Voi apua kuinka laiska mä oon ollut! Siis kirjottaan tänne. Taas melkein kuukauden tauko... Eli jälleen kerran saan kaivella kisa- ja koulutusjuttuja muistini syövereistä

17.-18.9. kisattiin Hervannassa Takutin kentällä. Lauantaina Puuskalla kaks rataa, agi ja hyppäri. Agiradalla tuli muurin palikat alas, muuten tosi hyvä rata. Pidin sitten kontakteilla oikein kunnolla. Tulos 5 ja aika -7,77 (ia 47), sijotus 4. Ihan "pikkusen" otti päähän! Hyppärillä tippu yks rima ja kepeiltä tuli ainakin kolme kieltoo, siitä hyl. Jalosen Kari oli laittanut ykkösten radalle melkosen vaikeen keppikulman. Me ei yksinkertasesti osattu. Sunnuntaina Jedi pääsi agiradalle, tuomarina Anne Viitaniemi. Rata oli aika mielenkiintonen... Sössin heti alussa, kun oletin, että Jedi menee heittämällä putkesta putkeen. No, eipä mennyt. Kielto siitä ja aikaa palo. Puomi mentiin kahteen kertaan ja ekan alastulokontakti ei osunut. Pituudelle ohjasin laiskasti ja Jedi kaatoi toisen osan. Loppurata oli tosi hyvä! Tulos 15 ja kiellosta huolimatta papan aika -2,77, sijotus 12.

Seuraavana sunnuntaina, 25.9. oltiin Takutin kentällä Teemu Linnan koulutuksessa. Sinne ilmottauduin ihan äkkiseltään, kun edeltävällä viikolla tuli mahdollisuus. Puuskan kanssa ei päästy kun 6 estettä 20 minuutissa. Alkuun oli hetken ongelmia lähdössä pysymisen kanssa. Tosi outo ongelma! Sitten tsekattiin Puuskan hyppäämistä. Teemu kävi likan läpi ja teki sille tasapainotestin. Puuska ei aristanut mistään, mutta vasemmalle takajalalle ei varaa painoa normaalisti. Yllättyi kuinka hienosti ja rauhallisesti hullu russeli antoi itseään käsitellä . Teemu oli sitä mieltä, että hyppytekniikka on ok. Huonon hyppäämisen aiheuttaa todennäkösesti heikko vasen takanen. Treenattiin sitten ilman rimoja. Teemu kehui Puuskaa paljon. On kuulemma todella hyvä vauhtinen ja muutenkin oikein pätevä. Kun tehdään asiat oikein, niin päästään kuulemma varmasti "ykköstasolle" . Olin Teemun treeneissä ekaa kertaa ja tykkäsin tosi paljon! Menen varmasti toistekkin jos tulee mahdollisuus.  

Viime viikko oli "agivapaa", kun Harri oli Ranskassa johtamassa agin MM-joukkuetta. Muuten ollaan treenattu joka viikko. Treenaaminen on kivaa ja antoisaa, ei siitä pääse mihinkään. Viimeisimmät Harrin treenit vedettiin ilman rimoja. Ekstratreeniä käytiin ottamassa toissa sunnuntaina Tamskin tallilla Marian kanssa. Siellä Puuska ei todellakaan hyppää, koska pohja on niin kurja. Otettiin paljon keppejä ja vaikeita putkikulmia. Tietty myös kontakteja, niin kun aina.

Nyt ei ole Puuskalle kisoja tiedossa. Mennään keskiviikkona fyssarille ja katotaan sitten miten jatketaan. Viikkotreeneissä käydään normisti. Annen kerran kuussa treenit on taas ens viikolla. 22.-23.10. mennään Riksuun Janitan oppiin. Jedi kisaa ens viikonloppuna Pohjois-Hämeen piirinmestaruuskisoissa Lempäälässä. Saattaapi olla Jedin "jäähyväiskisat", en oo vielä päättänyt. Jätkä täyttää vajaan kuukauden päästä 11v. . Jazin ongelmahammas saatiin vihdoin eilen irti. Muori piristyi silmissä .  

Muutama muutos on vielä tälle loppuvuodellekin tullut. Josko ne nyt olis tän vuoden osalta tässä? Siviilisääty vaihtui syyskuun alussa ja sukunimi heti perään. Liityin myös uudestaan kirkkoon, koska meitä on pyydetty kummeiksi . Uuteen työhön menin pari viikkoa sitten. "Ihan ok" paikalta vaikuttaa, mutta haku on edelleen päällä. Nykyinen paikka on ihan Treen keskustassa, joten kuljen bussilla. Auton pitäminen kylillä maksaa ihan liikaa, kun ei ole autopaikkaa työn puolesta. Bussimatkat on työmatkakortilla halpoja, eikä tarvi ostaa jatkuvasti bensaa. Tällä viikolla on alettava opetella uuteen rytmiin, kun teemu lähtee töihin. Onneksi vaan pariksi viikoksi näin alkuun... Ellei tule yllätyksiä . Kuntonyrkkeilyyn oon jäänyt kunnolla koukkuun. Viimeviikolla pääsin ekaa kertaa kaikkiin treeneihin. Kolme kertaa nyrkkeilyä ja ehdinpä piipahtaa salillakin. Salitreeni on kyllä jäänyt tosi vähälle, mutta kai sekin asia korjaantuu, kun kisat vähenee.

Että sillai on lähtenyt meidän syksy käyntiin. Täytyy yrittää raportoida Jedin kisoista vähän nopeemmin, kun kuukauden päästä .