Sunnuntain rippijuhlissa vierähti se päivä. Pasi oli mun poissaollessa tehnyt kiveyksen valmiiksi kuivaustelineen alle. Koirat oli touhunneet päivän ulkona, joten pitkää lenkkiä ei iltasella tarvittu.

1733842.jpg

Jazi kirmaa

Maanantaina ei ollutkaan tavanomaisia treenejä. Järkättiin Suvin kanssa ryhmillemme yhteiset epikset. Pasi oli tuomarina ja rata Salme Mujusen 2-luokan rata. Kisaajat oli siis osaavia ja kisaamaan tähtääviä... Suht näppärästihän kaikki radan suoritti, ei mitään älyttömiä rävellyksiä, hyvä hyvä =). Taitavia oppilaita meillä ;). Sade yllätti kun kaikki oli menneet ja mä olin lähdössä kokeilemaan rataa Jedin kanssa. En saanut pidettyä Jediä näpissä oikein mitenkään. Melkosta rävellystä koko rata. Pimu pääsi ottamaan rengasta ja Jazi suoritti radan kertaalleen. Jazin meno oli iloista eikä se ahdistunut sateestakaan ollenkaan =). Pasi otti Jedin kanssa rataa vähän onnistuneemmin kun mä =P. 

Tiistaina ei taidettu tehdä oikein mitään erikoista. Ainakaan mitään selkeitä muistikuvia ei siitä päivästä ole??? Keskiviikkona oli Penan treenit Parolassa. Pasi treenas Jedin kanssa. Mä liikuttelin tyttöjä ja treenasin Pimun kanssa näyttelykävelyä. Melko epätoivoista puuhaa... Pimu pääsi myös ottamaan vähän esteitä kun muut oli lopettaneet. Treenien jälkeen poikettiin Kirstulaan juoksuttamaan koiria. Tuijakin osui Carlon (jackru) kanssa paikalle ja pyysi neuvoja keppien suorittamisessa. Jazi ja Pimukin pääsi ottamaan kepit muutamaan kertaan. Hyvin Carlonkin kepit lähti sujumaan oikealla palkalla. Hyvä siitä tulee, koira kyllä osaa =).

1733825.jpg

Jedi tuumailee takapihalla

Torstaina ei taas sen kummempaa ja perjantaikin meni aikalailla ihmetellessä. Mä olin taas pe-iltapäivästä niiin väsynyt, etten meinannut pysyä hereillä. Jedillä ja Pimulla oli ohjelmaa siinä, kun tein kasvissosetta. Kyttäsivät kintuissa ja söivät kaiken mitä tippui alas...

Tänään ollaan nukuttu pitkään ja lenkkeilty. Pitäis alkaa siivoon =P. Pasi lähti hakemaan kuorikatetta ja sen jälkeen pitäis tönkiä etupihalta nurtsia ylös. Saa nähdä voittaako ulkohommat imuroimisen =D. Illallekkin olis ollut menoa. Suvin ja Teemun kanssa oltais voitu lähteä Wanaja festareille tai sitten mennä istumaan iltaa Terhille. Päätettiin jäädä kotiin. Ollaanko vähän tylsiä? Taidetaan olla, mutta huomenna on lähdettävä aamusella ajelemaan Valkeakoskelle. Meistä kun kumpikaan ei ole kovin innostunut istumaan iltaa kuivin suin, niin päätettiin jättää kaikki menot väliin tältä erää. Kurjaa kun kaikki jutut osuu aina tämmöisille viikonlopuille.

Huomenna siis Valkeakoskella Walatin kentällä Juha Oreniuksen agikoulutus. Pasi osallistuu Jedin kanssa. Antoi kyllä mulle mahdollisuuden mennä. Piirinmestaruuksia ajatellen Pasin kannattaa kuitenkin vielä käyttää Jedin kanssa nämä "viimeiset mahdollisuudet"... Pääsenhän mä kuuntelu- ja katseluoppilaaksi.

1733844.jpg

Pimun Luka-iskä ja kasvattaja-Leena tekivät keskiviikkona ekan SM-nollansa =)

Pimu on nyt sitten ilmoitettu Hämeenlinnan näyttelyyn joka on 23-24.8. Että ihan oikeasti ollaan sinne menossa. Huh hirvitystä! Alustavasti jo tiedustelin josko Tuija esittäis Pimun jos musta tuntuu etten kykenekkään... Suunnitelmissa myös Hämeenlinnan ryhmänäyttely 19.10. Jedi on ilmoitettu 3.8. Vihtiin ja 9.8. Janakkalaan. Janakkalaan ollaan menossa myös ens torstaina epiksiin. Jazikin osallistuu ja sitten se pääseekin seuraavan viikon alussa leikkauspöydälle... =(.

Mulla on enää neljä päivää töitä ennen lomaa!!! Jihuu!