887754.jpg

Jedi matkalla SM-kisoihin...

Perjantaina ei tehty mitään kummempaa. Pasi oli pekkasella ja kävi koirien kanssa päivällä Kirstulassa. Ilta otettiin rauhallisesti kun lauantaina oli tiedossa pitkä päivä Takutin kisoissa. Pimu kaikin puolin kunnossa, ei siis tarvittu antibiootteja!

Lauantaina lähdettiin ennen puoltapäivää ajelemaan Tampereelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja aikataulukin oli vähän jäljessä. Ilma oli kuitenkin hieno, joten mikäs siinä odotellessa hyvässä seurassa ;). Käytettiin koirat kävelyllä ja istuskeltiin auringossa.

Mini2 A-kisa tuomari(harjoittelija) Anne Huittinen ia 49 Rata ei ollut vaikea. Alussa haltuunottoa, joten kovaa ei päässyt liikkeelle =P. Jazi pujotteli hyvin. Keinun otti raippaasti kontaktin kanssa. Aan ja puomin kontakteista ei tietoakaan. Puomin jälkeen meni vielä kamalasti aikaa kun en saanut tyttöä käännettyä seuraavalle aidalle... Tulos 10 aika + 5,98. Tolla tuhrimisella viidenneks. A-kisa oli Takutin 5-vuotis juhlakisa ja 5 parasta palkittiin. Mulle tulikin melko kiire kun kuuluttelivat hakemaan palkintoa just kun olin asettunut kuvaamaan Jedin ja Pasin ekaa rataa. Ihan alusta en sitten saanut rataa kuvattua, mutta melkein.

Mini2 B-kisa tuomari Katarina Virkkala ia 50 Tämäkään rata ei ollut kovin paha. Ainahan niissä omat vääntönsä ja loukkunsa on. Jazi oli ennen rataa melko flegu. Loukkaantui mulle kun jouduin komentamaan sitä kunnolla kun rähisi Lennille (beagle). Kepeillä likka näytti mulle keskaria ja pysähtyi. Sain ihan tosissani maanitella että päästiin eteenpäin. Ihan järkyttävän hidas ja huono pujottelu. Keinun otti taas ihan jees. Aalla hyppäs sivuun, musta pois päin, samoin puomilla. Puomin jälkeen en sitten enää ohjannutkaan ja hylly tuli. Järkyttävän huono esitys >=I. Jazi on aina ennen ollut toisella radalla säpäkämpi, nyt kuitenkin näytti mulle keskaria kyllä kepeiltä lähtien loppuun asti. Vielä rata-alueen ulkopuolellakin kun paino mua karkuun kun yritin laittaa pantaa...

Sitten päivän onnistujiin =):

Mini3 A-kisa (agi) tuomari Vesa Sivonen ia 47 Kolmosten ekaa rataa en ehtinyt etukäteen tiirailemaan. Poikien kuvaaminenkin oli vaikeeta kun en tiennyt miten rata etenee. Loppuradasta Pasi teki ohjausvirheen joka olisi saattanut olla "kohtalokas". Jedi kuitenkin tiesi mihin mennä ja korjasi Pasin mokan. Maaliin tulivat siis nollaradan tehneinä =). Taitavia jätkiä! Tulos 0 aika -6,26 sija 5. / 40.

Mini3 B-kisa (agi) tuomari Katarina virkkala ia 51 Hieno nollarata taas. Radalta tullessaan Pasi ei tosin ollut varma oliko se nolla. Epäili jopa että pääsivätkö aikaan. Jedillä tosiaan oli vauhti vähän pois, mutta siltikin: tulos 0 aika -5,56 sij. 5 / 37. Mahtavaa! Nyt siis SM-nollat kasassa =)!

Mini3 C-kisa (hyppy) tuomari Vesa Sivonen ia 34 (alunperin 30) Hyppyrata oli melko haastava ja aika ihan älyttömän tiukka. Siksi tuomari hölläsikin sitä neljä sekuntia. Pojat starttasivat loppupäässä. Hyllyjä tuli tosi paljon. Ennen poikien suoritusta taisi olla tullut  korkeintaan 3 puhdasta rataa. Jedi meni kovalla raivolla, vaikka vauhti olikin päivänmittaan hiipunut. Maaliin kuitenkin taas nollaradan tehneenä. Upeeta! Pojat teki siis triplanollan =D! Tulos 0 aika -0,24 (ainoa miinusaika) sij. 1 / 26. AVA-kello lähti siis tikittämään. Kunnon valiotahan Jedistä ei voi tulla kun ei ole näyttelytulosta, mutta kuitenkin... Tämän nollan ansiosta pojilla on nyt oikeus osallistua myös MM-karsintoihin heinäkuussa!

Nyt ei auta muu kun alkaa huomenna soittelemaan majoitusta Varkaudesta, jossa SM-kisat pidetään. Tottakai me sinne lähdetään kun on mahdollisuus. Jedi täyttää kuitenkin tänä vuonna jo 8 vuotta... MM-karsintoihin lähdetään ihan jo sen tunnelman ja ison hallin takia. Mahtavia kokemuksia varmasti molemmat. Kumpikaan meistä ei olisi uskonut että näin käy, mutta kuinkas sattuikaan =). Nyt munkin on hyvä lähteä Jedin kanssa kisaamaan kun nollapainetta ei enää ole.

Jeppekin oli eilen kisaamassa ja on toipunut keskiviikon välikohtauksesta hyvin. Pojat ei eilen olleet huomaavinaan toisiaan vaikka aika liki toisiaan olivatkin. Hyvä niin.

Oltiin illalla 21.30 kotona. Yllättävästi jaksettiin kukkua melkein yhteen. Aamulla kyllä maattiin sitten perät homeessa kasiin asti. Tänään on ollut ihan mahtava ilma. Pesin ikkunat ulkoa ja asennettiin kuivaustelineeseen naru. Se ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista alkuun... Iltapäivällä oltiin äidillä syömässä. Koirat ei tällä kertaa päässeet mukaan.

Sen verran noitten nollien myötä tuli suunnitelmiin muutoksia, että pojat ei lähde Tamskin iltakisoihin. Perjantai-iltana on mukavampi rauhoittua kotona työviikon jälkeen. Mennään sitten vaan lauantaina Jazin kanssa. Keskiviikkona 28.5. aion mennä Jedin kanssa juoksemaan kaksi starttia Forssan iltakisoihin.

Meiän jätkät on taitavia =)!