929851.jpg

Kuinka uskomattoman vaikeeta on saada noista kolmesta vilpertistä kunnollinen yhteiskuva???! Vielä ei ainakaan onnistunut.

Pimun yksinautoilu sujuu jo aivan loistavasti! Lauantaina ei päästänyt pihaustakaan yksin ollessaan ja tänään sama juttu. Hyvä hyvä =)!

Eilen vietettiin rauhallinen päivä kotosalla, lauantai oli sen verran rankka...ulkoiltiin ja leikittiin vaan. Sekin on kyllä välillä ihan mukavaa.

Tänään koirat oli vaan muutaman tunnin keskenään kotona kun Pasi meni iltavuoroon. Kiva tulla kotiin kun ei ole mitään siivottavaa =). Alkuillasta pakkasin Pimun kyytiin ja mentiin äidin (mun äidin) työpaikalle Kaukokiitoon. Tiedossa oli siis isoja autoja ja miehiä. Tuttu tarina taas: Pimu oli kuin kotonaan. Miesten lahkeisiin olisi pitänyt päästä kiinni ja työhanskaa oli kiva retuuttaa. Ulkona ei pelottanut yhtään vaikka autot jylisi, maasta löytyi kaikkea paljon kiinnostavampaa.

929857.jpg

Paras laatikko Kaukokiidossa oli ehdottomasti tämä: sieltä löytyi paljon revittävää!

Äiti ihasteli tyttöa ja ihmetteli sen tempperamenttia, tuumasi hänkin, että ei Jazi ja Jedi kyllä ole pentuna olleet tuollaisia! Ei munkaan mielestä! Aika ehkä kultaa muistot niiden tapauksessa...

Pimu olikin sitten helppo jättää kotiin nukkumaan kun lähdettiin Jazin ja Jedin kanssa lenkille. Kotiin tullessa tyynyltä kömpi totisesti unenpöppöröinen Pimatsu :).

Täytyy välillä kirjoitella vähän agilityasiaakin. Alunperin oli tarkoitus lähteä Mäntsälään Jaun kisoihin su 14.10. Siellä olisi ollut molemmille yksi startti. Leena kuitenkin pyyteli juuri tuolloin Viljakkalaan pentutapaamiseen, joten taitaa jäädä Mäntsälä väliin. Äsken ilmotin pojat Lemmikkimessujen kisoihin kahteen starttiin. Jazin kanssa taidan nyt pitää taukoa. Parin viikon päästä päästään talvitreenipaikkaan ja alan opettaa tytölle Aan kontaktia uudestaan ja samalla haen sen suorittamiseen runsaasti lisää vauhtia. Kenties mennään kokeilemaan RimAn kisoihin marraskuussa kuinka se sujuu. Talviaikaan tulee muutenkin kisattua paljon vähemmän kun kesällä. Eipä noita kisojakaan tietty kovin paljon tässä lähellä ole...

929854.jpg

Vielä ei ole liian iso mammimaan lelulaatikossa...mutta kohta on!