887600.jpg

Päätin alkaa kirjoittamaan blogia kun en kotisivuja saa aikaiseksi...Tässä blogissa seikkailee siis jackrussellinterrierit Jedi, Jazi & Pimu. Taustalla hääräilen minä, Jossu ja välillä jutuissa saattaa vilahdella myöskin Pasi. Asustamme Hirsimäessa, Hämeenlinnassa. Tarkemmat tiedot koirista laitan omille sivuilleen ->.

Eilen, perjantaina 7.9.07. meillä oli jännä päivä, haettiin Pimu kotiin =). Jedi ja Jazi oli mukana noutoreissulla ja olivat takaronkissa häkeissään kovin ihmeissään pennun tuoksun levitessä autoon. Pientä epätietoista rähinääkin oli matkanvarrella...Pimu otti matkan Viljakkalasta Hämeenlinnaan alun jännityksen jälkeen oikein rennosti sylissäni nukkuen.

Kotiin päästyämme Pimu sai rauhassa tutustua uuteen paikkaan Pasin kanssa. Vanhemmat pääsivät lenkille mun kanssa. Tyttö oli heti kuin kotonaan. Ensin tutustumaan pääsi Jedi. Kuten arvata saattoi poika väisti pentua ja haisteli vaan varovasti takaapäin. Jazin ensireaktiota vähän jännitettiin, mutta alkurähähdyksen jälkeen Jazi otti Pimun vastaan avoimemmin kuin Jedi. Tämä oli todellinen yllätys! Pimu löysi heti oman paikkansa sille varatusta häkistä. Yöksi varattu loota ei tytölle kelvannut, vaan rauhoittui vasta kun kannettiin häkki makuuhuoneeseen ja pääsi sinne.

Yö meni melko levottomasti vaikka pentu ei pahemmin elämöinytkään. Itse ei vaan oikein osannut nukkua ja Jazikin oli vähän rauhaton. Aamulla kaikki oli edelleen hyvin, mitä nyt vanhemat vähän ärisevät jos Pimu menee liian liki. Se on ihan normaalia tässä vaiheessa.

Nyt vietetään kerrankin kiireetöntä päivää ja annetaan Pimun jatkaa tutustumista uuteen kotiin ja uusiin "sisaruksiinsa". Enemmän "tuskaa" kyllä tuottaa tuo Jedin ja Jazin tutustuminen Pimuun...=P

Jatkoa seuraa...