Jo on taas aika lentänyt! Viikonloppuna lenkkeiltiin koirien kanssa enemmän kun tarpeeks. Pasi kärvisteli flunssan kourissa. Kolmen kanssa lenkkeillessäni tein sellaisen päätelmän, että Jazi ei siedä Pimua. Jazi kulkee aina mahdollisimman kaukana Pimusta ja tarkkailee sitä koko ajan. Porukalla kun lenkkeillään, niin Pasi taluttaa Jediä ja Pimua, eikä Jazilla ole mitään ongelmia. Pimuhan ei tunnestusti väistä ketään  eikä varo mitään... Jazi on sen saanut tuntea turhan usein. Viikonloppuna pidinkin Jazia vapaana niin paljon kun mahdollista.

Astuttu on ja paljon. Onneks juoksu alkaa nyt helpottaa. Monta päivää Pimu itseään kyllä tarjoskin! Jazi on ollut melkoinen himoköyrijä. Jedi on hauska kun se aina välillä hyppää selkään ja hetken päästä on sen näköinen että mitäs tässä nyt oikein ollaan tekemässä ??? =) Pimu ei ole juurikaan juoksun aikana muuttunut. Jazihan oli ihan mahdoton ennen juoksua, sen aikana ja kauan sen jälkeenkin.

Nyt alkaa näyttää siltä, että Pimu on ottanut meillä vallan. Siis koirista, ei meistä. Jazi on sen kanssa ihan helisemässä, saa nähdä kauan pinna kestää. Ei mikään ihme että se yrittää jallittaa mua treeneissä. Täytyyhän sen yrittää olla edes jonkun yläpuolella! Jedihän on aina antanut naisille periksi =P. Pojan pissavaiva on vähän hellittänyt, mutta ei kokonaan, ikävä kyllä. Pasin flunssasta on jäljellä enää nuha.

Maanantaina vaan lenkkeiltiin ja tiistaina samoin. Eilen keskiviikkona oltiin Pekolassa. Otettiin molemmat vaan yksi pätkä ja Jazin kanssa keskityin kontakteihin. Jedi meni aikas hienosti taas. Pikatreenien jälkeen lähdettiin Pekolan metsäpoluille lenkille. Pimukin pääsi mukaan. Treenaamaan se ei tietenkään vielä päässyt.

On ollut töissä melkosta hulabaloota kolme päivää. Huomenna pitäiskin sitten olla rauhallista... Tänään vielä lenkkeillään ja katsotaan lätkää. Huomenna varmaan lenkkeillään vähän ja aletaan "valmistautumaan henkisesti" (punaviiniä ja hyviä ohjelmia sohvalla ;)) lauantain kisoihin. Riksussa ei ole hirmu paljon kisaajia, joten sieltä pääsee jo iltapäivästä kotiin, kiva juttu. Kakkosilla tuomarina Kari Jalonen ja kolmosilla Mia Laamanen, josta Pasi ei ole kauhean onnellinen =P. Mini2:sia on muistaakseni 14 ja mini3:sia reilu 30. Toivottavasti en kamalasti valehtele. Seuraaviin kisoihin ilmotan Jazin vasta kun näen miten Riksussa menee... Ja nehän on omat kisat (E-HKK) la 26.4. Seuraavana päivänä olis Riihin kisat Riksussa. Pojat nyt ainakin on menossa molempiin. Omiin kisoihin mennään tietty myös töihin.

Jazille olis tarjolla paikka x-russeleitten joukkueeseen Agirotuun. Ei vaan olla vielä Pasin kanssa päätetty ollaanko menossa sinne sunnuntaina. Silloin kun on vaan epävirallisia kisoja. Pasi ei ole Jediä ilmottanut tyrkylle joukkueeseen eikä kukaan ole kysellyt. Täytyy nyt vielä suunnitella.