1853110.jpg

Pimu oli pöydällä oikein reipas

Lauantaiaamuna lähdettiin siis näyttelyyn. Kiva kun oli lyhyt matka =). Autokin saatiin helposti ilmaseen parkkiin eikä sisälle tarvinnut maksaa kun mulla on koulutusohjaajakortti. Pasi pääsi koiran kanssa ilmaseksi. Näyttelyn ilmoittautumismaksu oli niin älytön, 37€, että ihan kiva ettei muuten tullut kustannuksia! Oltiin paikalla hyvissä ajoin, vähän liiankin... Ehdittiin hyvin ihmettelemään muita russeleita ja vähän parsoneitakin. Onneksi russeliporukassa oli kaks tuttua naamaa että uskalsin edes jollekkin mennä juttelemaan =). Pimu näytti muihin verrattuna tosi karvaselta, mutta ehkä se ei sit kuitenkaan ollut... Perjantai-iltana otin vähän veitsellä suurimpia rehotuksia ja vielä kehänlaidalla lisää. Jotkut näytti trimmaavan koiransa melkein kokonaan siinä odotellessa.

1853116.jpg

Ekalla kierroksella...

Pimu oli ihan tohkeissaan kun oli paljon ihmisiä, koiria ja touhua muutenkin. Junnunarttuja oli viisi ja me tietty johdettiin joukkoa kun kennelnimi on Ansometsän... No parempi että Pimu pääsi heti käsittelyyn eikä tarvinnut odotella. Pimu seisoi tosi hienosti ja oli pöydällä rento. Tuomari tutki koiran tosi tarkkaan hännästä hampaisiin. Liikeitä ei sitten oikein saanutkaan arvosteltua =P. Tehtiin jopa yksi ylimääräinen kierros, mutta ei. Vielä perjantaina ja lauantaiaamuna treenattiin kävelyä mutta kun ei niin ei =I. Tästä huolimatta saatiin punainen nauha, eli EH. Junnuissa tuli 1xERI, 2xEH ja 2xH. Päästiin siis vielä takaisin kehään. Sitä odotellessa sain kokeneilta näyttelyihmisiltä hyviä vinkkejä Pimun kävelyttämiseen, kiitos niistä =). Loppujen lopuksi Pimu oli JUN3. Ei yhtään huono aloitus!

"Tässä kehitysvaiheessa kuono saa vahvistua, samoin luusto. Hyvä purenta ja rintakehä. Liikkeitä vaikea arvostella. Hieman hätäiset liikkeet. Hyvä luonne" Tuomarina Annukka Paloheimo

Kokeneemmat väittivät, että tuomari oli tiukka! Näin ollen Pimun EH on aika hieno juttu. Itse uskoin sen saavan H:n just ton huonon liikkumisensa takia. Tuomari sanoi mulle kätellessä, että ei muuta kun treeniä vaan... Ilmotin Pimun tänään Hämeenlinnan ryhmänäyttelyyn joka on 19.10. Pimun veli Poju sai sunnuntaina Valkeakoskella ERI:n ja oli JUN3 & PU4. Tara-äippä sai myös ERI:n ja oli AVK1 & PN3 =).

1853118.jpg

Häntä sojossa kolmos"pallilla"

Kotona oli pakko vetästä päikkärit. Aamu oli mulle sen verran jänskä =D. Iltapäivästä lenkkeiltiin pitkästi ja syötiin hyvin. Illalla oltiin Suvin ja Teemun kanssa kaupungilla hillumassa, taas. Oli kivaa, kiitos seurasta =). Sunnuntaina olikin sitten aika synkkä mennä 13.00 töihin, mutta kyllä mä siitä selvisin. Kotona olin vasta 19.00 joten se päivä meni sitten siinä. Pasi oli touhuillut kotona kaikkee pientä, mitä nyt päänsäryltään jaksoi...

Maanantaina koulutin ja Pasi oli koirien kanssa mukana Kirstulassa. Se otti Jedin ja Pimun kanssa esteitä ennen kun alkeisryhmä alotti. Jazi pääsi juoksentelemaan vinkulelun kanssa peräkentälle. Tänään täytyy lähteä E-HKK:n hallituksen kokoukseen. Siellä se ilta sitten vierähtääkin.

Huomenna pojilla piirinmestaruuksiin "valmistavat" treenit Parolassa. Riksussa on lauantaina vaan 10 mini3:sta. Uskoisin että kaikki osallistuvat piirinmestaruuskisaan. Päivä alkaa kolmosluokilla ja ykkösluokkien (3-2-1) jälkeen on vielä epävirallinen joukkuekisa. Onneksi Riihin kisoihin ei ole ilmoittautunut paljon porukkaa niin ei mene iltamyöhälle. Kotiin sieltä ei kuitenkaan viitsi välillä ajella.

Jedin olen ilmottanut omiin kisoihin la 6.9. ja siellä 2xagi. Seuraavana lauantaina, eli 13.9. mennään Nokialle. Siellä muistaakseni agi ja hyppy. Nokian viikonloppuna olisi ollut russeleitten Jaakko Suoknuutin koulutus Liedossa. Oltiin Jedin kanssa varapaikalla, mutta oli pakko ilmoittautua Nokialle kun ilmoaika päättyi. Nyt oltaiskin sitten ilmeisesti mahduttu mukaan. No, joudutaan kuitenkin ajelemaan heti seuraavana viikonloppuna Turkuun päin, joten toisaalta ihan hyvä... Jedin kanssa vaan tarvisin sitä treeniä niin paljon kun mahdollista. No, ehdin mä kerran sen kanssa treenaamaan ennen omia kisoja...