922911.jpg

Jestas miten vaikeeta on saada koira seisomaan edes sinne päin, saati sitten saada siitä kuva!

Perjantaina käytiin katsomassa Jazin emoa Sambaa (8v.). Samban ihmiset oli ihan tohkeissaan pennusta. Samba ei niinkään. Se on hassu juttu: sen jälkeen kun haettiin Jazi pois, Samba ei ole voinut sietää Jazia. Samba on ainoa koira jolle Jazi alistuu ihan täysin. Pimuun Samba suhtautui kylmän viileästi, hiukan mustasukkaisestikkin. Jazi oli onnessaa Samban nähdessään ja Jedi, no, Jedillä on ehkä joku muistikuva jostain menneestä...???

Tänään lähdin aamupäivällä Pimun kanssa kaupungille. Matka katkesi jo omalla kotitiellä kun mies ajoi rivitalon parkkipaikalta kylkeen =(. Tietysti kolahti juuri oikealle puolelle jossa Pimu oli häkissä, onneksi kuitenkin sen verran eteen, ettei ihan kohdalle sattunut. Voitte arvata että kaveri kuuli kunniansa kun sain ikkunan auki. Elämäni ensimmäinen kolari, olisi saanut jäädä kokematta. Ensitöikseni soitin Pasille joka oli töissä. Rauhoituin vähän ja sain keskusteltua törttöilijän kanssa asiallisesti. Sitten vaan odotettiin poliisia. Sillä aikaa Pimu tutustui ohi kulkeneisiin pikkupoikiin ja heidän isäänsä. Tytöllä ei siis mitään hätää =). Kun asiat oli poliisien osalta hoidossa, käytin heitä vähän vielä "hyväksi" kuten heille asian ilmaisin ;). Pimu sai tutustua virkapukuisiin poliiseihin!

Viimein päästiin jatkamaan matkaa. Kolhu ei ollut paha, autolla pystyy ajamaan, mutta harmittaa ihan vietävästi! Onneksi ei ollut oma vika...kaupungilla mentiin ensin eläintarvikeliikkeeseen, eri paikkaan kuin maanantaina. Myyjä oli heti myyty, kuin myös kaikki sisälle tulleet asiakkaat. Siitä jatkettiin mun kampaajalle, joka ei kylläkään ollut paikalla, muuta porukkaa kyllä. Se oli pikainen visiitti, jonka jälkeen optikolle, hänkään ei ollut paikalla, mutta muita tuttuja kylläkin. Pimu sai taas monta ihailijaa lisää =D.

Kotiin päästyämme tyttö oli ihan poikki. Se jäikin sitten nukkumaan kun lähdettiin Jazin ja Jedin kanssa pitkälle iltapäivälenkille. Mukava lenkki muuten, mutta ne pirun hirvikärpäset >=I !

Treenattiin taas vähän pöydällä oloa, seisomista ja kopelointia. Kohta lähdetään pienelle iltalenkille jolle Pimukin pääsee mukaan, sylissä tietenkin.

Tyttö on muuten päivä päivältä karvaisempi...=)