1031675.jpg

Pasi on opettanut Pimun pahoille tavoille =D

Työviikko vilahti nopeasti ohi, onneksi! Tiistaina treenattiin pöytää ja seisomista, sama virsi joka kerta kun kirjotan. Täytyy varmaan keksiä jotain uutta ;)?! Muuten ei mitään ihmeellistä, lenkkeilyä ja höhellysta by Pimu.

Keskiviikkona oli taas treenipäivä. Mentiin myöhässä kun piti hoidella ensin pankkiasioita. Mika oli suunnitellut mielenkiintoiset pätkät. Yllättävän pitkän radan saa Pekolaankin mahdutettua! Eka rata jäi meiltä väliin koska minit oli jo menneet kun päästiin paikalle. Toinen rata sitten...se meni ekalla yrittämällä multa kiroiluksi, Jazi ei ollut yhtään kuulolla. Se oli malliesimerkki iloisesta agilitysta =P. No, koira häkkiin hetkeksi ja touhusin Pimun kanssa. Toinen yritys kun muut minit oli menneet. Huomattavasti parempi suoritus! Jedin ja Pasin treenistä taas sama vanha virsi: Jedi on Jedi =). Treenien jälkeen jäätiin vielä ottamaan vähän kontakteja ja keppejä koska ei päästy menemään kun yksi rata. Pimukin pääsi taas painelemaan putkiin ja harjoittelemaan puomin kontakteja.

Torstai aamuna Pasilla oli kurkku kipeä =(. Kipu ei hellittänyt päivän aikana, paheni vaan. Töitten jälkeen hoidettiin kauppahommat viikonlopuksi. Koirien kanssa käytiin oikeastaan vaan lenkillä. Pasi tosin kävi Pimun kanssa vaan pienesti, koska olo oli huono.

Tänä aamuna Pasi lähti töihin tullakseen kotiin muutaman tunnin päästä. Ei mies taaskaan uskonut itseään ja jäänyt suosiolla kotiin. Aina täytyy yrittää vaikka olo on kamala. Tänään on sitten ollut jo kuumettakin, kurkkukipu on onneksi hellittänyt. Täytyy toivoa ettei tauti iske muhun. Mulla kun on läppävika (aortan läppä vuotaa synnynnäisen aortan ahtauman korjausleikkauksen "jälkitilana"), niin sen huomaa heti jos touhuilee liikaa puolikuntoisena. Mulla on ilman flunssaakin ollut ihan kiitettävästi rytmihäiriöitä lähiaikoina...Verenpainetta en välitä edes tietää! Nyt Pasi siis  niiskuttaa potilaana sohvalla viltin alla. Toivottavasti se siitä tokenee, sunnuntaina olis menoa...

Pimun kanssa treenattiin seisomista iltapäivällä. Hienosti se seisoo, mutta tuntuu vähän siltä ettei kyllä vielä ymmärrä hommasta mitään. Tein Pimun kanssa lyhyen lenkin ja sen jälkeen Jazin & Jedin kanssa pitemmän. Sain ainakin happea jos en muuta =). Jalatkin on ihan tönkkönä rankan työviikon jäljiltä.

1031679.jpg

Töttöröö...katsokaa noita korvia!

Nyt ahistaa, eli RimAn kisojen aikataulu oli tänään agilityn juttupalstalla näytillä. Meiltä jää kisat väliin. Mini 2:ten eka startti 20.30 ja toka 21.15. Minejä lähemmäs 30. Kisat alkaa jo 7.30. mini 1:llä. Melko hurjat määrät kisaajia kun kyseessä on vaan 1-2-luokkien kisat! Tässä syitä miksi meiltä jää kisat väliin: 1. Jazi on taas alkanut friikkailemaan pimeällä, varsinkin iltaisin. Näkee mörköjä ja säikkyy ääniä. Annoin kyllä homeopaattista "lääkettä" vaivaan 2 viikon kuurin, mutta se tehoaa pikkuhiljaa, ei "rysäyksellä". En siis halua ottaa riskiä että just ennen starttia ulkona pimeässä tapahtuu jotain... 2. En usko Jazin toimivan niin myöhään illalla ja totisesti en ole itsekkään parhaassa vireessä siihen aikaan! 3. olisi ekat maneesikisat piiitkään aikaan, yli vuoteen! Sen kun yhdistää tohon ykkös syyhyn niin huh huh... 4. Liian pitkä päivä odottaa että pääsee lähtemään kisoihin, mun maha ei yksinkertaisesti kestä! Eiköhän siinä ole jo ihan tarpeeks syitä jättää väliin? Harmittaa ihan vietävästi, mutta minkäs teet. Näin ollen me siis treenataan hyvin loppuvuosi ja suunnitellaan ens vuoden kisakalenteria =/.