Vuoden vikat kisat kisattiin lauantaina Riksussa. Tuomarina Harri Huittinen. Jedin kanssa juostiin eka agirata ja hyppäri, toinen agirata jätettiin väliin. Jätkä olis kyllä varmaan senkin kirmannut ihan mielellään. Sen verran hyvä draivi sillä oli päällä vielä kahden radan jälkeen . Agirata oli ihan mukava ja niin kun etukäteen arvelinkin, sillä oli pöytä! Jedi sai viime vuonna ekan agisertinsä ja voittonsa 3-luokassa Huittisen Annen radalta, jolla oli pöytä. Siitä on nyt reilu vuosi ja Jedi voi ottaa taas sertin vastaan. Jos serti vielä napsahtaa, niin Jedistä tulee vanhoilla päivillään varjovalio . Saa nähä kuinka käy.

Meinasin sössiä radan jo tokalla esteellä, mutta sain kun sainkin työnnettyä Jedin aidan oikeelle puolelle. Ei tullut kieltoa, mutta aikaa meni hukkaan. Puomin kontakti oli hieno, loistava juoksusellainen. Jedi pysähtyi pöydälle hienosti, mutta tuli siltä samantien pois . En käskyttänyt tarpeeksi ja nykäsin jotenkin. Siitä siis kielto ja aikaa paloi kun ajanlasku alkoi uudestaan. Lisäksi Jedi jäi ihmettelemään selkänsä takana seissyttä Harria, joka antoi meille lähtöluvan... aikaa paloi taas. Kepeille meno mietitytti tutustuessa, mutta Jedi klaarasi sen mahtavasti! Kyllä pappa osaa . Sarjaeste vedettiin pienillä kaarroksilla ja Aan kontakti oli hyvä. Takaakiertoon olin vähän jäljessä ja se meni huitomiseksi. Jedi kääntyi ensin väärään suuntaan, mutta suoritti sitten esteen oikein. Aikaa paloi taas ja olin varma että mentiin rutkasti yliajalle. Jedi oli omassa hallissa kuitenkin yllättävän täpäkkänä ja päästiin just aikaan! Tulos 5 ja aika -0,79 (ia 60 ja rata oli sellasen 180m pitkä). Sijoitus oli jossain 13. paikkeilla kai. Tällä radalla oli paljon hyvää, mutta itteeni en kyllä voi taas olla ihan tyytyväinen...

Hyppäri vaikutti tosi kivalta, silläkin sai juosta kovaa ja turhaa vääntöä ei ollut. Jedipappa yllätti taas! Putkesta tullessa piti kääntyä oikeelle aidalle. No, mä en katsonut koiraa, luotin vaan että tulee, mutta sehän paineli kepeille! Hyllyhän siitä napsahti, Jedi oli oikein omatoiminen. Oikee kepeillevienti meni sitten läskiks kun en taaskaan katsonut koiraa. Jedi puikkas mun selän takaa pujottelemaan väärinpäin. Videolla kuuluukin kun kuuluttajana ollut Outi kommentoi, että Jedillä on tänään teemana takaaleikkaukset . Mä olin huono! Keppien jälkeen pakka levis taas kun en ollu siellä missä olin suunnitellut. Yks ylimääränen aita sitten vielä ennen kun saatiin suoritettua rata kunnialla loppuun. Tsemppasin ihan tosissaan loppurataan . Jedi oli supermies taas! Hyllylappuun oli laitettu aika, joka oli +1,33 (ia41) joten ihan hienosti oltais ilman ylimäärästä säätöö päästy aikaan .  

