Siunattu perjantai =)! Olihan viikko, eikä ens viikko näytä yhtään paremmalta, päinvastoin. Täytyy siis yrittää ladata akut kunnolla viikonlopun aikana. Pasi on onneks viimestään maanantaina lenkkeily kunnossa, se helpottaa vähän. Nyt se on flunssassa.

Keskiviikkona tulin töistä kotiin 16.30. Ei tullut mieleenkään lähteä Jazin kanssa treenaamaan. Pasi meni aamulla töihin ja tuli muutaman tunnin päästä työterveyden kautta kotiin. Sillä on nyt sama tauti kun mulla oli. Eipä sitten menneet pojatkaan treenaamaan. Lenkkeilin kaikkien kolmen kanssa pitkän lenkin. Ilma oli taas mitä parhain =).

Torstaina menin suoraan töistä kaupoille. Sitten kotiin ja kotihommia ja lenkille. Lenkkeiltiin taas oikein kunnolla. Juttelin yhden pariskunnan kanssa lenkillä. Eivät meinanneet millään uskoa että noi kaikki kolme on todellakin samaa rotua. Ne jäi odottamaan meitä kun olivat niin kiinnostuneita rodusta. Kieltämättä Jazi ja Jedi on ihan eri näköisiä kun Pimu. "Yllättäin" he Pimun russeliksi tunnistivatkin... tyttöhän on melkolailla rotumääritelmän mukainen.

Tänään lähdin töitten jälkeen koirien kanssa metsään. Saivat juosta sydämensä kyllyydestä. Tytöt on kyllä väsyttäneet itsensä päivittäin moneen kertaa seksileikeillään... Pimu tarjoaa itseään nyt kolmatta päivää =P. Eli tärppipäivät alkoi juoksun yhdeksäntenä päivänä. Eiköhän ne kohta lopu. Kyllä Jedikin eilen vähän yritti kiivetä, mutta ei sen mielenkiinto riitä. Jazi taas on aivan mahdoton.

Tänään olisi Riihimäellä RimAn epikset. Mä en ollut alunperinkään menossa, Pasi harkitsi. Nyt jää sitten pojiltakin väliin. Viikonlopulle ei suuria suunnitelmia. Koitetaan saada Pasi kuntoon ja mä aion ulkoilla paljon. Koirien kynnet on leikattava, väli on venähtänyt jo kahteen viikkoon. Jos sais vaikka pestyä/tuuletettua talvikamoja ja vietyä ne varastoon. Kevätkamppeet esille! Tänään kävin ostamassa ittelleni tuulitakin kun eilen sen Cittarissa bongasin. Uskoakseni en ihan heti parempaa tohon hintaan löydä...

Mukavaa viikonloppua!