887599.jpg

Kyllä se vaan on jo niin iso tyttö! Painoa tänään (ruuan jälkeen) 3,7kg. Korva lerpattaa edelleen =P. Pimu oli taas "isojen lenkillä" mukana, kulkeminen ei vielä ole kovin kaunista...Ennen lenkkiä Pasi opetti tyttöä menemään maahan.

Viljakkalan reissusta vielä sen verran, että tapasihan Pimu siellä tietysti myös äitinsä Taran ja Luka-iskän. Lisäksi morjestettiin Jedin Täplä-mammaa ja Rose-tätiä. Lukan silmät on tänään tarkastettu ja terveiksi todettu, hyvä juttu =D!

Viime viikolla saatiin otettua Pimulle vakuutus. Jazilla ja Jedillä on vastuu- ja tapaturmavakuutukset, Pimulle otettiin lisäksi vielä eläinlääkärikuluvakuutus. Kallishan se vähän on (toivottavasti ei ole tarpeellinen), mutta hyvä se on olla olemassa...

Mulla ei ollut tänään kovin kiva ilta. Kotiin tulin vasta 16.30. pintaan, eli päivä venähti tänään vielä pidemmäksi kun eilen. Sitten ryhdyin tekemään koirille kasvissosetta...tein just niin kun aina neuvotaan (eli ei!), tökin lastalla kasvimassaa alaspäin että menisi paremmin terän imuun. No, sinne meni sitten lastakin ja jälki oli sen mukaista (just olin ajatellut ettei vaan...). Hetken aikaa ihmettelin hävitystä koirat seuranani. Jedi aloitti siivoamisen lattiasta. Mä kiipesin ylös ja aloitin katosta. Kasvismössöä oli siis kirjaimellisesti katosta lattiaan! Harmi etten siinä hötäkässä tajunnut ottaa kuvaa valkoisista keittiön kaapinovista, ne kun oli lähinnä vihreät =P. Kuva olisi kertonut täälläkin enemmän kun tuhat sanaa...Voitte kuvitella Pasin ilmeen kun tuli autotallista...se haki heti kameran, mutta suurimmat oli siinä vaiheessa jo siivottu. Harmi juttu, että yleiskoneen kulhon kansi sai sen verran kipua ettei kasvismössöä uskaltanut antaa koirille. Kuitenkin teräviä muovin paloja oli kannesta hukassa :(. No, onneksi pakkasessa on vielä yksi rasia valmista sosetta. Tämän episodin jälkeen menin laittamaan olohuoneeseen kaihdinta kiinni...onnistuin astumaan pissaan. Pimu oli varmaan ihan juurikin käynyt pissalla, lehden päällä kylläkin. Ei tullut mieleenkään että siinä olisi mitään kun tyttö oli hetki sitten käynyt Pasin kanssa takapihalla. Sukat olin heittänyt kasvismössöisinä jo aikaisemmin pois jalasta, mutta nyt oli sitten ylipitkät puntit pissassa. Voi hyvää päivää ja mitä vielä!

Huomenna taas treenipäivä!