918408.jpg

Pimu Pasin mummon keittiössä...

Tiistaina taas treenattiin pöydällä oloa ja käsittelyä. Autoiltiin vähän pidempi matka ja käytiin Parolan hiihtomaassa ulkoilemassa. Pimu painoi täysillä isojen perässä. Ei ole mikään töpöttäjä tämä tyttö =).

Keskiviikkona käytiin tutustumassa Pasin parturiin, tai ei siellä kai mitään tutustumista ollut: Pimu käyttäytyi kun olisi vieraillut siellä aina. Seuraava etappi oli Pasin mummola, eipä siitäkään vierailusta mitään kummempaa kommentoitavaa. Tämä tyttö pärjää kyllä missä vaan. Siitä jatkettiin koirakentälle juoksuttamaan Jediä ja Jazia, jotka kärsivällisesti kököttivät autossa odottaen vuoroaan...

918403.jpg

Koko kööri pk-pöydällä Kirstulan koirakentällä

Tänään taas treenattiin pöydällä oloa ja kopelointia. Pasi oli Pimun kanssa ihmettelemässä maailman menoa Prismalla. Vain kaksi ihmistä oli "uskaltautunut" pentua rapsuttamaan. Yksinautoilu sujuu kerta kerralta hiljaisemmin =D. Minä puolestani vetäisin vanhempien kanssa oikein kunnon lenkin.

Pimu on hoksannut meidän aamutoimet jo oikein hyvin. Jos maanantaiaamuna tuntui tietyt asiat täysin toivottomilta, niin tänään kaikki sujui jo hienosti. Onneksi ovat fiksuja eläimiä.

918414.jpg

Lattialle lentänyt lusikka on huippu lelu...