985120.jpg

Märkä Pimu "The Karvanaama" =D

Perjantaina iltapäivällä käytiin Pekan Akvaariossa, eli meidän eläintarvikeliikkeessä. Pimu sai uuden pannan ja hihnan kun vanhat oli niin "näyhtäset". No, onhan ne olleet jo kahdella aikaisemmin. Pimu keräsi taas rapsuttelijoita ympärilleen. Toinen korva on alkanut vähän harottaa ja se mua hiukan "ahistaa", saa nähdä miten sen kanssa käy...Muuten ei mitään mainittavaa, kokousta pari tuntia ja kotiin päästyäni olin ihan tsippi. Onneks Pasi oli hoitanut koirat ja vähän kotiakin =).

Lauantaina pois kotoa 7.30.-20.10. eli saivat musta kunnon vapaapäivän ;). Olisin kyllä mielelläni minäkin ollut ennemmin kotona kun koulutuksessa. Kun tekee työkseen "fyysistä" hommaa ja on koko ajan liikkeessä niin päivä istumassa on yhtä tuskaa! Tauoilla oli tosin mahtavat tarjoilut ja ruuan kanssa oikein maukasta punaviiniä...Pasi oli käynyt koirien kanssa Kirstulassa kirmaamassa ja vaihtanut mun autoon pakoputken, pyyhkijät ja renkaat, hyvä palvelu =).

Sunnuntaina lähdettiin Viljakkalaan pentutapaamiseen. Aamusella leivoin vadelmarahkapiirakan sinne jälkiruuaksi. Se maistuikin hyvin ulkoilun ja herkullisen lihakeiton jälkeen. Lähtiessä Hämeenlinnassa oli ihan hyvä ilma, mutta matkalla alkoi sataa. Sade ei kuitenkaan tahtia haitannut kun lähdettiin porukalla metsään. Mukana menossa oli kasvattaja-Leena, joka otti mukaan Tessun (Karrell Lord Chester), Hanna ja Toni kera Jepen (Jedin velipuoli, e. Täplä i. Rino) ja Hipun (Pimun siskopuoli e.Lumiriina i. Luka), Iina ja Poju sekä Kaisa ja Jeri. Jälkimmäiset siis Pimun velipoikia.

985118.jpg

Pimu on löytänyt tonnikalataivaan makkarajäljen päästä

Metsässä kokeiltiin makkarajälkeä. Pennut ei tietenkään olleet koskaan vielä kokeilleet, mutta hyvin meni kaikilta. Pimu ensin nuhjasi pitkään paikallaan, mutta kun päästiin vauhtiin niin mentiin lujaa ja tarkasti jälkeä seuraten. Nenä siis toimii =). Tämän jälkeen päästettiin koirat irti ja käveltiin vähän matkaa metsässä. Koirat tuli kivasti toimeen, mitä nyt vanhempia vähän ahdisti pentujen riekkuminen. Pasi otti kuviakin, ikävä kyllä suurin osa oli niin vauhdikkaita että ovat sitä myöten sitten myöskin tosi epäselviä. Ulkona viileässä sadesäässä alkoikin sopivasti maha kurnia ja päästiin syömään. Sen aikaa koirat lepäsivät häkeissään. Ruokailun jälkeen Leena tsekkasi vielä Hipun, Jerin, Pojun ja Pimun pöydällä. Pasi kävi tutkimassa muut koirat ja Toni katsasti Pimun. Pimu käyttäytyi pöydällä oikein mallikkaasti. Sitten olikin jo aika lähteä ajelemaan kotiin katsomaan Jazia ja Jediä.

985122.jpg

Velipoika Poju

Pimu on pentueen karvaisin. Ilmetty isänsä...toivottavasti siitä ei kuitenkaan tule ihan niin karvainen! Poju on lähes sileä ja Jerilläkin on vain vähän partahaivenia ja kulmakarvoja. No, mehän haluttiin karvainen kaveri =D. Kooltaan olivat suht saman kokoisia, Poju ehkä vähän toisia pienempi. Valloittavia pakkauksia kaikki.

Kotona oltiin puoli seitsemän pintaan. Ei muuta kun Pimu nukkumaan ja toiset kyytiin. Mentiin Jazin ja Jedin kanssa Pekolaan ottamaan agilitya. Olivat kököttäneet kotona koko päivän, joten virtaa riitti! Jazi oli taas ihan mahtava. Ei uskoisi että sillä on koskaan mitään keppiongelmaa ollutkaan!!! Kontaktitkin otettiin taas pääsääntöisesti hyvin. Pakko ottaa nyt asiakseni ja kirjoittaa Peetsalle meidän kuulumisia. On tuo vaan ihan eri koira kun vuosi sitten. Jedi oli taas treenatessa "perus"-Jedi, kuumui ja painoi sata lasissa. Illalla voitiin käydä hyvillä mielin nukkumaan kun kaikki koirat oli saaneet osansa =).

Tänään taas ankea maanantai =P. Töissäkin meni tunnin överiksi. Treenasin Pimun kanssa seisomista ja toiset siinä rinnalla tarjosivat istumista ja maahanmenoa, melko huvittavan näköistä...Iltalenkille pimu pääsi mukaan. Käveltiin lähi-Siwaan ostamaan jugurttia. Pasi talutti Pimua ja kantoi aina välillä, sen verran pitkä matka lähikauppaan kuitenkin on. Tyttö oli kyllä vähän eri mieltä siitä sylissä lenkkeilemisestä, taas kerran. Vastaan tulleet koirat ohitettiin siivosti. Jonna tuli belggareitten (4kpl) vastaan ja niitä pääsi vähän moikkaamaankin, ai että kun oli kivaa! Siwan edessä kerättiin sitten taas rapsuttelijoita...Nyt onkin taustalla aika hiljaista sakkia =0).