910891.jpg

Lelukoira-Pimu terrierin luonteella =)...

Sunnuntaina oli vilkasta. Aamupäivällä Pimu pääsi taas sylilenkille. Tyttö ei kylläkään tykkää yhtään olla sylissä vaan pitäisi päästä toisten kanssa kirmaamaan. Huuto on sitten sen mukaista...

Iltapäivällä alkoi väkeä lapata (meillä ei normaalisti käy koskaan ketään). Ensin kylässä kävi Pasin äiti. Hetken päästä piipahti mun äiti ja mamma.

Vieraitten lähdettyä ryhdyttiin leikkaamaan kynsiä. Samalla treenattiin pöydällä oloa ja tutkittiin Pimua muutenkin. Tämän homman päätteeksi pihaan ajoi Pasin veli vaimoineen ja koirineen. Heillä on reilu nelikuinen maltankoiran pentu Leevi. Leevi oli hetken ihmeissään kun Pimu säntäsi tervehtimään. Ei ollut poika tottunut ihan noin rajuun leikkikaveriin :). Hyvin tulivat kuitenkin toimeen, luonne-eroista huolimatta ...;).

Iltasella oltiinkin sitten taas tosi väsyneitä. Punnittiin Pimu eilen ja paino nyt 9 viikkoisena on 2,3kg.

Jazi osoitti aamulla "viisautensa". Kiersin huoneita ympäri ja etsin pissaa. En voinut uskoa että tuon ikäinen pentu ihan oikeasti on yön pissaamatta. Jazi pyöri siinä jaloissani ja lopulta näytii mulle selkeästi mistä sitä pissaa löytyy. Kiitos Jazille siitä, hieno tyttö.

Tänään oli ensimmäinen aamu kun lähdettiin molemmat aikaisin töihin. Hyvin jäi pikkuinen touhuamaan konginsa kanssa eikä edes huomannut kun lähdin, toisin kuin isot kyrnät...

Tänään käytiin eläintarvikeliikkeessä ostamassa Pimulle ruokaa. Sieltäkin tietenkin löytyi useita rapsuttajia ja ihailijoita. Pimu hoiti homman kotiin. Johan oli mukava paikka kun lattialtakin löytyi vaikka mitä hyvää syötävää =)! Mukaan lähti myös pieni vinkuva sika ja heijastimet vanhempien koirien hihnoihin. Yksin autoilu sujui jo vähän vähemmällä huudolla kuin viimeksi.

Iltasella leikattiin taas vähän kynsiä ja tutkittiin tyttö läpikotaisin. Seisomistakin vähän kokeiltiin pöydällä. Kyllä se siitä pikku hiljaa...Jazi ja Jedikin joutuivat kynsienleikkaajan/hännänsiistijän uhreiksi =D.