887811.jpg

Hohhoijaa...just kun sain äsken kirjoitettua niin alkoi kone tökkimään ja teksti katosi jäljettömiin :P.

Viime yönä nukuttiin hyvin. Heräsin vasta 6.30. kun Pimu kurkotteli sängyn laidalla. Käytiin porukalla aamupissalla ja postilaatikolla. Aamupalakin maistui oikein hyvin. Pe-iltana ja la-aamuna ei tytölle oikein ruoka maistunut, mutta nyt vetää kupin puhtaaksi.

Tänään on juoksenneltu takapihalla, testattu pantaa ja hihnaa ja tutustuttu imuriin."Pappa", eli mun isä, oli kylässä. Lähes parimetrinen ja reilu satakiloinen kaljupää ei Pimua hetkauttanut: punttiin kii ja rähinäksi. Autossakin testattiin uutta häkkijärjestelyä, Jazille se tuotti aluksi vähän ongelmia. Pimu sopeutui sinnekkin hyvin. Autoiltiin pieni matka ja käytiin kävelemässä Jazin ja Jedin kanssa. Pimu sylissä, jossa se ei todellakaan olisi malttanut olla. Pisti vihaksi kun toiset meni edellä >=I.

Pikkulikka on tänään väläytellyt valloittavaa luonnettaan. Melko kovapäinen Pimatsu, täytyy myöntää. Kolme porrasta olohuoneesta eteiseen mennään ylös alas jo ihan heittämällä, mutta yritetään vähän hillitä ja auttaa vielä. Ei auta rasittaa pientä liikaa...

Jedi ja Jazi on suhtautuneet tänään jo paremmin. Kuten kuvasta näkyy, Jedi oli jo ihan vieressä eikä rähinää tullut. Jazi haastoi ulkona leikkimään. Mukavasti meillä siis menee!

Positiivista on sekin, että Jedin pissavaiva on pysynyt kurissa. Pennun tuomasta stressistä huolimatta poika on ollut ihan kuiva. Vaivasta ja hoidosta koitan saada selostusta Jedin omalle sivulle lähiaikoina.

Pimu sammui iltaruuan jälkeen kuin saunalyhty, herätäkseen vielä kerran riekkumaan ennen yöunia. Nyt on lähdettävä iltapuuhiin ja aamulla noustava töihin. Pasi on muutaman päivän isyyslomalla.