1014478.jpg

Vetoleikit on kivoja =), tässä kiskotaan Kaukokiidossa "mummon" kanssa

Keskiviikkona sitten lähdin kun lähdinkin käymään äitini työpaikalla. Sen verran sain itseäni niskasta kiinni kun olin ensin suunnitellut treenin ja silittänyt työvaatteet (=P). Kaukokiidossa oli vanhojen tuttujen lisäksi myös muutama uusi tuttavuus. Eipä nekään tyypit olleet kyllä yhtään pelottavia, kiva kun on ihastelijoita =). Yhden sedän kengännauha oli erityisen maukas...

Illalla sitten treenattiin Jazin ja Jedin kanssa. Jazilla oli vauhti päällä, tyttö meni kovaa ja oli kivasti kuulolla. Mäkin taisin olla vähän paremmassa vireessä kun viikko sitten. Jedillä ja Pasilla taas vanha virsi, ei yllätyksiä, Jedi meni hyvin =). Tai no, Pasi kyllä vähän uunoili, mutta koira meni siis moitteettomasti. Ilmoitin Jazin RimAn kisoihin la 10.11. siellä on kaksi starttia 1-2 luokille. Ne taitaakin sitten jäädä vuoden viimeisiksi. Treenataan loppuvuosi hyvin ja vuoden vaihteessa pidetään varmaankin vähän enemmän taukoa. Saa nyt nähdä mitkä on fiilikset silloin...Pimu pääsi treenien päätteeksi ottamaan putkia ja treenamaan Pasin kanssa katsekontaktia. Hyvin tyttö keskittyi Pasiin vaikka ympärillä oli hälinää.

Torstaina mä en ehtinyt paljon koirien kanssa touhuamaan. Töistä kauppaan, kaupasta kotiin syömään ja sitten koirakerhon syyskokoukseen. Siellä vierähti taas muutama tunti. Sillä aikaa Pasi kävi koirien kanssa Kirstulassa päästelemässä höyryjä. Hyvin päästelivätkin, koska Pimu oli täysin puhki kun tulin kotiin. Tyttö oli kuulemma juossut tuplasti sen mitä isommat, sillä kun on tapana tehdä enemmän mutkia =D.

1014480.jpg

Perjantaipäivän aikaansaannoksia...

Mulla oli tällä viikolla kaksi päivää töitä ja silti on mahti juttu että on jo perjantai...Pimullakin oli ollut kiireinen päivä kuten kuvasta näkyy =P. Fiksu tyttö, oli varmaan yrittänyt pyyhkiä pissojaan jotka oli lirauttanut pöntön viereen ;)??? Ilmeisesti unohdin taas laittaa kylpytakin vyöt taskuihin jemmaan...Iltapäivällä treenattiin jälleen kerran pöydällä oloa, siinä olikin muutaman päivän tauko. Kynsien leikkaaminen sujuu jo ihan hyvin, kunhan tyttö ensin muistaa etten anna periksi. Ei ole kiva kun tassusta pidetään kiinni niin kauan...Nyt alkaa koirat parveilla tossa selän takana siihen malliin että olis kohta lenkin paikka. Sitten pääseekin rentoutumaan sohvalle punaviinilasin kera =). Huomenna mennään autokaupoille.