Pimulla vaihtuu siis hampaat. Yläetuhampaat on puhjenneet, muut vielä ylhäällä maitohampaita. Alhaalla edessä töröttää enää kolme maitohammasta. Toinen etuhammas on puhjennut. Uusia kulmahampaita ei vielä näy, mutta ei niillä vielä mitään kiirettä olekkaan. Pimuhan täyttää vasta 4kk!

Sapettaa mun oma törttöilyni taas: sain äsken tekstin kirjoitettua ja painoin "palaa tallentamatta". Sinne meni se teksti. Hyvä minä >=I!

Keskiviikkona leikittiin kauneushoitolaa ;). Sen ja lenkin lisäksi ei sitten muuta tehtykkään. Treenit jäi siis väliin flunssan takia. Torstaina hoidettiin taas kauppahommat viikonlopuksi. Pasi lenkitti illalla koirat ja mä poikkesin Pimun kanssa äidillä. Tylsää on siis ollut, voi koira parkoja!

Perjantaina pakattiin töitten jälkeen koirat autoon ja lähdettiin Kirstulaan. Siellä saivat sitten juosta ja päästellä parin päivän höyryt pihalle. Hyvä vaihtoehto siksikin, että meidän ei tarvinnut rasittaa itseämme...Mulla olisi ollut saunailtakin, mutta se jäi nyt ikävä kyllä väliin. Ilta meni rauhallisesti sohvalla Jedin synttäreitä viettäen =).

Lauantaina oli ensimmäinen pentukurssi. Suunnitelmiin tuli muutos ja Pasi meni sinne Pimun kanssa enkä mä. Pasin harrastuskaverihan Pimusta kuitenkin tulee. Järkevämpi siis näin. Olin aika pettynyt ekaan kertaan, olin siis katselemassa. Se oli suoraan sanottuna perustottista eikä mitään pentutouhuilua! Kyllä pentujen kanssa pitäisi touhuilla leikin varjolla, tehdä makkararinkiä ym. vastaavaa. Nyt aloitettiin samoilla jutuilla kun perustottelevaisuuryhmässä, tosin vielä vähän nopeampaan tahtiin! Lopuksi tehty rauhoittumisharjoitus oli kyllä ihan kiva. Saa nähdä mitä tuleman pitää...

Tarkoitus oli jäädä pentujen jälkeen ottamaan agilitya Jedin ja Jazin kanssa. Se jäi haaveeksi kun yllättäen alkoikin TOINEN pentukurssi heti perään. Paikalle saapui vaan muutama koira. Melkoisesti ihmetytti mikseivät nämä mahtuneet ensimmäiseen ryhmään??? Kirjoituksen sävystä voi ehkä päätellä että mua sapetti siinä vaiheessa aika paljon...Ajettiin sitten Kirstulaan ja juoksutettiin Jazi & Jedi narupallon avulla siellä. Olisi voinut olla kivempaakin =P.

Tänään nukuttiin pitkään. Päivällä käytiin Pasin mummolla kahvilla. Jazi ja Jedi oli mukana. Pimu jäi kotiin lataamaan akkuja iltapäivän näyttelykoulutusta varten. Mulle näyttelyjutut on ihan uusi alue, joten kaikki neuvot on tervetulleita! Seisomistahan on treenattu kotona aika paljon. Se ei sujunut Pekolassa ihan niin mallikkaasti, mutta joku haju hommaan on kuitenkin olemassa. Pimu ei millään malttanut pysyä paikallaan, mutta sen aikaa kuitenkin että sain palkattua. Hihnassa kulkemista "näyttelytyyliin" ei oltu treenattu ollenkaan. Se oli tietty Pimusta aika outoa, mutta tyttö väläytteli ihan hienoakin menoa välillä. Tästä on hyvä jatkaa! Pöydällä olo ei tuottanut ongelmia. Kiitos Eeva-Kaarinalle koulutuksesta! Ensi viikolla taas.

Näyttelykoulutuksen jälkeen päästiin agilitaamaan Jazin ja Jedin kanssa. Otettiin taas pääasiassa keppejä ja kontakteja. Jazilla oli hyvä draivi päällä. Kepit meni täysillä ja kontaktit osui kivasti. RimAlta tuli iloinen yllätys: eilisen kisamaksut siirrettiin seuraaviin kisoihin. Kiitos RimAlle siitä. Helmikuussa siis uusi yritys =)...oltais kyllä varmaan menty muutenkin. Pojat starttaa Riksussa la 1.12. kolme kertaa.

Aamulla taas aikainen herätys =P.

Mukavaa alkavaa viikkoa!