902606.jpg

Eilen kävi vieraita. Terhi (jackru Jeppe) piipahti poikiensa kanssa katsastamassa Pimun. Pojat pallottelivat penikkaa tottuneesti, eikä Pimu ollut moksiskaan =). Harmi etten huomannut ottaa lapsista yhteiskuvaa! Terhillä taitaa pentukuume kohota entisestään...?

Yksinoloa on taas harjoiteltu eilen ja tänään. Yksin autoiluakin tänään, se oli kyllä aikamoinen huudon paikka...Jazin ja Jedin kanssa ei tarvi huutaa ollenkaan, mutta yksin häkissä farmarin perässä ei ole kivaa...Ajeltiin suht lyhyt matka käymään mun äidillä. Äiti ei kylläkään ollut itse kotona, tutustuttiin vaan uuteen paikkaan.

Panta on ollut kaulassa paljon ja seisomistakin vähän treenattiin. Ennen ruokailua Pimu istuu jo oikein mallikkaasti, hyvin apinoi Jediä ja Jazia. Ruokahalu on mahdoton. 

Pari edellistä yötä on menneet myös ihan kivasti, tyttö ei ole ainakaan meitä herättänyt. Pissaamattakin on tainnut olla jo kolme yötä.

Pimulla on tällä hetkellä vauhti päällä. Pasin manailusta päätellen koittaa maistella vähän kaikkea mitä eteen tulee...himputin utelias eläin =)...ja niin pirun nopee! Vanhemmat vaan makoilevat tahoillaa lenkin ja ruuan päälle, mutta ei meidän pikku-P.

Huomenna Pasikin menee töihin. Porrastetaan tosin työt niin, että heti ei tarvitse olla pitkää päivää keskenään. Vanhemmat nyt on tottuneet, mutta helpomminhan tuon saa sisäsiistiksikin näin?!

891603.jpg

Jedin pissavaiva ei onneksi ollut jatkuva! Maanantai-illan tiputtelu johtui varmaankin pojan ylikierroksista. Kyllä on Jazilla ja Jedilläkin ihan erilainen tekemisen meininki nyt kun joutuvat vähän kilpailemaan huomiosta. Saa nähdä miten ovat kuulolla lauantain agikisoissa Janakkalassa...