Niinpäniin, enää kaksi yötä jouluun! Ja sen kyllä huomaa. Poikkesin äsken töistä tullessani kaupungille. Tarkoitus oli käydä luovuttamassa verta. Se jäi kuitenkin seuraavaan kertaan. Luovutuspiste oli tupaten täynnä =P. Muutenkin kaikki paikat oli täys porukkaa. Mä en muutenkaan nauti shoppailusta, saati sitten tollasessa väenpaljoudessa. Ei siis mennyt rahaa mihinkään turhuuteen =).

Viime viikko... maanantaina lenkkeiltiin linnalla, käytiin kiertämässä rantareittiä. Tiistaina ei sen kummempaa. Keskiviikkona menin töistä Visamäkeen Telmaan joulukahveille. Kotimatkalla poikkesin kukkakaupassa. Illalla Pasi & Pimu lähti treeneihin, me lenkkeiltiin Jazin ja Jedin kanssa kotosalla. Pimu oli ollut treeneissä mahdoton. Pasilla on kädet ihan verenpurkaumilla kun tyttö ahmii palkkansa kädestä.

Torstaina oli töissä 7-21 kun normipäivän lisäksi oppilaitoksella oli illalla jouluateria. Pasi poikkesi siis koirien kanssa Jankkin epiksissä. Pasia ahdisti melko rankasti radan tapahtumat: Pimu oli käynyt todella kuumana ja olivat joutuneet vielä odottamaan lähtöalueella radalle pääsyä viitisen minuuttia. Pasi jätti koiran paikalleen ja käveli toisen esteen viereen. Se oli virhe, olisi pitänyt mennä esteen taakse. Pimu kiersi toisen esteen ja paineli putkeen. Oli suorittanut putken kolmeen kertaan ennen kun Pasi sai sen taas hanskaan. Arvata saattaa että rytmi oli mennyt ja rata jatkui melko samoin sävelin... Tuloksena 5 x HYL + kielto siltä kakkosaidalta. Aika kaikesta ylimääräisestä häröilystä huolimatta -8,02. Oreniuksen Juha oli myös paikalla ja oli antanut Pasille suoran palautteen heti. Kiva kun treeneissä tahkoavat kolmosluokan ratoja ja möllirata menee noin. No, ne oli vasta ekat möllikisat, kesän huippumöllejä ei lasketa. Uus yritys Hyvinkäällä 1.1.09.

Perjantaina vaan lenkkeiltiin. Lauantaina alotin päivän siivoomalla. Pasi pesi ja siivosi sillä aikaa auton. Sen jälkeen lähdettiin Tiiriöön. Se reissu oli onneksi aika nopeasti ohi, rahaa tosin paloi ihan kiitettävästi taas =P. Koirat vaan lenkkeili muutaman kerran. Sunnuntaina jatkoin siivoomista ja nyt sekin urakka on vihdoin ohi! Pasi poikkesi iltapäivällä viemään laatikollisen palkinnoksi saatuja muonia ja herkkuja koirakoti Tassulaan. Joka jouluinen hyvä työ tuli siis taas tehtyä =). Tassulassa Pasi näki myös isänsä koiran Lotan. Lotta on asunut siellä nyt reilun kaksi kuukautta. Hyvin tulee toimeen omistajan koiran kanssa ja on sopeutunut hienosti uuteen kotiinsa. Sille ei siis etsitä uutta kotia vaan se sai jäädä sinne.

Illalla ajeltiin Pekolaan "treenaamaan". Pimu oli taas ihan mahdoton. On siinä Pasilla kestämistä, pinnaa on venytettävä aika lailla ettei mee hermo... Jedi meni hyvin. Varsinkin toisella pätkällä vauhti oli kova kun oli joutunut odottamaan autossa vuoroaan aika kauan. Treenasin ohjauskuvioita joita Hyvinkään treeneissä oli ollut keskiviikkona ja Janakkalan mölliradan alkua. Jazi oli kanssa innolla mukana. Kontaktit välillä paukkui, mutta kepit oli ihan mahtavat lähes joka kerta =). Mun osalta siis oikein hyvät treenit, Pasilla jäi vähän hampaankoloon... Lopuksi käytiin vielä Aulangolla käpöttelemässä jäähdyttelylenkki.

Tänään pitäis ajella Karimäen Juhalle valitsemaan teetettäviä kuvia. Muita suunnitelmia ei ole. Huomenna on eka vapaa ja todennäköisesti touhuilen kaikkee pientä. Iltapäivästä, kun Pasi tulee töistä, lähdetään Parolaan kyläileen. Anopilla, Pasin mummolla ja kummipojalla pitäis piipahtaa. Aattona ollaan kotona ja äiti tulee syömään. Niin se homma sitten etenee ja kohta joulu onkin jo ohi...

Ilmotin Jedin Jaun kisoihin Hyvinkäälle su 4.1. Niin kun jo aikasemmin mainitsin, niin ollaan menossa sinne myös epiksiin 1.1. Voipi olla että myös Jazi pääsee siellä kisaamaan. Virallisiin kisoihin ilmotin Jedin kahteen starttiin vaikka tarjolla oli kolme. Annetaan "vanhalla herralle" vähän "armoa" =). Riksun kisojen jälkeen Jedi sai kaks viikkoo Causticumia ja Calc.Phos:ia pissavaivaansa. Nyt näyttäis siltä, että vaiva on helpottanut ainakin pikkasen. Lähestyvä uuden vuoden aatto ei kylläkään varmasti helpota pojan tilannetta =(.