Ell Marika Melamies soitteli tiistaina ja kyseli Pimun kuulumisia. Pimu on ihan ok. Saattaa olla vähän pirteempi kun aikaisemmin. Ei se kuitenkaan ole läheskään niin pirteä ja touhukas kun ennen sairastumista. Seuraava kontrolli sairaalassa on ti 2.6. Keskiviikkona vähennettiin kortisonia, sitä annetaan nyt 2 tablettia päivässä. Solusalpaajaa annetaan kaksi kertaa viikossa seuraavat kaksi viikkoa. Antibioottikuuri loppui perjantaiaamuna. Pimu ei ole yskinyt ollenkaan, mutta hengitys rohisee sillon tällön jonkin verran.

Jazin kanssa olin lääkärissä keskiviikkona. Tyttö sai 30vrk:n antibiootit, mutta pakko ei ole antaa koko satsia putkeen. Ennen hampaitten poistoa pitää kuitenkin antaa sen verran, että tulehdus ei ole päällä. Varasin hampaitten poistoon ajan ke 3.6. Voi kuitenkin olla, että suunnitelmiin tulee vielä muutoksia. Kysyin hinta-arviota ja se on noin 500euroa, järkyttävää Huuto! Ajattelin soitella ja kysellä muualtakin ennen lopullista päätöstä. Jazilta pitäis poistaa oikea alakulmuri, jonka juuressa ongelmien alku selvästi pesii. Lisäksi poistettais kaikki alaetuhampaat. Toisen alakulmurin kohtalo on epävarma. Mua arveluttaa se, että Jazin suuta ei ole kuvattu. Ehkä se olis viisasta ennen hampaitten poistoa? Mitäs jos hampaitten poiston yhteydessä todetaan, että leukaluussa tai jossain muualla on myös jotain häikkää??? Toi 500 on kyllä ihan maksimi ja yllätykset luonnollisesti aina nostaa hintaa Otsan rypistys. Tosi kurja tilanne. Tyttö ei oo tulehduksesta moksiskaan, painelee ihan samaan tahtiin kun ennenkin.

Perjantaina hieroin Jedin. Muuten vaikuttaisi olevan kaikki kunnossa, mutta aristi pikkuisen takareisiä. Niitä täytyy käsitellä ennen keskiviikkoa vähän lisää.

Oon nyt tehnyt "intervalli"lenkkejä Jazin ja Jedin kanssa. Tällä viikolla kolme kertaa, pyritään vuorottelemaan Pimun lenkityksen kanssa... Juoksu kulkee kerta kerralta paremmin Nauru. Koiratkin on innostuneet juoksemaan, joka pätkän jälkeen muistavat kyllä pyytää palkkaa Cool.

Tänään kävin fillarilenkillä. Testasin kuinka kauan meiltä ajaa Myllymäkeen töihin ja sieltä Normaalikoululle. Kaks vikaa työviikkoa joudun siirtymään aamupäivisin Pulssista Namicaan. Fillarilla siirtymään meni 5minsaa, joten ei paha. Kotiin ajelin Vuorentaan kautta, eli siitä tuli ihan mukava lenkki. Viikonloppu meni hommaillessa kaikkee pientä. Varsinkin tänään oli kyllä mahtava ilma, naama punottaa taas...

Ens viikolla ma koulutan Kirstulassa, ke ajellaan Forssaan kisoihin, siellä pojilla kaks starttia. Lauantaina kisat Janakkalassa, sielläkin kaks starttia. Kisat alkaa vähenemään, nyt on ilmoittauduttu Nokialle 30.5. ja seuraavat kisat taitaakin olla vasta Nastolan agirodussa heinäkuussa.