975118.jpg

Kolmikko tarkkana agitreeneissä, rimat Pimun "korkeudessa" ;)

Keskiviikkona alkoi sitten talvitreenit. Treenataan Pekolan lavalla pienellä porukalla ilman kouluttajaa. Systeemi on se, että jokainen suunnittelee vuorollaan treenin ja kaikki antaa vinkkejä ja kommentoi. Meitä oli eilen oikein mukava porukka, kolme miniä, medi ja neljä maksia. Mentiin kolme pätkää ja jokainen sai ottaa toistoja niin paljon kun halusi. Kivan leppoisa tunnelma =).

Jazi oli oikein täpäkkänä menossa. Kepit sujui hyvin ja kontaktit osui loistavasti, vauhtikin oli hyvä. Jäi hyvä mieli ekoista treeneistä pitkään aikaan. Koko kesä kun meni aika pitkälle ilman treeniä. Jedi oli taas oma itsensä, eli kävi kuumana. Asiaa ei yhtään auttanut se, että poika pääsi matkustamaan Pekolaan Fiestan takaronkissa hilluen. Kyllä farmari ja häkit on ihan ehdoton juttu! Jazi hyppäsi heti kotitiellä takapenkille töröttämään. Pimu oli ainoa joka oli vähän rauhallisemmin, johtunee ehkä siitä että oli yksinään kevythäkissä takapenkillä...Jedinkin treeni meni hyvin.

975125.jpg

Milläs tästä pääsee?

Kun treenit oli ohi ja muut lähteneet, niin Pimu pääsi kanssa "treenaamaan". Tyttö muisti putken ja paineli suorilla sinne :). Loppujen lopuksi se paineli kahteen putkeen vuorotellen, molemmat olivat mutkalla ja toinen kuvassa näkyvä tumma putki. Välillä tyttö kävi suorittamassa pari hyppyestettä (näkyy ekassa kuvassa). Tuli siis omatoimisesti putkesta ja meni siipien välistä tullen toisten siipien välistä takaisinpäin ja taas putkeen...me vaan katsottiin vierestä että voi jösses! Hyvin on tyttö ottanut isommista mallia! Puomi ja Aa kiinnostivat taas, mutta ne Pimu saa unohtaa vielä vähäksi aikaa.

975120.jpg

Vauhtikolmikon kimppaputki...Jazikin on sieltä tulossa

Loppuviikko onkin mulla yhtä matalalentoa, huomenna illalla työpäivän jälkeen koirakerhon hallituksen kokoukseen ja lauantaiaamuna starttaa bussi 7.45. kohti Turkua. Siellä pitäisi kouluttautua työasioissa koko päivä =P. Onneksi Pasi on koiren kanssa kotosalla. Sunnuntaita odotellessa, silloin päästään Pimun pentueen pentutapaamiseen Viljakkalaan!

Nyt iltalenkille!