960932.jpg

Pimu ja Pasi treenaa Pekolassa taistelemista

Torstaina olin siis huono ihminen ja olin pois koirieni luota 6.40-19.30. Hesan reissulta kotiin tuomisina oli kassillinen karkkia (pääasiassa suklaata), vähän leipää, kaksi bästis-naulakkoa (suomeksi koiranperänaulakkoa ;D), kello olkkariin ja koirille iso pehmo-mustekala.

Pasi oli ollut Pimun kanssa tutustumassa naapurin takapihaan ja treenannut pöydällä oloa. Varsinkin jalkakarvojen nyppimistä, tämän vinkin saimme Tuijalta (jackru Carlo).

Perjantaina oltiin Pekolassa treenaamassa. Otin Jazin kanssa kontakteja ja keppejä. Kerran loikkasi Aan alastulon kun vedätin ihan liikaa, muuten aivan mahtavia kontakteja ja hienoja kepeille menoja! Pasi treenasi esteitten keskellä Pimun kanssa taistelemista. Tilattiin kunnon narulelut siihen tarkoitukseen. Jazi on ainoa jota ei voi palkata taistelemalla :(. Pimulla tuntuu taistelutahtioa riittävän senkin edestä =D. Myös Jedi pääsi vähän herkistelemään ennen lauantain kisoja. Pimusta tulee kyllä vielä hieno agikoira! Meillä oli sini-vihreä (lue pimeä) putki pitkänä pää vähän käännettynä. Pimu paineli putkeen niin kuin olisi tehnyt sitä aina. Sinne mentiin monta kertaa ja vauhti vaan kiihtyi. Myös kontakteille olisi pitänyt päästä, niille Pasi nosti tytön kontaktialueelle ja ns. "treenasi" kontakteja. Muutamaa keppiäkin kokeilivat pujotella. Ei uskoisi että oli tytön eka kerta...

960938.jpg

Pimu seuraa tarkkana medikoiran menoa 

Tänään lähdettiin aamulla Riihimäelle kisoihin. Luvassa oli kaksi Risse Koposen rataa. Radat oli kivan oloisia, ihanneajat tiukkoja. Kummallakaan radalla ei kukaan päässyt aikaan! Ekalla radalla pojille puomilta 5 ja +3,86. Toinen rata oli eka rata "väärinpäin", sillä tippui rima ja keinulta 5, + 1,63. Pimu keräsi taas ihailijoita ympärilleen ja pääsi vähän nuhjaamaan Jepen kanssa. Oli kiva jutskailla Hilpan (jackrut Oona & Oiva) ja Helin (jackrut Ruska, Vinha & Metka) kanssa! Jazi pääsi ottamaan pari kertaa kepit lämppäriesteillä. Kotona Pimu väsähti totaalisesti. Parin tunnin unien jälkeen onkin sitten painanut kun puolipäinen menemään...kohta tulee taas uni. Vanhempien kanssa tehtiin iltapäivällä reipas tunnin lenkki kun ilmakin oli aamusta kirkastunut. Pimulta leikkasin kynnet, "nypin" jalkakarvoja ja kopeloin muutenkin.

Kisoissa multa kysyttiin että mistä tuo parsoni on...väitti tytöllä olevan pitkät jalat. Pimu oli tuolloin mulla sylissä. Sama ihminen näki Pimun myöhemmin maassa kun Pasi oli sen kanssa ulkona, perui puheensa! Vähän harmitti tuo kommentti, muutenkin tuntui olevan jotenkin kielteinen näkemys russeleitten "nykytilasta". Jokaisella saa olla omat mielipiteensä, mulla kyllä tästä asiasta täysin päinvastaiset kun kyseisellä parsonkasvattajalla...No, mitä me näistä välittämään, tyttö on kaikkien mielestä aivan mahtavan suloinen pakkaus (koska eivät asu sen kanssa...) ;D. Länderiksikin sitä taas epäiltiin :P.