Pimu ei vilustunut vaikka mulasi maanantaina, hyvä niin =). Tiistaina mulla oli töitten jälkeen kehityskeskustelu päällikön kanssa. Päivä siis venähti taas ennen kun pääsin kotiin. Leikkasin Pimun kynnet ja treenattiin seisomista.

Keskiviikkona ajeltiin Pekolan talkoisiin. Siellä kannettiin esteet Penan kärryyn ja otettiin matot pois. Sari ja Minna teki kovan homman imuroidessaan matot puhtaiksi... Talkoitten jälkeen lenkkeiltiin Pekolan metsässä ja vietiin Kirstulaan kamaa. Samalla otettiin sieltä pari hyppyestettä kyytiin lauantain kisoja varten.

Torstaina käytiin kaupoilla ja samalla tein pyyheostoksia puhelimitse... Kiva kun sisko on Luhdalla töissä ;). Kauppareissulla haettiin Kirstulasta E-HKK:n putket ja niitten painot kyytiin. Ne piti pestä ennen kisoja. Talvi maneesissa oli tehnyt tehtävänsä, olivat melko paskaisia, kirjaimellisesti =P. Aika kova urakka pesemisessä kyllä olikin. Ei niitä varmaan ole koskaan aikaisemmin pesty, ehkä olis kannattanut... Lenkkeilin yksin koirien kanssa kun Pasi laittoi lauantain tarvikkeita kuntoon.

Perjantaina mulla oli töissä melko rankka päivä. Päättäjäiset tuottaa aina vähän ekstrahommia kun täytyy koristella ja liinottaa jne. Vielä kun oli muutakin porukkaa syömässä, joille piti tehdä eri ruuat ja kattaa eri paikkaan. Aamusta menin aikasemmin ja iltapäivä venähti tunnilla. Mutta kyllä menin kovaa koko päivän. Kun olin saanut vieraat ruokittua tajusin etten ollut ite syönyt mitään koko päivänä. Hetkeks oli pakko pysähtyä ja syödä vähän. Pohkeet huusi armoa ja muutenkin oli jo melko seko olo. Siivouksesta pystyi vähän tinkimään kun alkuviikosta teen siellä kuitenkin suursiivon. Siivoan omassa paikassa ma-ti ja keskiviikkona menen Konecranesille. Siellä alotan varsinaisesti seuraavan viikon maanantaina. Vapunjälkeinen perjantai on vapaa! Konecranes on mun ns. "kesätyöpaikka", olen siellä kesälomaan asti, eli heinäkuun lopulle. Loma alkaa 28.7.

Pasi pakkasi melkein koko illan lauantain kamoja kärryyn ja autoon. Piipahti myös Janakkalassa hakemassa ajanottolaitteen lainaan. Ennen sitä leikattiin Jedin ja Jazin kynnet ja siistittiin hännänpäät =D. Tehtiin lyhyt iltalenkki. Sillä aikaa Minna ja Mika oli poikenneet meillä, mutta onneks nähtiin ne sitten matkan varrella. Iltasella kävi vielä Susa tuomassa tilaamani pyyhkeet. Kiva nähdä siskookin välillä =). Loppuilta meni valmistautuessa henkisesti seuraavaan päivään...

Lauantaiaamuna kello soi 5.20. mutta venytin kymmenen minuuttia... ylös, koirat pissalle ja ruokaa eteen. Pasi sai rauhassa laitta itsensä lähtökuntoon. Sen piti olla 6.30. Ahveniston koulun kentällä. Mä menin koirat hoidettuani vielä reiluks tunniks nukkumaan. Herättyäni kävin kisapaikalla vaihtamassa autoa että saisin koirat kuskattua sinne kun aika on. Pasin oli mentävä aamusta tourneolla kun oli kärry perässä. Lenkkeiltiin koirien kanssa metsässä ja sitten pitikin jo laittaa kamat kasaan ja lähteä kisoihin.

