1008700.jpg

Väsynyt lapsonen sunnuntai-iltana

Maanantaina otin riskin: pesin lattian ja laitoin puhtaita mattoja lattiaan. Isoimmat matot tosin jätin vielä jemmaan. Tähän asti pissat on tulleet ulos, paperille tai lattialle, ei kertaakaan matolle! Paperiakin on enää kahdessa paikassa. Pimu kyllä menee takkahuoneeseen/takaovelle jos on hätä, mutta ongelmana on ettei se ilmaise itseään mitenkään...Ihan aina ei olla kyttäämässä sen perään. Siivouksen jälkeen lähdin koirien kanssa lenkille. Polulla törmättiin naapuriin ja hänen lapsenlapseensa, pieneen tyttöön. Siinä tuli taas kerralla vanhemman ihmisen ja lapsen tapaaminen, hyvä hyvä =). Pimu oli tietysti ihan tohkeissaan, varsinkin pikkutytöstä. Jedi ja Jazi pysytteli taustalla...

Tiistaina lähdin Pimun kanssa kaupungille. Käytiin taas mun kampaajalla, jonka tällä kertaa tiesin olevan paikalla. Siellä Marjo, jolla on omiakin koiria, seisotti Pimua, katsoi hampaat ja käsitteli muutenkin. Tyttö käyttäytyi hienosti. Siitä mentiin Pekan Akvaarioon. Tällä kertaa annoin Pimun kävellä kaupungilla. Nyt se kulkee hihnassa jo sen verran siististi että uskalsin kokeilla. Matkanvarrelta löytyi taas rapsuttelijoita. Eläinkaupasta haettiin Pimulle ruokaa ja iso säkki luomunameja. Reissu oli sen verran rankka, että myyjä-Minnan kanssa jutustellessamme (vierähti jonkin aikaa...) Pimu tsippasi syliin. Sitten jaksoikin taas kävellä takaisin autolle. Iltapäivällä kokeilin uusia tassusaksia. Hyvin leikkaavat, nyt on paljon helpompi leikata kynnet kun niitä ei tarvitse ensin etsiä karvan seasta!

Pimulle on tullut nyt kurja vaiva: tyttö on oksentanut kolme kertaa autoon, siis häkkiin. Oksu tulee aina vain menomatkalla. Viljakkalaan mennessä (piitkä matka), Hesaan mennessä ja eilen kaupunkiin mennessä (mentiin mutkan kautta kun käytiin Pasin työpaikalla). Hesasta lähtiessä oli just syönyt, mutta siltikään ei oksentanut tulomatkalla. Aika jännä juttu, ollaan kuitenkin autoiltu suht paljon. No, toivotaan että on vaan joku ohimenevä ilmiö.

1008701.jpg1008702.jpg

Ohimenevyydestä päästään korviin. Ylemmässä kuvassa korva harittaa ja ihan heti perään otetussa kuvassa korva on tosi kauniisti. Reilun viikon korva oli jatkuvasti kuten yläkuvassa. Taipui oikein vaan laitettaessa. Eilen ja tänään korva on alkanut taas asettua oikein, hieno homma! Korvafriikki ehti jo panikoida...Kyllähän sitä vauhtimimmillä korvat aina vähän tuulessa lepattaa =D!

Jedin pissavaiva. Hmmm, no, se on taas "ollut olemassa". Poika sai viime viikolla causticumia ja kalc-phossia voimakkaampana jokatoinen päivä, vuoropäivin. Nyt annan kuurina molempia, toista aamulla, toista illalla, miedompana. Eilen ei ainakaan enää tiputtanut. Jazi käveli maanantaina jotenkin selkä kyyryssä taas. Annoin sille arnicaa, joka auttaa jos koira on vaikka tölvinyt itseään johonkin ja on vähän kipeä tms. Jazi hyppäsi pari viikkoa sitten fiestan takapenkiltä selkänojan päältä suoraan maahan kun yritin saada sitä pudottautumaan takaronkkiin =(. Annoin arnican maanataina ja eilen. Eilen myös käsittelin Jazin selän. Ei siellä mitään suurempaa ollut. Lavoissa vähän tiukkaa, ihan niin kun emännälläkin...Jazi on onneksi sellainen että reagoi aika voimakkaastikkin kipukohtiin, joten ne on helppo havaita. Jedi ei ollut eilen yhtään hieronta tuulella. Sain kuitenkin käytyä rangan läpi eikä tuntunut aristavan mistään.

Tänään suunnitelin meneväni käymään Pimun kanssa äidin työpaikalla. Tällä hetkellä ei kylläkään huvita. Ehkää suunnittelen ensin illan treenin ja katson sitten miltä tuntuu...