1588601.jpg

Jazi-tyttönen

Keskiviikkona oltiin siis Penan treeneissä. Pasi kävelytti Jazin ja Jedin sillä aikaa kun mä olin rakentamassa rataa. Sitten se otti Pimun ja kävelivät Pasin mummolle kylään. Treenipätkät meni Jedin kanssa ihan hyvin. Voin hyvillä mielin lähteä Forssaan kisaamaan =). Mitään kummosempia tulostavotteita ei ole, mennään vaan kokeilemaan miten yhteistyö sujuu. "Kotikoira-Kaakinen" kärvisteli autossa kun Jedi pääsi treenaamaan... Treenien jälkeen hain Pasin ja Pimun mummolta. Kotona käytiin vielä pienellä lenkillä.

Torstaina oli taas kauppapäivä. Sen lisäksi ei paljon muuta ehtinyt, eikä jaksanutkaan. Työviikko oli melko rankka. Illalla lenkkeiltiin kotikulmilla. Perjantaina Pasi kävi koirien kanssa iltapäivästä Kirstulassa. Mä painelin tukka putkella suoraan töistä kampaajalle. Töissä meni pahemman kerran överiksi ja möyhästyin vähän =/. Ärsyttävää kun perjantaisin menee pitkäks... Illalla lenkkeiltiin ja punaviini maistui paremmin kun hyvin. Rankan viikon jälkeen onnistuin rentoutumaan kohtalaisen hyvin.

1588595.jpg

Pimunen

Lauantaille oli kaikenlaista ohjelmaa. Herättiin aika aikaisin ja alettiin touhuamaan. Aamulenkillä huomasin Pimun korvassa, just taitteen kohdalla, punkin =P. Oli imenyt itsensä sen verran isoksi, että varmaankin oli kiinnittynyt jo perjantaina. Jazissa ja Jedissä ei ole koskaan ollut punkkeja! Osasin tosin odottaa, että karkeaan karvaan ne helpommin tarttuvat. Just keskiviikkona Terhin kanssa asiasta jutskattiin. Odottelin että Pasi tuli parturista ja yhdessä irrotettiin ällötys tytön korvasta. Hyvin lähti leukoineen kaikkineen. Iltapäivästä käytiin hakemassa apteekista Frontline niskaan. Jazilla ja Jedillä ei ollut viime kesänä myrkkyjä niskassa enkä ajatellut laittaa nytkään. Laitetaan sitten jos punkit niihin alkaa iskemään.

Lauantai oli koirien näkökulmasta varmaan melko tylsä. Normi lenkit ja möllöttelivät takapihalla. Me painettiin hommia sisällä ja ulkona. Tänään sitten väsyttikin aamusella vähän enemmän. Hommia oli kuitenkin tällekkin päivälle ihan tarpeeks, joten puolille päiville ei voinut jatkaa... Nyt on kylppärin tehosiivous tehty, lattiat pesty ja ulkokukat laitettu + paljon muutakin saatu aikaiseksi =). Pasi on keskittynyt koko viikonlopun lähinnä E-HKK:n uusiin esteisiin. Leikkasin ulkona Pimun kynnet ja treenattiin seisomista. Vähän trimmasinkin. Kuolluta karvaa on ihan älyttömästi. Onneks Tuija on lupautunut ottamaan Pimulta karvan ihan lyhyeksi lähiakoina!

1588605.jpg

Jedimies

Huomenna taas töihin. Pasilla on koulupäivä ja tiistaina näyttökoe. Iltavuoroviikko jää siis sen osalta melko lyhyeksi, kahteen iltaan kun perjantai on pekkanen. Ei tarvi taas koirien olla paljoo keskenään. Huomenna mä koulutan osaavia. Tiistaina on E-HKK:n iltakisat 1-luokille. Sinne mennään töihin. Mä tosin menen vaan aluksi ja lähden sitten lenkittämään koiria. Pasi lupautui olemaan koko illan kun saa seuraavana aamuna nukkua. Keskiviikkona on oltava Forssassa viimeistään 17.00 (toivotaan että pääsen ajoissa töistä...) Mun viikko tulee olemaan taas melkosta haipakkaa, saa nähdä koska kerkeen kertoilemaan juttuja tänne... Täytyy yrittää edes keskiviikon kisoista jotain raportoida. Loppuviikko menee Pasin pippaloita touhutessa. Äijä täyttää nääs huomenna (26.5.) 35-vee ;)!

Paljon onnea Pasille maanantain synttärin johdosta =D!!!