Kyllä tää Suomen ilmasto on melkonen... ensin on pimeetä, märkää ja aika lämmin ja sitten mennään taas toiseen ääripäähän . Eipä tarvinnu paljon lenkkeillä tänään. Ajeltiin Kirstulaan ja koirat sai juosta sen minkä kykenivät. Aika nopsaan alko tassuja paleltaa. Huomiseks täytyy keksiä jotain muutakin aktiviteettia kun kynsien leikkuu...

Viime viikko... tiistaina ei kai ihmeempiä? Keskiviikkona Aulangon kautta Pekolaan treenaan. Saatiin taas Suvi ja Teemu seuraks. Siinähän ne kaikki elukat taas tössötti menemään ihan reippaasti. Pimu kuumui kyllä ihan älyttömän paljon. Puuska otti muutaman kerran kepit ja keinua & puomia. Otettiin myös samankaltaista putkea kun edellisperjantain treeneissä. Kun vähän helpotti hommaa, niin hyvin meni, ei siis tarvinnut pakotteita... Aulangon kautta kotiin.

Torstaina normit jutut. Perjantaina kiiruhdin kotiin ulkoiluttamaan koiria. Lenkiltä päikkäreille ja sit saunaan. Menin saunaan siitäkin huolimatta että käteen sattui... Poltin oikean ranteen aika pahasti töissä. Uunin kuumuus aiheutti toisen asteen palovamman (pienen) kämmenen kokoiselle aluelle... Aulangon kautta taas Pekolaan Puuskan ja Jazin kanssa. Treeni oli mun mielestä osaamattomalle koiralle liian vaikea. Nyt perehdyttiinkin kyllä ohjaamiseen, mutta mutta. Ihan hyviä juttujakin siellä kyllä oli. Rata oli seuraavanlainen: aita-suora putki-aita jolta käännös takaisin-aita-aita, jotka eivät ihan samassa linjassa-aidalta kääntö takaisin-pussi-muuri, jolta kääntö takaisin mutkaputkeen-rengas. Puuska ei vielä irtoa hypyille, joten se tuottaa ohjauksessa ongelmia. Muille esteille irtoaa kyllä tosi näppärästi. Lähdössäkin pysyi ihan tarpeeksi hyvin. Oli kyllä silti pentukoiralle vähän turhan vaativa treeni...

Treenien jälkeen kävelytin koirat ja ajelin Lepaalle. Nappasin Suvin ja Teemun kyytiin. Illan ohjelmistossa oli Klamydian keikka Sirkuksessa. Se oli loistokamaa . Klamydian jälkeen ei enää jääty Sirkukseen ihmettelemään. Poikettiin Voutiin jallukaakaolle ja ajeltiin taksilla kotiin. Oli oikein mukava ilta. Mun käsi tosin ei näyttänyt kovin mukavalta kun otin siteen pois... Lauantaiaamuna krapula ja vapina . No ei vaan, mutta pitkästäaikaa särki päätä ihan julmetusti. Nukuin tosin vaan nelisen tuntia ennen kun heräsin ruokkimaan koiria. Seuraava herääminen olikin sitten jo paljon parempi. Tehtiin reipas puolentoistatunnin lenkki, raikas ilma teki hyvää. Herkullisen ruuan ja punkun jälkeen ei sitten illan aikana enää pahemmin sohvalta noustukkaan...

Sunnuntaina revin itseni aikasin sängystä ylös. Lenkkeiltiin taas reilusti ja lähdin poikkeamaan kaupungilla. Oli pakko käydä ostamassa joulukortit ja merkit kun ei saatu otettua korttikuvia tänä vuonna . Iltapäivästä lähdettiin Hyvinkäälle. Oltiin paikalla hyvissä ajoin ja ehdittiin tehdä hyvä lämmittelylenkki. Otettiin koko porukka mukaan kun ei ollut kamalan kylmä. Pasilla ja Pimulla oli siis koiraurheilukeskuksella Timo Rannikon koulutus.

Rata oli melko vaativa. Pasi pääsi tosissaan treenaamaan saksalaista, jota ei ollut koskaan ennen tehnyt. Pimu kestää toistot isossa hallissa hurjan paljon paremmin kun Pekolassa. Ei kuumu läheskään niin paljon. Rata vei ainakin miehestä kaikki mehut. Täytyy sanoa, että todella paljon on vielä tehtävä töitä... Ja ehkä vähän parannettava kuntoakin jos aikoo Pimatsun kanssa tosissaan kisata. Pasi oli oikein tyytyväinen koulutuksen antiin. Mäkin olen jo tulisilla hiilillä = heti kun Puuska on "valmis" (tarpeeks vanha) niin mekin mennään! Pimulle ja Pasille lisää tätä, kiitos . Lenkitettiin koirat Hyvinkäällä, niin ei tarvinnut enää kotona lähteä tarpomaan. Pakkanen oli kiristynyt jo lähemmäs kymppiä.

Tänään vietiin aamulla tourneo tuulilasin vaihtoon. Lasiin iski kivi pari viikkoa sitten niin pahasti, että lähti leviämään. Aamut on kyllä selkeesti helpompia koirille kun ei lähdetä samaan aikaan. Tänään Jedi ja Pimu jäi ahdistuneena eteiseen. Kun mä jätän ne tänne, niin Jedi ja Jazi nukkuu työhuoneen sohvalla, Puuska vetelee nameja portin takana. Ainoastaan Pimu jää kollottamaan eteiseen. Töitten jälkeen heitin Pasin hakemaan tourneoo ja suuntasin itse työterveyteen. Kävin terveydenhoitajalla, joka haki myös lääkärin todistamaan mun palovammaani. Oli sen verran tulehdusaltis tapaus, että siihen laitettiin kunnon siteet. Antibioottia ei tarvi (ainakaan vielä) alkaa syömään, mutta rasvalapuissa on antibioottia. Että semmottis. Lähes 9 vuotta työelämässä ja 5½ vuotta koulussa, eikä koskaan mitään tämmöstä. Kerta se on ekakin, ikävä kyllä .

Agitreenit näyttää pakkasen takia jäävän vähän vähemmälle tällä viikolla. Lauantaina mennään Riksuun treenaan, se on varma. Sunnuntaina saatetaan lähteä Hyvinkäälle tai Lempäälään epiksiin. Torstaina oon ympäripyöreen päivän töissä, on taas jouluateria iltasella. Mutta sittenhän se loma jo kohta alkaakin ! Puuska täyttää perjantaina 8kk .