941312.jpg

Jazi

Torstaina vietettiin laatuaikaa kotona. Kaveri kävi kahvittelemassa ja rapsuttamassa koiria. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa Minna!

Perjantaina oltiin treenaamassa puomia ja keppejä Jazin ja Jedin kanssa. Pimullakin oli kova hinku kokeilemaan. Tyttö pääsi sitten juoksentelemaan esteitten lomaan ja leikkimään vetoleikkejä. Ihan lyhyen suoran putken meni heittämällä läpi monta kertaa, kuin myös hiukan pidennetyn. Tästä on hyvä jatkaa. Kokeiltiin myös YHDEN kepin kiertämistä :). Hiljaa hyvä tulee. Jazilla ja Jedillä oli ihan mahdoton into ja mieletön vauhti. Kaikki kontaktit osui hienosti vaikka vedätin Jazia ja kepit oli ihan mahtavat! Jazi kepitti täysillä vaikka olin keppien vasemmalla puolella, se on ollut meillä tähän asti tosi vaikeeta. Ennen Jazi meni kyllä kepit miten päin vaan ilman ongelmia, mutta sen viimeisimmän "lukon" jälkeen vasemmalta puolelta vienti on tökkinyt tosi pahasti. Hyvät treenit kaikin puolin siis =D!

941309.jpg

Lauantaina takapihalla

Lauantaina tehtiin Pasin kanssa pihahommia. Oli taas harvinainen viikonloppu kun ei ollut kisoja eikä muutakaan menoa. Jedi touhusi menossa mukana koko ajan. Tytöt tuli "avuksi" vasta vähän myöhemmin. On noitten touhuilua vaan niin mukava seurata. Pimu on niin totaalisen kiinnostunut ihan kaikesta ja aina menossa mukana =).

941316.jpg

Pimu auttaa haravoinnissa...

Illalla tuli Suvi ja Teemu kylään. Ensitöikseen Suvi sai tutkia pöydällä Pimun hampaat ja käsitellä tyttöä muutenkin. Teemukin kurkkasi hampaat. Illan mittaan yhdellä pissakeikalla takapihalla jouduin hakemaan Jazin puskista kun ei käskystä tullut. Tyttö oli bongannut taas siilin...vietti vetää niin kovasti tuota yksilöä että siinä on ihan turha huudella perään =P. Onneksi siili ei juokse karkuun vaan jää paikalleen murisemaan...Teretulemast useamminkin S & T!

Yöllä koin karmean herätyksen. Nukkuunkin oltiin menty vasta kahden aikaan ja kolmelta alkoi kamala huuto. Pimu huusi kun syötävä. Ponkaisin sängystä ylös ja vastaan tuli järkyttynyt Jazi. Hetki meni ennen kun löysin Pimun. Se oli puoliksi vuodesohvan alalaatikossa, mutta tuli sieltä kyllä ihan omin avuin pois. Ilmeisesti se vaan oli pelästynyt jääneensä kiinni tai jotain ja huusi hetken sen vuoksi. Tyttö oli täysin kunnossa ja yritti haastaa leikkimään. Sain sen kuitenkin "ylipuhuttua" nukkumaan...

945078.jpg

Pimu leikkii Tommin kanssa

Tämä päivä meni sitten aika harakoille kun nukutti niin vietävästi. Jotain kotihommia saatiin kuitenkin tehtyä ja värkkäsin myös herkullisen suklaakakun huomisille vieraille, nam. Leikkasin Pimun kynnet ja treenattiin taas pöydällä oloa. Lattialla seisomista harjoiteltiin myös.

Illalla käväisin Pimun kanssa äidin tuparikahveilla. Kaksiossa oli kymmenkunta ihmistä, mutta tyttö ei ollut moksiskaan, heti vaan leikkimään Tommi-serkkuni kanssa. Reipas tyttö pääsi muutaman vieraan syliin ja yritti roikkua useamman lahkeessa =).

Huomenna varataan aika ensimmäiseen rokotukseen ja haetaan apteekista matolääkettä. On se vaan jo niin iso tyttö!