Viime vuoden viimeinen ilta sujui yllättävän hyvin =). Käytiin iltapäivästä kävelemässä tunnin verran Suvipielistentiellä. Sinne kuului pamaukset vaan tosi vaimeesti eikä Jedillä ollut mitään ongelmia. Viiden maissa alkoi Hirsimäessä paukkua vähän enemmän ja sillon Jedi meni vähän lukkoon. Poika yritti mennä kaappeihin piiloon jne. Pissaa tippui aikalailla =(. Ennen kasia annoin koirille kongit. Sen saatuaan Jedi unohti paukkeen kokonaan. Kaikessa rauhassa kalvoi kongin sisältöä ulos, täytin sen vielä uudestaan kun sai sen tyhjäksi. Sen jälkeen Jedi oli tilanteeseen nähden älyttömän rauhallinen! Kävi jopa takapihalla pissalla 22.00 jälkeen =).

2204131.jpg

Jedi aattona

Kuten kuvasta näkyy niin jätkä näyttää ihan rauhalliselta =). Tehtiin jotain mitä ei olla ennen uudenvuoden aattona tehty: mentiin 23.00 jälkeen sänkyyn ja "nukuttiin" pahimman pommituksen yli. Jedi oli peiton alla piilossa, ei läähättänyt eikä tärissyt yhtään. Ei koko iltana. Kahdelta herättiin ja 02.30 lähdettiin ulos. Pasi ja Jedi oli onneks vielä sisällä kun menin tyttöjen kanssa ulos. Ihan meidän päällä levähti raketti, mutta tytöt vaan jatkoivat matkaa. Jedi olis todennäköisesti pissannut alleen... Reippaasti poika oli käynyt tekemässä tarpeensa vähän kauempana kotoa. Mä käppäilin tyttöjen kanssa vähän pidemmälle. Sitten taas pariksi tunniksi nukkumaan...

2204119.jpg

Pimu aattona

2204125.jpg

Jazikin otti rennosti

Torstaiaamuna herättiin pätkissä nukutun yön jälkeen silmät ristissä joskus 8.30. Ennen kymppiä lähdettiin ajelemaan Hyvinkäälle epiksiin. Minimöllit alkoi 11.00. Oltiin hyvissä ajoin paikalla, hyvä niin, koska ilmottautumisjono oli pitkä. Agilitykansa oli lähtenyt sankoin joukoin kisaamaan. Ei siis todellakaan oltu ainoita "hulluja" =). Pasi otti Pimun kanssa kaksi starttia, tuomarina Seppo Savikko. Eka suoritus kaatui siihen, kun Pasi ei ottanut Pimua tarpeeksi haltuun. Pimu juoksi aidan ohi ja työnsi päänsä putkeen. Sitten hyppäsi vielä ohittamansa aidan väärin päin. Tätä ennen oli lentänyt muurin palikka, eli radalta siihen mennessä vitonen alla. Pasin ohjaus ja meno muutenkin, näytti jotenkin varovaiselta.

Toinen suoritus "kaatui" kolmantena esteenä olleeseen puomiin. Pimu hyppäsi kontaktin ja Pasi otti koko esteen uusiksi varmistaen kontaktin kunnolla. Loppurata oli hyvä, mitä nyt muurin palikka putos taas =P. Tietää mitä pitää treenata. Tällä radalla molempien meno näytti rennolta ja vauhdikkaalta. Useampi ihminen tuli Pasille kehumaan kuinka hieno ja nopea Pimu on =D. Odottakaas vaan kun se siitä vielä kehittyy...

2204111.jpg

Näillä eväillä (ko-kö)...

Jedin kanssa päästiin starttaamaan joskus 16.00 aikoihin, eli odotus oli pitkä. Hyvässä seurassa kuitenkin aika kului mukavasti ;). Ja se odotus kyllä kannatti. Eka yritys meni hyllyksi kun hätäilin ihan liikaa. Jedi pysyi hienosti lähdössä ja sain ehkä liikaakin etumatkaa. Keinulla olin liikaa edellä ja Jedi hyppäsi siltä alas. Siitä olis tullut vaan vitonen, mutta otin sen uudestaan, siitä siis hylly. Loppuratakin meni ihan plörinäksi ja Jedi hyppäsi kontaktit >=/. Tuomari oli sama kun mölleillä.

