Todellakin, Pimun uusi harrastus nyt lumien lähdettyä on purukumin bongaus =P. Tyttö imuroi suuhunsa kaikki mahdolliset purkat mitä eteen tulee. Jatkuvasti saa komentaa sitä tyhjentämään suunsa. Onneks se sen käskystä tekeekin. Ei tarvi alkaa tonkimaan sen suuta eikä tule tytölle vatsanväänteitä...

Jazi on nyt ollut taas lenkeillä melkonen hiippari. Mä en enää tiedä mitä sen kanssa pitäis tehdä. Lauantaina RimAn kisoissa sitä ei huvittanut liikkua maneesin pihalla. Ajattelin jo että tuleekohan tästä yhtään mitään... Kummasti se ilme vaan muuttui kun päästiin lähtöalueelle. Jazi oli yhtäkkiä ihan täpinässä. Kovaa se menikin ja mennessään hyppäsi KAIKKI alasmenokontaktit >=I. Sekä Aalla että puomilla pysähtyi taas kokonaan ja loikkasi sitten. Keinulle meni kovaa ja jopa puolenvälin yli suorilla (mikä on harvinaista) ja sitten pomppas kontaktin yli. Mä olen epätoivonen! Keinulta piti mennä aidan kautta putkeen, mutta Jazi hyppäskin seuraavan aidan. No, alla oli jo 15 joten mun ohjauskaan ei enää ollut kovin tarkkaa...Kepit oli hyvät ja vauhtia piisas, jos tosta nyt jotain hyvää haluaa kertoa. Rata ei ollut vaikea ja aikaan oltais varmasti päästy.

Pissapoika-Jedi sitten... Agilityradalta 15 ja -4,14. Heti toinen rima tippui kun oli aika kova kääntö seuraavalla aidalle. Kepeille vienti oli vaikea ja Pasi yritti saada Jedin sinne leikkaamalla takaa. Ei onnistunut. Sitten vielä puomin alastulolta 5 kun Jedi ei malttanut mennä alas asti vaan hyppäsi sivuun.

Laamasen hyppyrata oli melko älytön. Radalta tuli kuusi (6) tulosta eikä mineistä kukaan päässyt aikaan! Pojat hyllytti jo toisella esteellä, Jedi kääntyi täysin eri suuntaan kun mihin Pasi näytti. Ohjauksessa ei tässä tapauksessa mitään moitittavaa. Loppurata olikin sitten melko karmeeta katsottavaa. Pasin ohjaus levisi täysin ja hyllyjä tuli vielä useampi ennen maalia =D.

Riksusta ajeltiin kotiin hakemaan Pimu kyytiin. Mentiin Kirstulaan "juoksuttamaan paikat auki". Uskallettiin viedä Pimukin sinne kun juoksu oli ihan lopuillaan. Iltasella lenkkeiltiin vielä pienesti ja sitten vaan möllöteltiin.

Sunnuntaina otin Pimun kanssa kynsien leikkauksen ja siistimisen ohessa seisomista. Tyttö on saanut olla ihan "hunningolla" juoksun ajan. Kyllä se seistä osaa, pöydällä ja lattialla ihan jees. Meidän oli tarkoitus lähteä aamusta rankametsälle Lepaalle, mutta ei sinne sillä sateella kukaan mene! Käytiin sitten vaan tsekkaamassa tilukset, niin Pasi osaa mennä perjantaina hommiin. Ennen iltapäivälenkkiä mua alko heikottamaan. Lenkillä olo paheni ja alkoi päänsärky. Jäi sitten ruokakin tekemättä. Onneks on pikaruoka keksitty =). Mun olo helpotti parin tabletin ja ruuan jälkeen. Pasille taas iski saunan jälkeen elämänsä ensimmäinen migreeni. Nyt kun sekin on sen kokenut niin ymmärtää varmasti mua paljon paremmin =(. Viheliäinen vaiva.

Tänään taas työpäivä venähti 17 asti. Pasilla piti olla koulupäivä mutta ei sitten ollutkaan. Se sai olla siis koko päivän kotona, epistä. Kahden pintaan mulla soi töissä ovikello. Pasihan se siellä törötti, oli jättänyt kotiavaimet autotalliin. Joutui sitten ajamaan toiselle puolelle kaupunkia hakemaan multa avaimia. Onneks sillä oli sentään autonavaimet taskussa! Pitäis varmaan jemmata vara-avain johonkin...

Huomenna saadaan vihdoin tourneoonkin kesäkumit alle. Ne tuli Saksasta 4 päivässä ja kaksi niistä (kaksi rengasta) seisoi Suomessa matkahuollossa toiset 4 päivää. Melko älytöntä! Ennusteet lupailee hyvää keliä loppuviikolle. Tiedossa ainakin agitreeniä ja agin möllikisat.