...Vai onko se sittenkin laiskuutta? Joka tapauksessa en oo blogiin saanut kirjotettua yli viikkoon! Viime kertomusten jälkeen on touhuttu kaikenlaista.

Perjantaina (4.7.) oli mahtava ilma! Tein 9 tunnin työpäivän ja sen jälkeen makasinkin 4 tuntia auringossa! Koirat touhusi koko ton ajan ulkona, joten pitkää lenkkiä ei tarvittu... Lauantaina (5.7.) oltiin "turisteina" agirodussa Teivon raviradalla. Pimu oli mukana ja sillä riitti leikkikavereita =). Irene Vinhan sivuilla on Pimusta ja russelinpennusta leikkikuvia. En vaan ole vielä saanut niitä sieltä otettua. Yks bordercollieuros rakastui Pimuun ihan tosissaan ja piti tyttöä hyvänä. Pimun kanssa on mahtava kulkea kun se on niin kiltti ja sosiaalinen. Nähtiin myös kasvattaja-Leena joka oli kisoissa töissä. Oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa! Kotona otettiin Jazi ja Jedi kyytiin ja ajettiin Kirstulaan. Saivat siellä höyrytä vähän aikaa. Pimu oli ihan naatti iltaruuan ja luun jälkeen =).

Maanantaina (7.7) Pasi treenasi Pimun kanssa mun osaavien ryhmässä. Koko rataa eivät kylläkään ottaneet, mutta alkupätkän muutamaan kertaan. Treenien päätyttyä treenasin samaa rataa Jedin kanssa. Pääsipä Jazikin menemään pientä pätkää. Tyttö oli kyllä tosi innokas, kiva kun se on niin pirtsakka =). Kun mä menin toisten kanssa, niin Pasi treenasi Pimun kanssa "oleskelua radan reunalla". Tyttö oli koko ajan vapaana seuratessaan toisten menoa. Hyvin pysyy paikallaan ja hienosti kulkee vapaana juurikaan toisista välittämättä.

Tiistaina ajelin suoraan töistä Mariannelle kylään, katsomaan 4-viikkoisia westien pentuja. Sieltä sitten kotiin ja Tervaniemeen iltalenkille. Se päivä oli melkolailla siinä. Keskiviikkona ehdin olla kotona muutaman tunnin töitten jälkeen. Sitten lähdin taas kyläilemään. Tällä kertaa Minnalle, jonne olen kohta lähdössä rippijuhliin töihin. Kotiin tullessa täällä odotti äiti, oli tullut tuomaan ostamiaan marinadeja jne. Saa nähdä miltä maistuvat, yleensä teen marinadit itse. Vaihtelu virkistää. Koirat on olleet ulkona tosi paljon kun ollaan touhuttu takapihalla. Keskiviikkona ei ollut Penan treenejä. 

Torstaina kauppareissun jälkeen hoitelin ulkosalla kaikkien kynnet. Pimu treenasi myös seisomista. Perjantaina löhösin taas auringossa työpäivän jälkeen. Oli melko rätti olo rankan viikon jälkeen. Launataiaamuna satoi ihan älyttömästi. Makasin sangyssä ja kuuntelin ropinaa. Tai ei se ollut enää mitään ropinaa... Ei vaikuttanut kovin hyvältä miedän päivän suunnitelmia ajatellen. Sade kuitenkin loppui ja aamulenkillä tuli hiki. Susanna ja Ville poikkesi hakemaan Susan meille "varastoimista" kamoista jotain. Ovat lähdössä Englantiin tiistaina.

Ilma muuttui aurinkoiseksi ja meidän suunnitelmat toteutui. Lähdettiin yhden aikaan pyöräilemään kohti Hämeenlinnan kesäteatteria. Esitys oli ihan hyvä,  kannatti mennä katsomaan. Teatteripläjäyksen jälkeen ajeltiin keskustaan ja Pancho Villaan syömään. Siellä oli hyvin porukkaa, mutta saatiin sentään pöytä. Otettiin pullo punkkua ja Meksikolaiset pippuripihvit. Täytyy sanoa, että tällä kertaa annos ei todellakaan ollut pettymys. Saatiin rahalle vastinetta 100%. Kaikilla ei tuntunut olevan asiat yhtä hyvin. Seurattiin tilannetta kun asiakkaat joutuivat odottamaan ruokiaan todella pitkään ja annoksia meni vaihtoon liukuhihnalla... Ihme juttu. Jotenkin siellä meni meidän tulon jälkeen pasmat sekaisin. En nyt siis tarkoita että olis johtunut meistä =)! Ei käynyt kateeksi nuoria tarjoilijatyttöjä. Sekaannusten syy oli todennäköisesti se, että kaksi tytöistä oli juuri aloittaneet työt... Ehkä kannattais perehdyttää viikolla eikä viikonloppuna? No, meillä kuitenkin kaikki toimi hyvin.

Mahat turvoksissa poikettiin hakemaan dvd ja irtsareita Makuunista. Ähkynä poljettiin kotiin, oman tien ylämäkeä ei enää kyennyt polkemaan =P. Loppuilta meni melko turvonneessa olotilassa, lenkkeiltiinkin vaan pienesti. Tänään taas nukutti ja nyt Pasi painaa hommia takapihalla. Mun on seuraavaks lähdettävä valmistautumaan "töihin". Tunnin päästä on jo oltava Rätöllä laittamassa ruokapöytää valmiiksi. Ens viikolle ei mitään suurempaa ohjelmaa tiedossa.