me. Kotona käytiin vielä pienellä lenkillä.

Torstai oli taas tyypillinen torstai. Käytiin kaupassa ja tein koirille puuroa ja kasvimössöä pakkaseen. Illalla tehtiin taas kunnon lenkki. Jalat ihan hapoilla. Pasi on tällä viikolla viettänyt kaiken liikenevän ajan autotallissa. Nyt se sitten asentaa valmista häkkiä auton perään. Koirat pääsee huomenna testaamaan kun mennään Riksuun. On se nyt kyllä hieno =). Laitan kuvia kun se on paikallaan.

Tänään käytiin Kirstulassa töitten jälkeen. Olihan raskasta tarpoa sohjossa, jalat on muutenkin ihan poikki. täytyy muistaa huomenna vähän venytellä ja verrytellä ennen startteja kunnolla. Ohjelmassa tänään vielä kynsien leikkausta ja pieni iltalenkki. Sitten mä kyllä kaivaudun sohvalle punaviinin kera (jotain uutta??? ;)). On ollut jotenkin niin raskas viikko taas, että kaipaa jo ihan tosissaan rentoutumista.

Huomisen päivän yritän saada jotenkin kulumaan. Yritän pitää itseni toimeliaana etten jää liikaa mietimään illan kisoja... Sunnuntaina startataan kohti Helsinkiä 7.00. jälkeen. Kisojen jälkeen poiketaan iskän luona välipalalla =).

Nää mun tarinani aina vaan venyy ja venyy... Purinan reissusta täytyy kuitenkin kertoa vielä vähän. Jazi oli melko ahtaassa hallissa ihan ok. Tai onhan siellä tilaa, mutta radan reunalla kun on paljon ihmisiä, niin kulkeminen on melko hankalaa. Jazi oli tosi reipas, joskus aikaisemmin olisi saattanut häiriintyä asiasta paljonkin. Pimu ei ollut moksiskaan. Sen kanssa siellä ei vaan ollut kovin mukava kulkea, se kun poukkoilee mihin sattuu. Yrittipä se varastaa yhden naisen leivänkin, leipä oli polvella ja Pimu iski. Onneks ei saanut varastettua eikä leipä pudonnut =). Vanha jyyrä Jedi ei tietenkään välittänyt paikasta ollenkaan. Ihan sama missä sitä ollaan kunhan on oma jengi kasassa.

Pimu on tänään astunut normaalia enemmän pehmolelua. Saa nähdä joko se juoksu sieltä tulisi. Ens viikolla tyttö täyttää jo 7 kuukautta! Tällä viikolla on ollut päivisin ihmeen siivosti. Monena päivänä on ollut pissalehdet repimättä ja vesikuppi lähes paikallaan. Nyt on myös ollut muutaman yön pissaamatta ja sontimatta sisälle! Siitä on tulossa oikeasti iso tyttö =).