993846.jpg

Pimua väsyttää...onneks välillä

Tärkein ensin: tänään alkoi viiden päivän vapaa!!!

Keskiviikkona oltiin agitreeneissä Pekolassa. Teemu oli suunnitellut aika kinkkisen radan. Mulla meni heti ekassa pätkässä pasmat sekasin. Katsoin parhaaksi lopettaa säätämisen ettei koira kärsi enempää...Kaksi seuraavaa pätkää menikin sitten paremmin. Jazilla tosin oli nyt vauhti vähän pois, johtuneeko sitten mun tönkköydestä tai jotain??? Jedi meni taas niin kun vaan Jedi voi mennä. Se on ihan mahti jätkä =D. Jazikin kyllä löysi vauhtinsa kun treenit oli ohi ja jäätiin vielä Pimun kanssa "treenaamaan". Pimu paineli taas putkia innolla ja kauheella rähinällä. Ei mikään ihme kun ensin on katsellut kaksi tuntia häkissä kun muut menee. Välillä tyttö kyllä pääsee häkistä, mutta ei kuitenkaan pääsee sinne radalle mihin jo olisi kova hinku...sitten kun sinne pääsee niin mennään täysillä! Hyvältä vaikuttaa! Kotosalla treenattiin Pimun kanssa taas pöydällä oloa.

993852.jpg

Pimu viettää päivänsä tälläisessa ympäristössä...

Kun ollaan pois ja koirat on keskenään, Pimu on kodinhoitotilassa ja kylppärissä. Iltapäivisin siellä näyttää yleisesti ottaen tolta...tai vielä pahemmalta. Häkki peittää syödyn kaapinoven =P. Tyynyllä maaten on ollut mukava natustella ovea...Häkki on muuria vasten, joten lämmintäkin siellä piisaa. Pimu on tosi hyvin oppinut että tämä on hänen paikkansa. Menee aina aamuisin sinne ihan itse kun huomaa että olen lähdössä töihin. Mikä ihme se toisaalta on kun se tietää että saa tikkuluun. Fiksu kakara.

Torstai meni ohi aika nopeasti, ei mitään peruslenkkiä kummempaa. Tänään menin töitten jälkeen ulos haravoimaan. Muuten olisin varmasti nukahtanut. Pasi putsasi kattoa, huopakatossa on aikamoinen puhtaanapitäminen...Koirat oli kanssa ulkona. Tai no, Jazi oli hetken ja halusi sitten sisään. Se ei viihdy ulkona jos sen kanssa ei touhua mitään. Jedi ja Pimu painoivat menemään omiaan. Jedi oli tosin komennettava jossain vaiheessa sisälle kun alkoi syöksymään etupihalle >=I. Pimu sitten viihdytti itse itseään loppuajan.  Se on kyllä helppo siinä mielessä että keksii itse itselleen touhua, eikä tällä kertaa edes mitään luvatonta =D!

Huomenna ohjelmassa taas pihahommia ja todennäköisesti sään salliessa ekstrapitkä iltapäivälenkki isompien kanssa. Saan vihdoinkin hakea uudet silmälasini! Kyllä olen niitä odottanutkin, näen ainakin kunnolla kuvata poikein radat sunnuntaina Myyrmäkihallissa (lemmikkimessujen yhteydessä) :). Saa nähdä mitä kivaa messuilta löytyy...ainakin trimmausveitsi ja pöytä on hankintalistalla. Minkäköhänlaisilla saksilla noita tassukarvoja olis hyvä lyhentää??? Ei ole sileitten kanssa ollut näitä ongelmia...

993826.jpg

Jazi & muu poppoo toivottaa mukavaa viikonloppua =)!