2204135.jpg 

...ykköspallilla ainoana nollan tehneenä =)

Toinen yritys olikin sitten huomattavasti parempi. Jedi jäi taas hyvin lähtöön odottamaan lähtökäskyä. Tällä kertaa en hätäillyt vaan maltoin odottaa koiraa keinulle. Sitä se suoritus nytkähti hyvin käyntiin ja loppurata oli myös hyvä. Jedi kävi melko kuumana ennen radalle lähtöä, mutta hyvin pysyi näpissä. Voitto siis kisaavien minien ainoalla nollalla. Makoisa alku uudelle vuodelle, eikös? Illalla oltiin koko porukka melko väsyjä. Jazi ei nyt päässyt osallistumaan, koska alkoi taas vähän kettuilemaan mulle. Toki se pääsi haistelemaan ilmapiiriä halliin ja olikin kovin innoissaan siellä =).

Perjantaina pistettiin joululahjarahoja ja veronpalautuksia haisemaan. Koirat vaan lenkkeili. Yritin soittaa Jedille aikaa fysioterapeutille, mutta en saanut häntä kiinni. Itselleni varasin lääkärin maanantaiksi. Tänä vuonna tulee kolmekymppiä mittariin ja heti alko paikat renaan =P. Launtaina tuhlattiin sitten loputkin niistä "ylimääräisistä" rahoista ja varmaan vähän enemmänkin... Nyt on takkahuone uudistettu ja vähän muutakin =). Koirat vietti lepopäivää, normaalit lenkit pakkasen armoilla ja kynsienleikkuu sai riittää. Kasvattaja-Leena soitteli alkuillasta, olis kolme ihanaa russelinpentua kaupan jos jotakuta kiinnostaa! Lisätietoja löytyy kotisivuilta ja blogista joiden linkit löytyy sivusta ->.

Tänään ajeltiin taas aamusella Hyvinkäälle. Siellä kirmattiin Jedin kanssa kaksi agirataa, tuomarina Marja Lahikainen. Päivän teemana tuntui olevan välistävedot ja takaakierrot. Ekalta radalta hylly heti nelosesteellä kun hyppyytin Jedin sen uudestaan ja väärinpäin. Puomin alastulokontaktin jätkä hyppäsi tosi rumasti =(. Lähtöön jäi odottamaan ihan kivasti, jos jotain hyvää haluaa keksiä. Ei vaan, kyllä radassa oli ihan hyviäkin pätkiä.

Toinen rata olikin sitten ihan "eri maata". Kaikki kontaktit osui ja muutenkin ihan mukavaa menoa. Ohjaajalla oli maltti mukana, ehkä liikaakin. Maaliin tullessa sain onnittelijoilta palautetta että olis kovempaakin voinut juosta... Rata oli kyllä sellainen että piti ottaa jatkuvasti haltuun jos ei halunnut päästää koiraa ampumaan "vääriin" putkiin. Jedin keinu oli hidas ja yksi aika pitkä kaarrekkin tuli. Aikaan päästiin nippanappa. Tulos siis 0 ja aika -0,13. Sijoitus 7./44. eli ei ollenkaan paha =). Kotiin päästiin lähtemään jo ennen puoltapäivää. Tytöt oli kotona, koska ei haluttu ottaa niitä autoon palelemaan. Jedi vietti väliajat kevythäkissä lämpimässä hallissa. Tytöt olis siellä kuitenkin häirinneet Jediä, joten parempi oli jättää ne kotiin.

Tänään on puhelin soinut kiitettävästi. Ihme jos ei toi pikkukottero tosta ens viikon aikana lähde. Sitten tuleekin kiire löytää uus auto! Pasilla ja Pimulla keskiviikkona treenit. Lauantaina mennään treenaamaan RimAn hallille pariksi tunniksi. Seuraavat kisat su 25.1. Hyvinkäällä (Jankk). Siellä agirata ja hyppäri. Tiistaina, eli loppiaisena, Jedi on ollut meillä 8 vuotta! Pimu lähestyy kisaikää... Huomenna täytyy mennä töihin =P. Meijerioppilaitoksella tosin vaan piipahdan laittamassa paikat keskiviikoksi kuntoon. Suurimman osan päivästä teen kai paperihommia Telmassa. Saa nähdä. Paluu arkeen joka tapauksessa pikkuhiljaa edessä =P.