Viime maanantaina Jazi kävi lääkärissä. Ientulehdus ja 10 päivän lääkekuuri. Jazi oli tosi reipas eikä murissutkaan ollenkaan =). Kävin myös kyselemässä puhelimen takuukorjauksen perään. Eipä menny vika takuuseen. Korjaus maksaisi vähintään saman verran kun puhelin maksoi =P. Nyt mulla on sitten taas uus känny. Samanlaista en uskaltanut ostaa. Tiistaina ei muistaakseni touhuttu mitään mainittavaa.

Keskiviikkona olin Jedin kanssa treenaamassa Pekolassa. Otin lähinnä kontakteja ja keppejä, jälleen kerran. Jazi  pääsi kanssa vähän ottamaan esteitä ja ihan pirtsakasti se menikin. Jäähdyteltiin kotikulmilla kun piti kiirehtiä auto Pasille. Pimu pääsi siis taas Hyvinkäälle treenamaan. Lähempänä puolta yhtätoista tuli viesti, jossa tyytyväinen mies hehkutti hyviä treenejä =). Oli kiva mennä nukkumaan kun tiesi että Pasilla oli pitkästäaikaa hyvä mieli...

Torstaina touhuttiin torstain hommia, eli samaa rataa kun aina =P. Perjantaina Pasi oli pekkasella kun hoiteli isänsä asioita. Iltapäivällä käytiin sitten tuhlaamassa Tiiriössä... Oli syyslomaviikko ja ma-to olin Telmassa töissä. Siinä mielessä se oli vähän niin kun lomaa, että siellä ei ollut kiire ja sai nukkua pitempään. Perjantaina olin omissa hommissani ruokkimassa hamkin hallitusta ja tekemässä invaria. Lauantaina oli Pasin vuoro mennä tekemään inventaariota töihin. Mä kävin kaupungilla ja löysin kun löysinkin itselleni uudet agikengät =)! Eka kerta kun Hämiksestä löytyi turffikengät, jopa oikean kokoiset. Iltapäivällä lenkkeiltiin pitkästi ja illalla otettiin rennosti.

Sunnuntaina oli järkyttävä ilma. Lähdin 11.00. ajelemaan kohti Tamperetta. Pasin ei tarvinut mennä töihin, mutta ei jaksanut lähteä mukaankaan. Kotona riittää hommia, varsinkin autotallissa... oltiin Niihamassa hyvissä ajoin. Aikataulu oli vähän jäljessä. Jutustelin Minnan ja Mikan kanssa ja lämmitin Jediä. Jedi ei ollut kovin innostunut kävelemään ulkona. Vettä satoi ja tuuli tuiversi. Maneesin piha oli yhtä liejua ja lätäkköä. Heittelin Jedille palloa, vapaana se viitsi liikkua vähän paremmin ja iskin autoon bottitakki päällä.

Päästiin tutustumaan rataan  vain 15min aikataulusta jäljessä. Agilityradan tuomaroi harjoittelija Heini Viitaniemi ja häntä "vahti" Harri Huittinen. Rata ei vaikuttanut pahalta, mutta hyllyjä tuli paljon. Myös meille. Hyllytin jo kolmannella aidalla, olin noin askeleen jäljessä. En saanut Jediä työnnettyä aidan taakse, joten se hyppäsi sen väärinpäin =P. Puomin kontaktin Jedi hyppäsi törkeesti. Luulisin, että käskytin sen väärin, normaalisti sanon "alasss" ja nyt odota... jolloin koira pysähtyi ennen kontaktia ja hyppäsi. Hyvä minä! Sen jälkeen mentiin vielä niin vauhdilla kepeille, että Jedi törmäsi päistikkaa ekaan keppiin. Että sillai.

Hyppäriä saatiinkin sitten odottaa muutama tunti. Eka rataantutustuminen oli 13.15. ja seuraava taisi olla ihan aikataulun mukaan 17.00. Onneks oli paljon kavereita paikalla =). Kiitos kaikille avusta ja seurasta! Tuomarina hyppärillä Harri Huittinen. Lähdössä Jedi meni ihan lukkoon. Järkytyin kun huomasin, että jätkä seisoo neljällä jalalla ja pissaa alleen =(. Meni hetki ennen kun sain pojan taas keskittymään oleelliseen. Alkurata meni hienosti, mä juoksin tosi kovaa =D. Sitten tuli pieni ohjaushama ja pitkä kaarros. Kepeiltä putkeen ok ja mitä tekee hän? Siis minä tietysti... tein persjätön kun Jedi oli tulossa putkesta. Käänsin siis koiralle selkäni enkä kutsunut ajoissa. Jedi hyppäsi väärän aidan! Loppurata menikin sitten ihan reisille =P.

Onneks kisakirjat sai melko pian ja päästiin kotimatkalle 18.00. Kurja oli ajella yksin pimeässä ja märässä. Oli sentään muutakin liikennettä, eli pysyi skarppina koko matkan. Tulihan käytyä.

Maanantaina tultiin töistä kotiin samalla oven avauksella. Pasi päästi Pimun "vankilastaan" ja kysyi samantien että mikäs sillä on? No mistäs mä sen voisin tietää kun just tulin... Tytön takapää ei kantanut ja se oli ihan onneton. Melkonen järkytys taas. Ei muuta kun Pasi soittamaan Vethausiin, lähtivät sinne sitten samantien. Mä lenkitin pikasesti Jedin ja Jazin ja lähdin taas. Sydän sykkyrällä jouduin menemään työpaikan infotilaisuuteen.

Pimu sai nestettä suoneen ja nahan alle. Myös röntgenkuvat ja verenkuva otettiin. Mitään poikkeavaa ei löytynyt. Toinen anaalirauhanen oli täys ja se tyhjennettiin. Rauhanen ei varmaan ole päässyt tyhjenemään kun tytöllä on ollut la-su masu löysällä. Kyllä taas pelästyttiin oikein kunnolla. Pimu oli sitten tyhjentänyt itsensä kotimatkalla häkkiin perusteellisesti... Herkkämahainen Pasi joutui sitä sitten kotona pesemään. Voitte arvata kuinka äijän kävi =P. Tyttö oli rauhoittamisen jäljiltä ihan raasu koko illan. Yhdeksän jälkeen piristyi sen verran että jaksoi syödä. Nukkumaan mennessä takapää oli vielä ihan tönkkö.

Tänä aamuna Pimu oli jo ihan kunnossa ja kamalan nälkäinen. Reippaasti käytiin aamulenkillä, ei enää mitään tönkköyttä takapäässä =). Mulla oli töissä ihan järkyttävä päivä eikä sitä yhtään helpottanut se kun soitin Pasille kesken päivän... Loppupäivän sitten kiehuin ja menin kovaa >=I. Kyllä on appiukkovainaan puolen suku niin pikkusieluista porukkaa kun olla voi! Tän enempää en viitsi niin turhia ihmisiä täällä ruotia. Huomenna taas treenipäivä, torstaina E-HKK:n syyskokous ja perjantaina siunaustilaisuus. Viikonlopulle ei mitään erikoista ohjelmaa tiedossa.