Mennyt viikko... Koskas mä viimeks tänne pääsin kirjottelemaan? Nyt yhteys toimii suht hyvin, kun Pasi viimein soitti lauantaina asiakaspalveluun. Sillä ei toiminut enää puhelinkaan. No, nyt on tilattu kunnon yhteys "kaikilla herkuilla". Toissa viikonloppuna touhuttiin tosiaan kotosalla. Lauantaina koirat pääsi Terran reissulla kirmaamaan Kirstulaan. Sunnuntaina oltiin äiskällä syömässä ja siellä oli mukana Pimu ja Puuska. Ne vaikutti jo siltä, että kohta hypitään seinille, joten oli otettava ne kylään säätämään. Maanantai meni pakkasta pidellessä, ei siis treenattu. Kotona touhuiltiin ja koitin keksiä koirille tekemistä. Tiistai meni samoilla linjoilla, keskiviikkona taidettiin jo päästä vähän enemmän lenkkeilemään! Käytiin kiertelemässä Poltinahon uudella asuinalueella. Torstainakin oli jo siedettävämpi ilma ja tehtiin kunnon iltalenkki. Perjantaina oli tarkotus mennä ratiksiin Puuskan kanssa. Oli pirun liukasta ja lunta tuiskutti, joten jäin kotiin. Kyllä me vielä keritään treenaamaan . Jazin ei siis tarvinnut viettää synttäripäivän iltaa autossa hallilla...

Lauantain kisoissa tapahtui jotain tosi mukavaa! Hyppärin jälkeen mun luokse tuli Taija, jonka olen kyllä monesti kisoissa nähnyt. Koskaan ei olla ennen juteltu. Taija tuli kysymään, että eikös tää ole Jedi ja onko Jedillä pentuja? No mä siinä myöntelin, että on sillä yhdet 8-vuotiaat . Taija totesi siihen, että hänellä on yksi niistä autossa! Mahtavaa! Mä siihen sitten, että niin mullakin on! Jedi ei päässyt tutustumaan poikaansa, mutta Jazi pääsi moikkaamaan. Jazi ei luonnollisesti osannut käyttäytyä veljeään kohtaan kovin nätisti. Sillä pisti vihaksi jopa se, kun otin sen autosta syliin. Miten niin Jazi viihtyy takaronkissa BOTti päällä? Harmi kun toi sukulaisuus ei oo aikasemmin tullut puheeksi. Jazin veljen nimi on Hugo ja se on huomattavasti skrodempi kun Jazi ja Jedi. No, Jazihan nyt onkin tollanen etiopialainen . Taijalla on myös Hugon poika Leevi, joten Jazi on täti ja Jedi ihan oikeesti pappa!

Jazi kävi meillä ennen luovutusta tutustumassa paikkoihin, näin rennosti se sujui

Käytiin lauantaina laittamassa veronpalautuksia sileeksi. Ostettiin uus hella, pakko se on vaihtaa kun keittiö muutenkin uudistuu. Se oli se suurin menoerä, mutta ostin mä sitten itelleni uuden puhelimenkin. Terrassa ja K-Raudassakin tuli taas poikettua, puhumattakaan Alkosta . Sunnuntaina Pasi jatkoi vahaamista ja nyt on työhuone valmis. Päätettiin myös takan ja kiviseinän väri, ei sitä voi loputtomiin jahkata. Lenkillä käytiin Kaupunginpuistossa ja linnalla. Tällä hetkellä Pasi hakkaa keittiössä vanhoja laattoja seinästä irti. Kovaa hommaa ja näkymä on hetkellisesti aika karu.

Jazi ihmettelee uudessa kodissa

Isä ja tytär  samana päivänä kun Jazi muutti meille...

Tänään päästään Puuskan kanssa treenaamaan! Mun ja Pasin ryhmät huilaa, mutta Merja vetää treenit meille. Kyllä agility voittaa linnanjuhlat sata nolla 

Pimun juoksu on/oli aika olematon. Vuoto oli heikkoa, eikä edes kovin punaista. Likka on kyllä ollut tosi vaisu, ei kiva. Se ei tarjonnut itseään Jedillekään samaan tapaan kun keväällä. Puuskalla ei ainakaan vielä ole ollut kunnon valeraskausoireita, seuraillaan tilannetta. Jazin veljellä on muuten kanssa patteja, joten sukuvika tuntuu olevan. Täytyykin laittaa Sambamamman ihmisille sähköpostia... Siitä on hurjasti aikaa kun viimeksi siellä käytiin.

Kakarakoira

Tälle viikolle ei sen suurempia suunnitelmia, mitä nyt Pimun sairaalareissu ja RimAn pikkujoulut. Niin ja sunnuntaina mitalikahvit! Ihan riittävästi siis kuitenkin. Torstaina Pimu todennäkösesti pääsee sairaalareissun jälkeen käymään hallilla. Jospa se siitä piristyis .