2191214.jpg

Joululahjalelut, Jazi varasti rivistä parhaan...

2191242.jpg

Maanantaina tein iltapäivällä, valoisan aikaan, pitkän lenkin. Siitä selvittiin ilman pauketta. Illalla käytiin Ratasniityn teollisuusalueella kävelemässä. Pauketta kuului, mutta kaukaa, eikä se aiheuttanut suurempaa paniikkia. Kun ajeltiin kotiin, niin tossa tiellä käveli kaks poikaa. Melkein pysty arvaamaan mitä on tulossa... Kun päästiin kotiin niin alko paukkumaan. Pojat pisti läheisessä leikkipuistoaa pommeja menemään, ihan niin kun viime vuonnakin. Jedin paniikki oli varma ja pissa lensi =(.

2191223.jpg

Uudella rahilla on hyvä töröttää

Tiistaina aamulenkki meni ok. Iltapäivällä lähdettiin taas. Samat idiootit, jotka maanantaina paukuttelivat, tuli meitä vastaan. Papatit paukkui muutaman metrin päässä meistä ja mulla kilahti. Jedi meni paniikkiin, Pimu ei reagoinut ja Jazi yhtyi mun raivoon. Tyttö nosti karvat pystyyn ja oli täpäkkänä =). Mun purkaus sai pojat hiljaseks eikä papatitkaan paukkuneet ihan heti uudestaan. Jedi palautu tapahtuneesta onneks nopeesti.

Käveltiin uudelle asuinalueelle Loimalahden puolelle. Siellä tietty yhdeltä raksalta tuli iso koira päin. Näin hyvissä ajoin kun se kyttäs meitä pihassa ja lähti tulemaan kohti. Vedin omat, haukkuvat, koirani selän taakse ja koitin toisella kädellä ja uhmakkaasti käskien hätistellä koiraa pois. No eihän se luupää mihinkään mennyt. Kiersi mun selän taakse ja jouduin kiskomaan omia kauemmaks. Lopulta olin aika solmussa. Iso koira ei ollut mitenkään uhkaava, päin vastoin, mutta liian kiinnostunut ja tuli ihan liian lähelle. Omistajakin ilmestyi paikalle, kaveri ei sanonut mulle yhtään mitään. Kasasin haukuvat koirani ja päätin jatkaa matkaa. Jätkä ei saanut koiraansa hallintaan vaan se lähti seuraamaan. Tässä vaiheessa annoin Jedin jo mennä aika liki. Koira oli vaan niin hölmö, ettei ymmärtänyt selkeää viestiä: mene pois! Jätkä ei meinannut millään saada koiraa kääntymään pois. Mä oli ihan hiljaa ja purin hammasta. Koin että oli fiksumpaa olla avautumatta, kerrankin =). Voi tsiisös mitä porukkaa! Koira oli joku rotikkajohdannainen. Meidän elukat ainakin tietää mitä "mene pois"-käsky tarkottaa! Loppu lenkki saatiin käppäillä rauhassa.

Illalla käytiin taas kiertämässä sama teollisuusalue kun maanantaina. Taas kaukana paukkui, mutta se ei haitannut. Ilta oli kotosallakin rauhallinen, eikä pauketta kuulunut.

2191227.jpg

Pimu ottaa rennosti

2191239.jpg

Jazin uus aarre

Tänään ajeltiin aamupäivästä Kirstulaan. Siellä palloiltiin niin kauan kun tarjettiin. Yhtään pamausta ei tainnut kuulua koko aikana. Kun oltiin oltu hetki kotona, niin pamahti kerran. Se pisti Jedillä hetkeks pasmat sekasin, mutta nyt on taas kaikki ok. Iltapäivästä ajellaan johonkin syrjemmälle lenkkeilemään. Illalla ajateltiin kokeilla miten herkkutäytteinen kongi vaikuttaa Jedin oloon...

2191248.jpg

Uudet rahit testissä, sohva oli vasta tulossa (sohva ei oo saman värinen)