902609.jpg

Torstaina jää oli sulanut kokonaan. Kuten kuvasta näkyy, kaikki kolme leikkivät keskenään. Jazi aloitti jo iltapäivällä ulkona leikkimisen Pimun kanssa. Iltasella Jedi pisti hösseliksi ja kyllä oli hauskaa! Tulevat siis aivan uskomattoman hyvin toimeen. Vain aamuisin vanhemmilla pistää vihaksi kun pikkuinen on niin innokas...kukapa sitä nyt heti aamusta jaksaisi hössöttää? Muut kun Pimu ;).

902605.jpg

Kuvassa Terhi, Aapo, Eero & Pimu Kirstulassa

Perjantaina oltiin käymässä koirakentällä agilityn möllikisoissa. Samalla Jazi & Jedi pääsi treenaamaan lauantain kisoja varten. Ihmiset oli ihmeissään pienokaisesta. Hyvin varjeltu salaisuus siis =). Tyttöä luultiin länderiksi ja koikkeriksi. Eivät osanneet ajatella että meillä olisi kolmas russeli. Länderihän sen alunperin piti olla...Pimu ei ollut moksiskaan uudesta paikasta, väen ja koirien paljoudesta, sopeutui sinnekkin kuin olisi aina siellä käynyt. Tuttavuutta teki myös muutaman viikon vanhempi kääpiöpinserin urospentu Bardi. Ihmeteltiin myös 15-viikkoista tanskandogginpentu-Iinestä.

903729.jpg

Tänään oltiin Janakkalassa agilitykilpailuissa. Kisamenestys ei ollut mainittavaa: Jazilla oli jostain syystä vauhti pois. Otti kontaktit hienosti, mutta kepit oli hitaat ja niiden jälkeen ohjasin Jazin putkeen vaikka ensin piti hypätä muuri. Se siitä sitten. Radalla oli myös pöytä, mutta se ei tuottanut Jazille mitään ongelmia! Kolmosluokan rata oli melko "älytön" ja Jedille & Pasille, kuten todella monelle muullekkin, hylly. Pimu oli radan varrella kolmeen otteeseen. Välillä piti käydä autossa nukkumassa. Tyttö oli elementissään. Paljon uutta ihmeteltävää, ihmisiä, koiria ja meteliä. Yhtään ei pelottanut. Ihmiset oli ihan haltioissaan pienestä pennusta. Tyttöä kehuttiin maasta taivaisiin. Mikäs siinä omistajan myhäillessä. Terhi ilmoitti halunsa olla Pimun kummitäti ja kyllähän se meille passaa =).

903732.jpg

Pimun kaverina auspai Elsa, jolla oli pennut hiljattain. Elsa haistoi pennun välittömästi saapuessaan paikalle =).

On ollut rankka päivä, mutta vielä vaan jaksaa Jedin kanssa nuhjata. Mistä tota virtaa oikein riittää? Vanhempien kanssa käytiin koirakentällä irrottelemassa. Sen aikaa Pimu oli kotona unten mailla. Taisi tehdä oikein hyvää...

902612.jpg