Viime torstaina oltiin siis Pekolassa agin möllikisoissa. Painelin töistä kiirulla kotiin lenkittämään koirat. Ruokaa naamaan ja taas menoksi. Möllien aikana olin ajanottajana ja kisaavissa "kisasin" Jedin kanssa. Teemu oli suunnitellut todella mielenkiintoisen radan. Se oli tosi haastava, eikä siitä yksikään nopea koira selviytynyt virheittä. Mulla ei ollut aavistustakaan miten Jediä olis pitänyt ohjata missäkin kohdassa. Hyllyjä tuli monta, siis meille ja muillekkin, mutta kai siinä muutama pätkä meni ihan hyvinkin? Kisojen päätteeksi käytiin taas Pekolan metsissä käpöttelemässä.

Perjantaina Pasi oli vapaalla. Töitä se tosin painoi hiki päässä rankamettällä Teemun (veljensä) kanssa. Kiitos seurasta =). Koirat oli just lenkitetty kun tulin kotiin. Sain siis alkaa samantien tekemään kasvismössöä ja siivoamaan. Illalla taas vaan lenkkeiltiin.

Lauantaina käytiin päivällä mattokaupoilla. Sitten vaan lenkkeiltiin ja touhuiltiin kaikkee pientä. Ilma oli taas mitä parhain, joten iltapäivästä tehtiin oikein kunnon lenkki. Pimu treenasi seisomista.  

Sunnuntaina tehtiin pihahommia. Saatiin koko piha haravoitua ja kasatkin kärrättyä peräkärryyn. Koirat parveili kintuissa melkein koko ajan. Kirmasvat niin että kasat vaan pöllys =). Taas lenkkeiltiin ahkerasti. Ulkona tuli siis oltua niin että illalla naamaa kuumotti oikein kunnolla. Saa nähdä kauan nää kelit pysyy tällaisina.

Tänään Pasi oli koulussa. Mulla siis mukava aamu ja koirilla kiva päivä kun ei joutuneet olemaan paljon keskenään. Iltapäivästä lenkitin koirat ja kun Pasi tuli kotiin lähdettiin Karanojalle. Vietiin siis risut ja lehtikasat kaatsille. Koirat oli kanssa matkassa, Jedi kun tykkää niin kovasti autoilla =). Samalla reissulla poikettiin meijerioppilaitoksella hakemassa muutama puulava kyytiin. Halpaa syttöö. Ennen lenkkiä Pasi otti Pimun kanssa takapihalla helppoja ohjauskuvioita kahdella aidalla.

Illalla oltiin Apparalla lenkillä. Otsikko viittaa siihen... käveltiin pieni pätkä moottoriradalla. Siellä alhaalla on sellainen suolampi. Pimu painoi kuin pieni eläin menemään. Lähti meistä aika kauas ja jäi sinne tollottamaan. Kuinka ollakkaan läheltä lähti varis lentoon... Pimu tietty tohkeissaan sen perään ja molskis! Klamydiaa lainatakseni: "perkeleellinen tilanne, kauhu astui riemun tilalle..." Alkuun oli hauskaa kun tyttö painoi täysiä linnun perässä. Hymy kuitenkin hyytyi kun vauhti ei hiljentynytkään lutakon lähestyessä. Seuraavassa hetkessä koira pulikoi jäisessä vedessä jäitten seassa. Pasi pinkoi apuun, mutta hyvin tyttö pääsi omin avuin pois. Onneksi tajusi uida rantaan päin. Pasi luopui sankarillisesti omasta paidastaan että saatiin tyttö kuivattua. Pimu ei ollut pulahduksesta moksiskaan. Sama vauhti päällä painettiin taas kun saatiin kuivattua. Hyvä niin, pysyi lämpimämpänä. Autolle oli tietty aika pitkä matka. Niin kai aina tollasissa tilanteissa...

Jazi on ollut nyt pari päivää tosi pirtee lenkeillä. Ei ole pahemmin hiippaillut. Hyvä hyvä =)! Tilasin meille äsken "BBQ-juhlateltan". Sellaisesta on ollut puhetta jo pitkään ja nyt oli alessa =). Se on tosi näppärä juhannukisoissa ja agirodussa nyt ainakin. Miksei tietty pienemmissäkin kisoissa joissa menee koko päivä...

Omat kisat siis lauantaina. Pasi menee aamusta sinne töihin. Mä menen koirien kanssa paikalle myöhemmin. Kisaan kaks kakkosten starttia Jazin kanssa ja olen kolmosten aikaan töissä. Pasi ottaa Jedin kanssa myös kaksi starttia. Viimeks mä olin koko päivän omissa kisoissa ja nyt on Pasin vuoro. Mä sitten varmaan taas syksyllä... Mini2:sia 14 ja tuomarina Risse Koponen. Mini3:sia 39 ja tuomarina Markku Vuorinen.

Tän viikon ohjelmassa Pekolan talkoot, putkien pesua ja sen sellaista. Varmaankaan ei taas käy aika pitkäksi minään päivänä. Huomisen päivän Pasi viettää EA2-kurssilla, joten mä saan taas aamusta nukkua vähän pitempään =D!