1088717.jpg

Pimu istuu tavoilleen uskollisesti "tasapersein" =D

Lauantaiaamuna oli mahtava ilma. Aamupäivällä pakkasin Jedin ja Jazin autoon ja mentiin Kirstulaan. Siellä kierrettiin kentää pari kertaa ja heittelin koirille narupalloa. Enempää Jazi ei olisi tarjennut juosta. Kotona ehdin touhuamaan kaikkea pientä ennen pentukurssin kaupunkikävelyä.

1088726.jpg

Jazikin innostui riekkumaaan

Lähdin Pimun kanssa kaupungille hyvissä ajoin. Jätin auton vähän sivummalle ja käveltiin keskustaan ja siellä torille. Paikalle saapui Minna & tandog Iines ja Sirpa & perun karvatonkoira Una. Ilma oli mitä mahtavin eikä muita ilmestynyt paikalle! Ei edes kurssin vetäjä, joka ei myöskään vastannut puhelimeen... vakuuttavaa!!? Me tottakai pärjättiin ihan loistavasti ilman vetäjääkin, mutta olisi kohteliasta edes ilmoittaa jos ei pääse paikalle.

Kierreltiin kaupungilla, kuljettiin rapuissa ja vähän oudommissa paikoissa. Meidän porukka aiheutti ihmetystä. Iso doggi, pieni russeli ja Una, jolla oli villakauluri vedetty korville ja fleecehaalari. Melkoinen seurue siis =D. Koirat saivat rapsutuksia vauvasta vaariin ja se oli ihan loistava juttu! Pimu otti jälleen kerran kaiken huomion tohkeissaan vastaan, ei arastellut mitään eikä ketään. Vähän jouduttiin Minnan kanssa rajoittamaan Iineksen ja Pimun touhuja...ei olis kiva lukea yleisönosastosta että yritettiin syöttää pikkukoira jätille =)! Kaikki kun ei ehkä ymmärrä että se on niille ihan normaalia...

Kävelykadulla pidettiin vähän taukoa ja taas mentiin. Sirpa kävi Unan kanssa Partiokaupassa, mutta vastaanotto ei kuulemma ollut kovin suopea. Siinä vaiheessa oltiin oltu Pimun kanssa liikenteessä jo tunti. Lähdettiin siis autolle kun muut suuntasivat vielä Reskalle (kävelykatu). Oikein mukava kaupunkikävely. Kiitos Minnalle ja Sirpalle seurasta!

1088734.jpg

Jedi katsoo telkkua =)

Pasi oli jo kotiutunut töistä kun tultiin. Ei muuta kun Pimu lepäämään, sauna päälle ja Jedin & Jazin kanssa metsälenkille. Kyllä teki sauna terää kaiken touhuilun jälkeen. Sitten alkoikin valmistautuminen illan pikkujouluihin. Kyseessä oli siis Etelä-Hämeen Koirakerhon pikkujoulut jotka vietettiin ravintola Coyotessa. Pasi lähti hohtokeilaamaan Suvin, Teemun & Mikan kanssa. Sen jälkeen menivät Popinoon syömään, nam =). Keilaajilla oli ollut kivaa ja ruoka oli maistunut. Coyotessa syöpöteltiin rauhallisissa merkeissä. mitä nyt meillä muutamilla oli vähän meno päällä ;). Ruoka oli pääosin hyvää, alkusalaatin punasalaatti oli liian kitkerää ja pääruuan perunat jätin väliin. Jälkiruoka oli just mun makuun =).

Coyotesta siirryttiin Voudin Kellariin jossa Pasin poppoo oli jo hyvässä vauhdissa. Pienellä porukalla siinä sitten istuttiin ja parannettiin maailmaa. Mukavaa oli. Sitten alkoi menojalkaa vipattaa...muut jatkoi Sirkukseen (?) ja me Pasin kanssa taksilla kotiin (meikäläinen lausui kyllä muutaman eriävän mielipiteen). Koirat oli kuitenkin olleet jo niin pitkään keskenään että ne oli päästettävä piinasta, eli siis pissalle. Kiitos hyvästä seurasta S, T, M, M & N!!!

Varmasti oli ihan hyvä ratkaisu (sitten loppujen lopuksi kuitenkin) lähteä ajoissa kotiin. Sen verran heikko olo oli aamusella. Koko sununtai meni aikalailla maatessa ja toipuessa. Voi koiraparkoja! No, kyllä Jazi ja Jedi toisaalta on aina tyytyväisiä kun pääsevät sänkyyn...

Tänä aamuna oli vielä melko vaikeeta. Joskus puolenpäivän aikaan alkoi helpottaa =P. Iltapäivästä töitten jälkeen päätettiin lähteä Pekolaan treenaamaan agilitya. Kaikilla oli intoa vaikka muille jakaa. Taas kerran otettiin pääasiassa vaan keppejä ja kontakteja. Pimu meni putkia, keppejä ja puomia. Tyttö kiipesi tänään ensimmäistä kertaa puomia ylöspäin! Alastulo on mennyt ihan kivasti jo pidemmän aikaa. Pasi on oikein ylpeä =D. Nenosen Penttikin tuli treenaamaan nuorinta snautseriaan Ässää kun oltiin lopettelemassa omia treenejämme. Mukava nähdä Penaakin välillä.

1088721.jpg

Pimukin on päässyt koirasohvalle =)

Kynnetkin oli tänään tarkoitus leikata. Mulle kuitenkin iski väsymys ja siirsin huomiseen...Kyllä taas muistaa miks ei tuu otettua kovin usein...=P Iltalenkillä ilma oli jo ihan kiva kun vähän pakasti.