1981938.jpg

Pimu treenaa seisomista ennen kehään menoa                    © Suvi Aalto

Vaihdoin ulkoasun viime viikolla vähän syksyisemmäksi. Saa russelit välillä levätä =). Löysin myös kivan punaviinipohjan, ehkäpä vaihdan sen jossain vaiheessa...

Viime viikko meni että hujahti. Maanantaina Tuija kävi nyppimässä Pimun ja se ilta oli siinä. Tiistaina oli töissä rankka päivä ja illalla vaan lenkkeiltiin. Keskiviikkona oli töissä vielä rankempaa ja illalla olin ihan loppu. Tehtiin silti kunnon iltalenkki Jazin ja Jedin kanssa. Raitis ilma teki hyvää. Pasi ja Pimu oli taas treeneissä.

Pasin ja Pimun treenit oli taas olleet antoisat =). Muutamia hankalia kohtia, joista selvisi kun jaksoi ottaa toistoja. Kontaktit oli osuneet nappiin. Kepit ei vielä mene väärältä puolelta, mutta ei voi odottaakkaan. Juha oli kysellyt ryhmän halukkuutta jatkaa kun nämä 7 kertaa on käyty. Pasi oli ilmoittanut jatkavansa ja hyvä niin. Pakollinen juoksutauko tulee lähiaikoina, mutta sille ei voi sitten mitään. Todennäköisesti ryhmä myös treenaa aikaisemmin, niin ei tarvis yötämyöten ajella.

1981942.jpg © Suvi Aalto

Tässä kynnetään... kierros toisen koiran perässä meni onneksi tosi hyvin!

Torstaina ei kummempia, Tiiriön reissu ja lenkkeilyä. Perjantaina otettiin taas ilta rennosti rankan viikon jälkeen. Joka päivä, keskiviikkoa lukuunottamatta, treenasin Pimun kanssa näyttelykävelyä. Lauantaina käytiin taas Pekolassa. Pasi teki Juhan radassa olleen vääntökohdan ja sitä sitten treenattiin. Jedin kanssa jouduin hetken vääntämään. Yritin valssata ja kaikkee, mutta peruuttamalla se meni ihan nappiin. Harmi vaan, että Pekolan mattopohjalla koiran vauhti on ihan jotain muuta kun todellisuudessa =P. Jazikin sai taas treenata. Tyttö oli täpinässä ja meni nätisti. Kontaktit oli taas hienot ja kepit nopeat. Hyvä Jazi!

Pimun keppitreeni meinas viedä Pasilta yöunet... Pasi ei osaa hahmottaa ohjaamista keppien "väärällä" puolella. Näin ollen myös Pimu on tilanteessa ihan hämillään. Mun kanssa tyttö meni kepit ihan ookoo niinkin päin. Ilmeisesti Pasi seuras tarkkaan miten ohjasin ja Pimukin sai jonkun hantsin hommasta. Lopulta onnistuivat pujottelussa myös yhdessä =). Onneks, koska Pasi meinas jo lannistua. Treenien jälkeen lenkkeiltiin pitkästi Pekolan pururadalla. Taas jouduttiin todistamaan ihmisten "älyttömyyttä" koiriensa kanssa >=I.

1981939.jpg

Pimu kehässä                                                                  © Suvi Aalto

Sunnuntaina olin Pimun kanssa Aulangon maneesissa mätsärissä. Pieniä koiria oli noin 30. Pimu käveli treenatessa tosi hyvin. Kaverina kehässä oli saman ikäinen bulldoggi. Sen perässä käveleminen sujui tosi kivasti. Vähän harmitti kun tuomari ei päässyt katsomaan Pimua pöydällä (oli varattu), mutta hyvin se meni silti. Saatiin punainen nauha =)! Ikävä kyllä punaisten kehässä tuomari ei kierrättänyt koiria ollenkaan. Katsoi vaan seistessä ja hädintuskin kävi koskemassa koiraan. Ei siis päästy ihan kunnolla treenaamaan kävelyä isossa porukassa. Ei sijoituttu, mutta olen tosi tyytyväinen punaiseen nauhaan. Sininen olis ollut pettymys... Kiitos Suville hienoista kuvista =)!

Ensi sunnuntaina Hämeenlinnan ryhmänäyttelyssä näyttäytyy 60 russelia. 3pentua, 23 urosta ja 34 narttua + yksi kasvattajaryhmä. Saa nähdä minkä verran on junnunarttuja, elikkäs kilpakumppaneita... Tuomarina Tapio Eerola. Lauantaina mennään RimAn halliin Suomalaisen Jarin koulutukseen. Pasi ja Pimu on aamun ekassa ryhmässä ja me Jedin kanssa seuraavassa. Odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää... Jedin kanssa kisataan seuraavaksi Niihamassa su 26.10.