Taas tuli kolmen startin verran kokemusta cheeky. Tuomarina Anne Savioja. Eka agirata meni heti alussa hyllyksi. Ohjasin huolimattomasti, Puuska meni pituuden ohi ja ampui putkeen. Aa oli hyvä, keinu hidas ja puomilla jäi alastulo vajaaksi. Kun komensin alas, niin tuli läpi, palautin kontaktille, kehuin ja siitä kainalossa pois.

Toista agirataa ei päästy paljon sen pidemmälle, kun ekaakaan kun kosahti. Olin ihan hyvissä asemissa ottamassa Puuskaa putkesta takaakiertoon... Sepä vaan kaarsi putkesta niin pitkälle, että hyppäs mun selän takaa aidan väärin päin. Loppurata mentiin täpöllä. Keinu ei ollut hyvä, mutta Aa ja puomi just niin kun pitää! Molemmilla kehuin vuolaasti ja pidin aika pitkään.  

Ja sitten hyppäri. Voi kiesus! En oo tainnu koskaan ennen unohtaa rataa niin totaalisesti. No, laitan kyllä päivän mittaan käymäni tekstarikeskustelun piikkiin aika paljon. Sen verran vitutti just ennen kun lähdettiin radalle. Sai olla viimenen kerta, kun erehdyn vääntään asioista kisojen aikana. No, se aihe on onneks loppuun käsitelty ja kaikki ok. Ja ei, en taistellut Teemun kanssa smiley. Eka virhe tolla radalla tuli jo ennen mun blackoutia, kun Puuska juoksi TAAS pituuden ohi. Se oli toinen este ja otin sen mukaan niin, että varmistan pituuden. Pöh, en onnistunu siinäkään. Lähdöissä Puuska istui mun mielestä vähän helpommin, kun aikasemmissa kisoissa.

Oli mukavat kisat ja ihana nähdä E-HKK:n kavereita pitkästä aikaa laugh. Oli rankka viikonloppu. Lauantaina ajelin iltapäivästä äiskälle ja Matille. Sunnuntaina kisat ja siitä Iittalaan hautuumaan kautta muorilla käymään. Kotona olin puoli kasin pintaan ja aivan loppu. Onneks ei tarvinnu enää tehä juurikaan muuta, kun relata.

Torstain treenit meni hyvin! Syksyllä oli melkein vitsi, että mä yrittäisin tehä persjätön... Harri joskus Marialle huutelikin, että ruksi seinään, Jossu yrittää persjättöö... No, nyt ne sujuu, oon tehny kisoissakin paljon yes. Onnistuneestikin vielä.  Eilen niitä sai tehdä treeneissä niin paljon kun sielu sietää surprise. Hjuva fiilis!

Nyt olis vuorossa Takutin kisat. Huomenna agi ja hyppy ja sunnuntaina samoin. Ens viikonlopun Ylökkin kisoihin ilmotin kaikkiin kolmeen starttiin. Suunnitelmissa Nokian kisat kesäkuun ekana viikonloppuna. Sitten onkin vähän auki. Vaikka eihän se pieni taukokaan pahaa tee, onhan tässä nyt kisattu joka viikonloppu. cool