934842.jpg

Jeppe, Pimu ja Bardi

Tiistaina lähdettiin käymään kaupungilla. Vähän pidemmän matkan kautta tosin, kun mun oli käytävä vielä töissä. Aina pitää unohtaa jotain >=I! Jazi ja Jedi pääsi kanssa kyytiin. Käytiin uudestaan kampaajalla, no eipä ollut taaskaan paikalla. Optikko sen sijaan oli ja saipa Pimu rapsutuksia asiakkailtakin =). Lauantaina kun kävelin pentu sylissä kaupungilla saatiin ihmisiltä vaan hymyjä. Tällä kertaa jopa kolme ihmistä tuli rapsuttamaan koiraa! Kaikilla näillä oma koira kotona...

Iltasella käytiin vaa´assa ja se näytti 2,8kg. Tsekattiin myös pöydällä hampaat ja korvat.

Tänään treenattiin taas pöydällä oloa ja leikkasin kynnet. Sitten lähdettiin E-HKK:n kisaavien agitreeneihin Parolaan. Siellä oli paljon tuttuja ja tuntemattomia ihmisiä ja koiria. Pimu pääsi leikkimään myös 12-viikkoisen kääpiöpinseri Bardin kanssa. Mutta täytyy sanoa että "kyllä russeli russelin tuntee", nimittäin jackru Jeppe oli ehdottomasti se mieluisin leikkikaveri =). Ainoa mikä vähän aiheutti hämmennystä oli belggarin pentu Mari, kaikki muut otettiin avoimesti vastaan. Ympärillä pyöri parhaimmillaan varmaan kuusi lasta ja aikuiset & koirat siihen lisäksi...Jazi ja Jedi ei treenanneet vaan odottivat kiltisti (?) kotona lenkille pääsyä.

934850.jpg

Pikkutytön rapsutettavana

Pimu kasvaa hurjaa vauhtia. Kun rytmi oli ennen ½ tuntia valveilla ja 2 tuntia unta niin nyt se on kääntynyt lähestulkoon toisin päin. Välillä on kyllä ihan pakko laittaa kaikki koirat jäähylle kun näkee että homma menee överiksi ja pikkuinen on ihan naatti. Pimu kyllä rauhoittuu nopeasti, onneksi. Yksi "hermokimppu" (= Jedi) tässä huushollissa riittää!