Oli tarkoitus kirjoitella kuulumisia jo eilen, mutta Vuodatus oli illalla poissa käytöstä =(.

1041445.jpg

Staffi Lotta, kääpin Bardi, mudi Paavo, Pimu ja suomenlapinkoira jonka nimi ei nyt muistu mieleen

Lauantaina olin Pimun kanssa E-HKK:n pentutreffeillä Kirstulassa. Sää oli aika inhottava, räntää satoi ja oli koleaa. Paikalle saapui säästä huolimatta kahdeksan koiraa! Ihan hyvä määrä siis.

1041449.jpg

Paavo, Pimu, doggi Iines ja Lotta

Pimu oli innoissaan. Tyttö painoi kun viimeistä päivää toisten kanssa. Isommat pennut/koirat oli intona Pimun perässä. Mistäköhän sekin johtuu? Minikokoisia pentuja oli vain Bardi ja Pimu, loput olivat isompia. Paavo ja Lottahan ovat jo vuoden vanhoja, mutta hienosti "mahtuivat" porukkaan mukaan =D.

1041452.jpg

Hippu (rotu?), Bardi ja Pimu

Pimu ei tosiaan "karsasta" minkään näköisiä lajitovereitaan, vaan kaikki kelpaa kaveriksi. Antaiskohan vähän mullekkin tota suvaitsevaisuutta lisää ;D ? Paavo on edelleen Pimun mielestä mahtava tyyppi. Paavo tuntuu ajattelevan ihan samoin Pimusta. On hauska seurata kuinka Mudi-poika menee maahan ollakseen Pimun tasolla. Paavo myös ikään kuin puolustaa sitä toisilta jos toiset "kiusaa" liikaa.

1041454.jpg

Bardi, Lotta, Pimu  ja Netta (?)

Meno oli ajoittain melko hurjan näköistä kun Iines ja Lotta vuorollaan kyykyttivät Pimua. Mitäpä Pimu siitä, alistui ja taas mentiin täysiä. Oli kyllä tosi kiva että saatiin porukkaa paikalle. Samanlaisia treffejä pitäisi järjestää useammin! Yllä olevissa kuvissa näkyy kaikki paikalla olleet koirat. Vajaan tunnin koirat painoivat täysiä. Se riittää pennuille vallan mainiosti. Taisivatpa siinä ihmisetkin jo vähän kylmettyä tuiskeessa...Kiitos kaikille mukana olleille! Kivaa oli =).

Iltasella Pimun kanssa ei sitten tarvinnutkaan paljon touhuilla. Annettiin sen painella ihan omiaan. Jazin ja Jedin kanssa oli suunnitelma lähteä treenaamaan Pekolaan. Se jäi kuitenkin väliin Pasin flunssan takia. Lenkitin ne sitten vaan kunnolla.

Sunnuntaina lähdettiin Helsinkiin kylään. Kyytiin lähti myös mun sisko ja Pimu. Jazilla ja Jedillä siis taas kuolettavan tylsä päivä tiedossa. Vähän kyllä omaatuntoa kolkutti =(. Helsingissä oltiin iskällä syömässä ja tsekkaamassa sen asunto. Kuudenteen kerrokseen mentiin pikkuhissillä ja alaspäin isommalla. Uusi kokemus siis taas ja reippaasti meni =). Uudessa paikassa Pimu oli tosi nätisti. Malttoi jopa nukkua sillä aikaa kun syötiin!

Eilen Pimu sai tehosterokotuksen, rabiesrokotuksen ja passin. Nyt tyttö on sitten meistä ainoa jolla on passi =D. Pitäis varmaan hankkia meille ihmisillekkin. Monta kertaa on ollut puhetta, mutta ei tarvetta. Tyttö on täysin terve ja hampaitten vaihtumista odotellaan...Painoi lääkärin vaa`assa 4,25kg. Eli kasvu on nyt näköjään hetkellisesti pysähtynyt. Se lienee tässä vaiheessa ihan normaalia???

Tänään...menin suoraan töistä kampaajalle. Pasi soitti vähän ennen kun menin sinne. Puhelu alkoi: arvaa mitä täällä oli kun tulin kotiin? No enpä osannut arvata, odotin jotain kauheeta...Olisihan se voinut ollakkin, mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä. Pimu oli päivän aikana varastanut Pasin verkkatakin. Oli sitten onnistunut tönkimään itsensä takin hihaan. Pasi löysi sen siis hihasta, kuono ja vähän silmiä näkyi hihansuusta. Kuvaa ei sattuneesta syystä ole,  Pasilla oli kiire päästää Pimu pinteestä. Täytyy näköjään alkaa katsomaan vielä tarkemmin mitä tytön ulottuville jättää!

Huomiset treenit jää väliin. Pasi on edelleen puolikuntoinen. Mulla on aamusta asti ollut kurkku karheana ja muutenkin kurja olo. Parempi siis että otetaan rauhallisesti. Huomenna vuorossa kynsien leikkuuta ja Pimun siistimistä. Pimulle täytyy myös muistaa antaa thuja kun on kaksi päivää rokotuksesta.

Jedin synttärit lähestyy ja Pimun kanssa ilmoittaudutaan pentukurssille, jos mahdutaan. Kurssi alkaa lauantaina. Jazin kanssa pyrin käymään treenaamassa loppuviikon aikana. Lauantain kisoihin ei siis mennä. Ilmoitin poissaolosta ja edelleen harmittaa =(.