Otsikko by Apulanta ;)

Lauantai-aamuna lähdettiin Espooseen autokaupoille. Niinhän siinä sitten kävi, että farmari-Focus jäi sinne ja takaisin ajeltiin Ford Tourneo Connectilla. Farmari vaihtui siis tila-autoon. Tämä uusi ei oikeasti ole sen uudempi kun vanhakaan, vaan samaa vuosimallia. Muuten samoilla varusteilla: sähköikkunat, aluvanteet, tummennetut takaikkunat, lämmitettävä etulasi jne., mutta vetokoukku ja ajotietokone (ei kovin tarpeellinen) puuttuu. Plussaa uudessa on myös se, että siinä on liukuovi molemmin puolin. Yleensä tuossa mallissa on vaan apukuskin puolella takaovi. Lisäksi siinä on irroitettavat takapenkit, joten tarvittaessa lisätilaa saa paljon. Hyvä auto ajaa, mä tykkään, korkeemmalta näkeekin paremmin =). Mitähän seuraavaksi keksitään? Ensin hankittiin koiria varten farmari, sitten omakotitalo ja nyt tila-auto...onneks ei tule nyt äkkiseltään mitään mieleen! Uuteen autoon saa parin vuoden päästä näppärästi mahtumaan myös sen seuraavan tulokkaan ;).

Iltapäivällä oltiin taas Kirstulassa vetämässä kenttää ympäri. Pimu veti täysiä ja me muut sitten vähän rauhallisemmin. Jazin ja Jedin kanssa siellä tulee otettua aina vähän tokoa ettei pääse täysin unohtumaan.

1022476.jpg

Iskä ja sen tytär koirien sohvalla. Sohvan alla laatikko jossa Jazi yleensä viettää kaiken aikansa...

Sunnuntai meni taas kotihomissa, Pimu touhusi omiaan ja vanhemmat makasivat. Äiti kävi pesemässä ja siivoamassa autonsa. Iltpäivästä lähdettiin sitten äidille syömään. Ruuan jälkeen lähdettiin Pekolaan agilitaamaan. Otettiin taas pääasiassa kontakti- ja keppitreeniä. Jazi meni joka kerta kepit ihan mahtavasti ja kontaktitkin kyllä osui enemmän ja vähemmän, mutta joka kerta edes vähän! Jedi painoi taas kun viimeistä päivää, keinu täytyy pojan kanssa ottaa aika tarkkaan ettei hyppää...Pimun vuoro oli viimeisenä. Se kuumeni kyllä hyvin seuratessaan muitten menoa. Tyttö paineli taas putkia, kokeiltiin vähän keppejä ja puomin ylösmenoa ja alastuloa varovasti. Kävipä Pimu Aallakin niin, että joka jalka oli ylösmenon kontaktilla. Siipien välistä mentiin taas tosi taitavasti kun Pasi vähän ohjasi =).

Pimun paino 4,2kg.

Tänään ollaan taas vaan oltu. Tai me muut ollaan oltu ja Pimu on järjestänyt itselleen ohjelmaa...Neiti jäikin sitten lepäämään kun me muut lähdettiin Ahveniston valaistuille lenkkipoluille hikoilemaan. Iltaruuan syötyään Pimu on taas mellastanut menemään. Jazi hävisi laatikkoon ja Jedi taitaa maata häkissään. Pasi tossa taustalla ihmettelee Pimun karvoja, sillä niitä riittää! Korvat tytöllä on olleet nyt oikein hyvin, ei lerpata kun ihan satunnaisesti. Ensi viikon maanantaina mennään tehosterokotukseen. Saa nähdä mikä vaikutus sillä on. Viimeksihän korva alkoi selkeästi harottaa just rokotusta seuraavana päivänä! Eilen aloitettiin Flubenol-kuuri (matolääke) ja se menee ruuan seassa hienosti alas.

Jediä taas tarkkaillaan kun pissavaiva kiusaa välillä enemmän välillä ei ollenkaan...eilen oli huonompi päivä. =(.