...on joka paikka tällä hetkellä! Kiva kun on lunta ja pikkupakkanen. Lumentulo tosin vois jo loppua =P. Vaikkakin lumityöt on kyllä oikein tehokasta hyötyliikuntaa. Vaihdoin vähän pikkujouluaiheisemman taustan. Syksyinen tausta ei oikein sovi tällä hetkellä kuvaan...

Viime viikko... alkuviikko töitä, töitä ja töitä. Iltaisin väsymys. Keskiviikkona Pasi ja Jedi oli treenaamassa Hyvinkäällä. Tällä kertaa viestissä luki: "Nyt saatiin treenata". Hyvä vaan ettei kaikki treenit mee aina yhtä hyvin. Olivat saaneet tahkota koko rahalla =). Juostakkin oli saanut niin paljon, että Pasi valitteli jalkojaan koko loppuviikon. Pimu on "hyppinyt seinille", virtaa riittää eikä Jedi ja Jazi jaksa touhuta sen kanssa koko aikaa.

Torstaina oli aamulla lumi maassa, kivaa! Piristää heti kummasti kun ei oo niin pimeetä. Jazikin pystyi aamulenkillä toimimaan ilman valoa. Mulla on siis yleensä otsalamppu kädessä kun lenkkeillään aamusin. Perjantaina töissä höökä päällä että pääsi ajoissa pois. Tai ajoissa ja ajoissa, pari minsaa aikasemmin, mutta eipä mennyt ylitöiksi. Kotona lenkitin koirat normaalia "pidemmin" ja sitten päikkäreille. Puoli kuuden jälkeen Tuija ja Risto noukki meidät kyytiin ja ajettiin Lepaalle. Äiti lenkitti ja ruokki koirat myöhemmin illalla.

Lepaalla oli siis koirakerhon pikkujoulut. Enpä ole tainnut oppilaitoksella käydä kun kerran aikasemmin sen jälkeen kun valmistuin Kosolasta (Lepaan kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos) 1997. Ruuasta en sano sen enempää, tuli sanottua jo paikanpäällä. Mä ymmärrettävästi olen aika kriittinen sen suhteen =P. Siihen hintaan olisi kyllä toivonut vähän parempaa, haarukat loppu kesken, kuin myös jälkiruuan vaniljakastike. Niin ei vaan saa käydä! Huonoa mainosta. Tila oli kiva kun ensin vähän siirreltiin pöytiä. No okei, mä seurasin sujuvasti vierestä kun muut ahersi. Saunatila, jossa vietettiin iltaa ruokailun jälkeen, oli passeli meidän porukalle. Mukavien leikkien ja hyvän seuran siivittämänä aika lensi reilusti yli puolenyön. Mulla loppui juomatkin kun en ollut varautunut että siellä viihdytään niin hyvin. Kello oli jo sen verran, että jatkoille ei lähdetty, vaan tultiin suoraan kotiin. Täällähän meitä sitten odotti iloiset eläimet =).

Lauantai meni melko vetämättömässä olotilassa, vaikka krapulaa ei ollutkaan. Sainpahan pienennettyä pöydän reunalle kertynyttä lehtipinoa. Sunnuntaina taas touhuiltiin kaikkee. Leikkasin koirien kynnet ja siistin sileitten hännät. Pasin kanssa yhdessä trimmattiin Pimu. Pasi harjoitteli veitsen käyttöä ja hyvin se sujuikin. Tosin Pimulla oli ihan älyttömän pitkä karva ja se irtosi tosi helposti. Mä siistin jalat ja pään. Nyt jää vähän vähemmän lunta kiinni. Illalla rämmittiin lumihangessa koirien kanssa. Tuli sentään muutama koiranulkoiluttaja vastaan, ei siis oltu ainoita "hulluja" tällä kertaa. Lenkin jälkeen sai vielä tehdä lumityöt ennen saunaa. Jazi oli lenkillä ihan outo. Se kun ei yleensä hypi hangessa vaan kulkee leveimmässä urassa mitä löytyy. Nyt se paineli umpihangessa ihan intona. Outo tyttö =).

Pimun tärpit alkoi perjantaina. Eilen ainakin vielä tyrkytti itseään Jazille. Tänään eivät ole pahemmin nuhjanneet. Pimu kyllä kunnostautui yksinään Jedin krokotiilin kanssa =). Tälle viikolle ei suuria suunnitelmia. Viikonloppua odotellessa näin maanantaina...