Viikonloppuna oli tämmönen näkymä parvekkeelta

Viime maanantaina leikkasin kynnet ja lenkkeiltiin Tervaniemessä. Treenattiin Puuskan kanssa vähän paikallaoloa takapihalla. Riman edessä tietysti . Ekaa kertaa sain leikattua Puuskan kynnet yksin ihan iisisti. Likka istui pöydällä nätisti ja sai palkan joka tassun jälkeen. Loistavaa!

Siellä lipaston päällä on niitä herkkuja...

Tiistaina oli älytön päivä töissä. Iltapäivällä treenattiin taas paikallaoloa ja illalla lenkkeiltiin "normaalisti". Keskiviikkona oli viimenen kerta pentukurssia. Vuorossa oli agilityyn tutustumista Pekolassa. Siellä tehtiin myös hallittavuustestissä vaadittavat jutut. Oltais Puuskan kanssa läpästy testi! Pentuagiryhmäänhän ei hallittavuustestiä ollut... Agilityyn ei tällä kertaa tutustuttu, koska se on jo sen verran tuttu juttu. En viitsinyt alkaa koira hihnassa hillumaan esteillä kun likka normaalisti treenaa vapaana. Jazi oli mulla mukana Pekolassa ja kurssin jälkeen käppäiltiin pienesti siellä. Pasi ulkoili kotosalla Jedin ja Pimun kanssa.

Jazi kyläilee...

Torstaina käytiin kaupan kautta Tervaniemessä lenkillä. Perjantaina oli taas vuorossa agitreenit Puuskan kanssa. Putket meni pääasiassa hienosti, pussi ei ollut jäänyt mieleen viime kerrasta. Piti siis vähän avittaa aluksi. Treenattiin putkella takaaleikkausta, kuten arvata saattaa, se ei ihan vielä mene kovin sujuvasti. Keppejä treenattiin taas kanssa, hyvin meni. Taitava pieni Puuska . Hyvä fiilis jäi siis tälläkin kertaa. Jazi oli taas mukana ja käveltiin tyttöjen kanssa pienesti ennen kun tultiin kotiin. Pasi oli tehnyt "terapialenkin" Jedin ja Pimun kanssa.

Puuska poseeraa

Lauantaina nukuttiin vähän pitempään. Tiedossa oli parin tunnin ajo Raadelmaan ja pitkä päivä/ilta muutenkin . Yhdeltä lähdettiin ajelemaan Turkkuseen, Susa ja Ville tuli kyydissä. Ei voinut kun ihastella maisemia kun päästiin perille. Hieno merinäköala, ei voi muuta sanoa. Raadelmassa asuu siis iskä ja Heli uunituoreessa paritalossa. Kyllä kelpaa!

Tytöt nuhjaa

Syötiin, juotiin, käytiin pitkällä kävelyllä tutustumassa Raadelman maisemiin. Rommikaakaot matkassa tietenkin . Sitten taas syötiin, juotiin ja laulettiin. Kokeilin ekaa kertaa singstaria ja sehän oli kivaa! En tietenkään pärjänny meidän huippulaulaja-Susalle, mutta ei sen väliä, vedin täysillä . Koirat tössötti menemään, Jazi oli ainoo joka maltto kunnolla levätä välillä.

Vaivihkaa se hivuttautui nojatuoliin nukkumaan...

Kyllä se Puuskakin vähän lepäs... voi tota asentoo!

Sunnuntaiaamuna heräsin viiden jälkeen. Uskomatonta! Sillon kun sais nukkua niin ei... No, Raadelman pakkasaamu auringon noustessa oli melkosen kaunis, makee paikka. Käytin koirat pissalla ja menin takas nukkuun. Jazia ei kylläkään näkyny, se oli kuulemma nukkunut Susan peiton alla koko yön .

Jedi tykkäs katsella maisemia parvekkeelta

Sunnuntaina oli mahtava ilma. Käytiin kunnon päivälenkillä ja sen jälkeen syötiin hyvin. Iltapäivästä lähdettiin ajelemaan kotiin. Harmi ettei ollut kunnon kamera mukana. Pikkukameralla ei oikein saanut kunnon maisemakuvia.

Kaunis pieni Puuska

Sunnuntaina ei sitten paljoo jaksanu enää touhutakkaan. Käytiin kotona pienellä lenkillä ja saunottiin. Oli mahtava viikonloppu, mutta kyllä kotiin on aina ihana tulla. Kiitos iskälle ja Helille kestitsemisestä, se on aina huippuluokkaa... tällä kertaa majoituskin oli kyllä viimesen päälle .

Sunnuntaina Pimukin välillä lepäs

Tänään siistittiin Pimun karva. Se oli kyllä kasvanut tosi vähän viime trimmistä. Selkään on kasvanu jo tosi hyvä karkeempi karva! Leikkasin taas kynnet. Puuska oli ekana jonossa kun otin pöydän esiin. Sen kynnet oli taas niiiin helppo leikata! Pimu saa huomenna vikan kortisonin. Se on nyt saanut kolme viikkoa 1/4 tablettia joka toinen päivä, eikä ½ joka kolmas niin kun aikasemmin kerroin. Vähän vaikuttais siltä, että juoksukin saattaa alkaa lähiaikoina. Edellisistä onkin jo kymmenisen kuukautta.

Tän viikon suunnitelmissa lähinnä agitreeniä. Ollaan viimeks oltu lauantai kotona 4.9. joten ens lauantaina ei mennä mihinkään! Sunnuntaina pojilla kaks starttia Hyvinkäällä Jankkin kisoissa.

Pakko vielä lopuks kertoa... mulle soitti eilen nainen, jolla oli ongelmia tyttärensä koiran kanssa. Kysyi siis MULTA neuvoa ongelmiin. Mistäköhän tää nyt on lähtösin? Kerran aikasemmin oon puhelimessa jotakuta yrittänyt neuvoa. Tuttuja oon jelpannut parhaani mukaan, mutta että vieraat ihmiset soittelee? Mä sentään mikään asiantuntija ole !