Ennen Jazin ekaa rataa ehdin pyörittämään Pimua kisapaikalla. Koposen Rissen hyppyrata ei ollut ollenkaan paha. Ihanneaikakin oli riittävä. Kepit oli parempi ohjata "väärältä puolelta". Otin riskin kun me ei tarvita sitä hypärinollaa enää... Jazi otti kepit hiiitaaasti ja noin keskivaiheilla tuli kielto. Sitten vielä pituudelta 5. Pituus tosin oli sääntöjenvastainen, koska siinä oli kolme palaa. Ollaan aina treenattu kahdella ja kisoissakin on aina ollut vaan kaks. Vähän ihmettelinkin miten Jazi siihen osui ennen kun kuulin että se oli normaalista poikkeava. Sääntökirjasta just tarkistin ja se tosiaan sanoo, että mineillä saa olla vaan kaksi osaa. En nyt kuitenkaan ala tästä mitään protestia värkkäämään =). Aika -4,54 ja kepit tosiaan oli hitaat... Muuten tyttö meni kyllä tosi hyvin.

Agiradalla oli kaikki kontaktit. Rata ei ollut taaskaan vaikea ja ia sopiva. Niin kun yleensä aina, Jazin toinen rata oli vauhdikkaampi kun ensimmäinen. Vauhdikkaat oli myös puomin ja Aan kontaktit... Keinun tyttö suoritti melko reippaasti ja ainakin kaksi tassua osui kontaktille =). Kepit oli aika hitaat, mutta puhtaat. Radalta siis 10 ja aika -6,08. Jazin intoon olen taas tosi tyytyväinen.

Pasi oli siis kakkosluokkien loppuun asti töissä, hoitamassa sähköista ajanottoa. Mä siirryin siihen hommaan kolmosluokkiin. Kolmosilla oli tuomarina Markku Vuorinen. Agilityradalla oli aika paha kepeille vienti. Siinä pojille tuli kielto kun Jedi koitti ampua vieressä olevalle Aalle. Kepeiltä myös kosketuksesta 5, Pasi siis vahingossa koski koiraa =P. Sitten vielä putkelta kielto, se oli kyllä siinä ja siinä, mutta käsi nousi ja se siitä. Tulos siis 15 ja aika -2,81. Jedin kaikki kontaktit oli hyvät.

Hyppärillä sateli nollia oikein kunnolla. Mutta ei meidän jätkille =P. Pituudelta 5 (siinä oli edelleen 3 osaa!). Aika ei ollut kovin hyvä -2,54, mutta kyllä siinä muutama pitkä kaarros tulikin. Pasi meinasi kaatua molemmilla radoilla. Alkaa ilmeisesti olla aika ostaa uudet kengät?

Kisat päättyi kasin aikoihin ja me työläiset päästiin lähtemään ysin pintaan. Mä ajoin kuorman kotiin ja Pasi lähti hakemaan ruokaa. Koirat oli jo kotona kun Pasi heitti ne sinne Jedin toisen startin jälkeen. Voimme lämpimästi suositella Pancho Villan hampurilaisateriaa =). Uni tuli melkein väkisin sohvalla istuessa. Tai Pasille tulikin, mä istuin vielä hetken koneella ennen nukkumaan menoa.

Eilen oli hieno ilma koko päivän. Harvemmin mä olen itseni polttanut jo huhtikuun puolella. Nyt on nenä niin punanen, että ihan varmasti lähtee nahka. Naama punottaa muutenkin ihan "kivasti". Oli kaikinpuolin onnistuneet kisat, järjestäjän näkökulmasta ainakin. Toivottavasti myös kisaajien.

Tänään nukuttiin niin pitkään kun nukutti =). Käytiin viemässä esteet Kirstulaan ja otettiin korjattavia esteitä tilalle. Koirat sai juosta paikkojaan auki sillä aikaa kun me roudattiin esteitä. Johan oli taas putkissa hiekkaa! Lopuksi vielä kierrettiin kenttä porukalla. Loppupäivä menee varmaan melko rauhallisissa merkeissä. Pitäis satuilla sähköpostia hallittavuustestin osallistujille ja agin & TOKOn osaavien ryhmäläisille... Kesän koulutukset alkaa viikonpäästä maanantaina.

Tulevalla viikolla tiedossa ainakin Vappu =), epikset Tampereella ja kisat Janakkalassa la-su. Jazi starttaa siellä vaan lauantaina yhden radan. Pojat kisaa molempina päivinä kaksi. Täytyy muistaa ilmottautua Takutin 10.5. kisoihin. Siellä kaikille 3 starttia. Niin, ja sitten perjantai-iltana on agin alkeisryhmän hallittavuustesti. Silloin olis RimAn epiksetkin, mutta eiköhän noi viikonlopun kisat ole ihan tarpeeks meille...