Tuore kolmosluokkalainen

Viime viikko... keskiviikkona ei treenattu. Torstai-ilta meni Lintulassa Tupperikutsuilla. Tuli tilattua Pasille muutama uus eväskippo. Fanni-kisu oli oikein hurmaava pakkaus. Se täydentää mielenkiintoisesti Marin ja Kimin neljän koiran laumaa . Perjantaina ajeltiin iltapäivällä Pekolaan. Lähinnä Pimu treenas. Kaikki muut pääsi tietty kanssa vähän ottamaan. Mulla oli niska-hartiaseutu niin jumissa, ettei oikein ollut fiilistä. Puuskan kanssa en jaksanut keskittyä alkuunkaan . Mutta pääasia siis että Pimu pääsi ottamaan kontaktit. Puuskan kanssa en siis taaskaan ollut Jonnan treeneissä.

Lauantaina tehtiin kotihommia. Ei käyty missään muualla kun lenkillä. Oli kyllä tehokas päivä. Sunnuntaina lähdettiin aamupäivästä ajamaan Lietoon. Alunperin oli tarkoitus ottaa mukaan vaan Pimu ja Puuska. Ystävänpäivän kunniaks otettiin kuitenkin mukaan koko lauma . Oltiin perillä hyvissä ajoin, vaikka kisat oli jopa vähän etuajassa. Lenkitettiin koko porukka ja Pasi pyöritti Pimua vielä vähän päälle. Ykkösten agirata oli huomattavasti haastavampi kun Tampereella edellisviikolla. Tuomarina agiradalla oli Johanna Nyberg. 

Pimun rata oli hieno. Puomia radalla ei ollut, mutta Aan kontakti oli ok. Ei hyvä, mutta osui. Keinu oli tosi hieno. Harmi kyllä Pimu hipaisi pituusestettä ja siitä tuli 5. Tulos siis 5 ja aika -11,99... taas ylivoimaisesti nopein! Kuvatessa sain sielläkin myhäillen kuunnella ihmisten kehuja . Vitostulos riitti kolmanteen sijaan. Pimu siis pääsi ekaa kertaa palkinnoille tokassa virallisessa kisassaan .  Pasillekkin tultiin radan jälkeen sanomaan, että hienoa menoa.

Pimatsu ja eka virallinen pokaali & ruusuke

Puuskakin pääsi halliin ihmettelemään Pimun ratojen välissä. Kuinka hienosti se käyttäyikään! Mä olen tosi ylpee pienestä eläimestä. Otti hienosti muhun kontaktia, ei rähjännyt eikä pahemmin sinkoillutkaan. Hallin humiseva lämmityslaitekkaan ei saanut sitä yhtään äyskimään. Reipas pikkuinen tyttö .

Ykkösten hyppyrata oli melkonen juoksupätkä. Tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Pasi jäi odottamaan Pimua pussista, no sehän oli tietty suuri virhe... Olis pitänyt olla odottamassa likkaa seuraavalla esteellä! Siitä tuli kielto ja Pimu hyppäs aidan väärinpäin. Sitten taas se pituus! Pimu otti nytkin siitä "tukea" ylittäessään sen. Selkeä treenin paikka siis. Eipä pituutta ole kyllä treenattukkaan. Kepeiltä tuli vielä kielto kun Pasi ei antanut Pimulle tarpeeks tilaa mennä ekaan väliin. Aika -8,14 kun nollan tehneellä voittajalla -9 ja jotain... Tästä on hyvä jatkaa.

Lenkitettiin koirat Liedossa ja ajeltiin kotiin. Oli aika hiljasta porukkaa loppuillan. Eilen ei mitään ihmeempiä, mitä nyt mulla oli yt-neuvottelut. Maaliskuun tokalla viikolla selviää tuleeko lappu käteen vai ei . Tänään on touhuiltu pienesti ja oon puhunut normaalia enemmän puhelimessa. "Projekti" etenee, siitä lisää lähiaikoina. Huomenna mennään todennäkösesti Pekolaan. Loppuviikolle taas ennustettu kovempia pakkasia. Torstaina täytyy viedä tourneo huoltoon. Toivottavasti ei tuu suurempia yllätyksiä, epäilys kyllä on, että tulee. Perjantain treenit vielä auki. Lauantaina suunnataan Masalaan kolmosten kisoihin. En suoranaisesti hihkunut ilosta kun sain kisakirjeen. Hyppäri on ekana ja yllätys, yllätys! Jazi starttaa ekana . No, onpa sitten alta pois ettei tarvi jännittää. Jedi lähtee ihan loppupäässä. Jedi ottaa kolme starttia ja Jazi yhden.

Puuska täyttää ylihuomenna 10kk! Eikä juoksua vaan kuulu, nyt ei tarvis kyllä hetkeen kuuluakkaan. Olis kiva jos pystyttäis osallistumaan hyppykoulutukseen 13.3. Menen sitten yksin jos likka päättää alkaa juoksemaan...