953959.jpg

Pimu ihmettelee Pekolan lavan touhua

Maanantaina oli vieraita. Kyllä oli taas koirilla lystiä kun saivat esittää parhaat temppunsa uusille ihmisille. Pimu ei onneksi ole vielä isommilta apinoinut haukkumista silloin kun joku tulee...kai sekin päivä vielä koittaa =P. Illalla treenattiin vähän seisomista.Sen verran autoiltiin, että haettiin apteekista matolääkettä. Pimu veti Canexin ruuan seassa ihan ohimennen :).

Tiistai oli taas "tylsyyspäivä". Kotosalla möllöteltiin. Vähän sentään tuli eloa tähänkin pirttiin kun Samban (Jazin äiti) omistaja Kimmo poikkesi tuomaan pihakiviä. Niitä piti heiltä hakea silloin surullisen kuuluisana lauantaina kun jouduin kolariin...Viikon päästä auto meneekin korjattavaksi.

953953.jpg

Pimu ja staffi Lotta Pekolassa

Tänään oltiin E-HKK:n talvitreenipaikan talkoissa Pekolan lavalla. Siellä naulattiin matot lattiaan ja kasattiin esteet. Kyllä on hienot uudet matot nyt! Pimu pääsi tutustumaan uuteen paikkaan kun mattojen naulaaminen oli vielä käynnissä. Tyttö paineli innolla kaikkien luo, hauskaa kun ihmiset oli jo valmiiksi kontillaan =)! Pauke ei juurikaan häirinnyt ja uusia tuttavuuksia tuli vastaan koko ajan. Mudipoika Paavo oli Pimun leikkikaverina. Dogginpentu Iines oli Pimun mielestä liian pelottava, hui! Jazi pääsi ottamaan kontaktit ennen kotiin lähtöä.

953961.jpg

Paavo, Pimu & Pasi

Pimu painoi juuri äsken 3,1kg.

Huomenna eläintenpäivänä emäntä laiminlyö koiriaan ja lähtee suoraan töistä Helsinkiin. Täytyy mennä työporukalla taas Fazerin myymälässä käymään ja samalla reissulla poiketaan Ikeaan. Joku etu siitä että on Fazer Amicalla duunissa ;).